Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Halmstad Hammers HC - Hanhals IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 13 oktober, 19:00
Plats:Halmstad Arena
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
2021-10-13 13:30

Efter första segern väntar nu Hammers på borta is. De startade serien med seger men efter det har de inkasserat två raka förluster vilket inte ligger i paritet med deras målsättning. Hammers tränare Fredrik Johansson tippade laget som seriesegrare så det är ett lag med höga tankar om sig själva vi stöter på (igen). För vår del får vi hoppas att laget fick en rejäl dos av självförtroende efter kämpasegern mot Karlskrona senast.

 

Vi jagar första poängen på bortais och tränare Per Ljusteräng, hur är läget i laget?

 

– Vi har lite förkylning som går runt vilket gör att träningarna blivit lidande så vi inte kunnat förbereda oss optimalt.

 

Ok, inte bra men hur ser du på Hammers imorgon?

 

– Ett bra lag med hög fart och många skickliga spelare. De har en ambition att spela i AllEttan så med det är de favoriter på förhand. De kommer säkerligen komma ut hårt och försöka styra på banan. De behöver en vinst för att inte tappa mark mot toppen.

 

Hur är tanken att vi tar oss an matchen?

 

– Jag hoppas att passningsspelet, försvarsspelet och positionsspelet offensivt fortsätter att utvecklas vilket kommer att ge oss ett bättre lugn i spelet över hela banan. Vi ska vara väldigt ödmjuka och fortsatt förstå att vi slår ännu ur underläge och vi är bara i början av serien. Vi kommer att spela det spel som vi erbjuds av Hammers och som krävs för att ta poäng med oss hem.

 

Hur formerar ni laget?

 

– Vi byter målvakt, Scott får vila efter två bra insatser så Isak är tillbaka i kassen efter sjukdom. Sedan får vi avvakta och se vilka som är tillgängliga imorgon.

 

Stort lycka till.

 

– Tackar

 

Matchen sänds live, klicka här


<< Tillbaka