Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhals IF - HC Dalen
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 15 oktober, 19:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Inför HC Dalen
2021-10-14 22:43

Oj vilken smäll vi gick senast mot Hammers på bortais, 8-0 i baken är inget man skriver hem om. Visst fanns det förklaringar att vi saknade ett flertal spelare är en och deras platser fylldes upp med egna juniorer är en annan men de sista 10 minuterna av första perioden var allt annat än bra. Bara att bryta ihop och komma igen. Som tur är finns det redan ikväll chans att revanschera sig.

 

Tränare Per Ljusteräng, vad är din kommentar till genomklappningen nere i Halmstad?

 

- Vi startar bra men släpper ett billigt mål. Sedan kommer två pp-mål och ytterligare två väl enkla misstag och raset var ett faktum. Sedan spelar vi av de efterföljande perioderna på ett helt ok sätt efter omständigheterna. Det var sista halvan av första perioden som förstörde för oss och det var såklart inte var bra men det förstår alla att vi inte går från topprestation mot Karlskrona till att vara helt ur slag tre dagar senare, Det funkar inte så. Vi har pratat igenom matchen och nu går vi vidare.

 

Ok, vi lämnar det och blickar framåt mot Dalen. Hur ser du på motståndet?

 

- Ett gediget och namnkunnigt lag med gamle HV-spelaren Martin Thörnberg i spetsen. Förra säsongen vann de västra serien och placerade sig trea i AllEttan men är i år tillbaka i den lite tuffare södra. De tog sin första seger senast hemma mot Nybro efter tre raka uddamålsförluster, trots förlusterna har de varit spelförande i samtliga matcher så det är ett lag som kan leverera på hög nivå.

 

Hur får vi stopp på dem?

 

- Vi måste först och främst fokusera på vårt eget spel och att alla utför sin uppgift med vilja, passion och disciplin. Klarar vi av våra egna uppgifter är jag helt säker på att vi klarar av att bemästra Dalen. Spelmässigt gäller det att få stopp på deras toppkedja, att få ner farten och se till att deras tid spenderas i hörnen.

 

Spelmässiga nycklar för oss?

 

- En stark defensiv är alltid prio ett men vi måste hela tiden försöka utveckla offensiven, det tillsammans med ett bra powerplay får bli våra nycklar.

 

Låter bra, får vi tillbaka några av de sjuka spelarna?

 

- Det hoppas jag på men inget är helt säkert. Vi tar inga risker med någon men oavsett lag vi ställer på benen ska vi bjuda upp till kamp.

 

Lycka till.

 

- Tack

 

Biljetter till matchen köper du här

 

Om du inte kan se matchen på plats i ishallen, kan du alltid se den här på HockeyettanTV


<< Tillbaka