Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhalsdagen 24/9
 
Tid:lör 24 september, 10:00 - 15:00
Plats:Kungsbacka Ishall
Aktivitetsinfo:Intressseanmälan Hanhals dagen 24/9

vi behöver få översikt över vilka som är intresserade av att komma och delta i Hanhalsdagen från U12. Vänligen kom ihåg att anmälan krävs i separat länk i det mail som gått ut från klubben!  Bifogar text och länk från informationsmailet nedan.


I år är det första gången Hanhalsdagen anordnas, en dag vi hoppas kommer bli en tradition i föreningen.

Tanken och önskan är att dagen ska bli fylld av härliga möten mellan olika spelare i föreningen, att vi ska synas i Kungsbacka, locka fler till hockeyn och att vi ska skapa fina minnen för både barn, ungdomar och vuxna.

Dagen kommer börja klockan 10.00 och vi räknar med att den slutar cirka 15.00 och vi vill  att så många spelare, ledare och föräldrar ska delta denna dag.

Barn, ungdomar och juniorer kommer blandas för att tillsammans spela smålagsmatcher i stora ishallen. I dessa lag kommer även a-lags killar delta - för att skapa en känsla av samhörighet och gemenskap inom Hanhals.

På utsidan av ishallen kommer det grillas hamburgare, vara skottävling med priser, loppis med hockeyprylar och Team Sportia kommer sälja lite småsaker.

Vår nya maskot Hanhalslejonet kommer invigas och till denna invigningen kommer en namntävling utlysas och vinnaren av namntävlingen får sitt pris denna dag.

Så sätt ett stort kryss i kalendern och bjud in alla ni kännerför att en dag i Hanhals tecken!

Ytterligare info om hur uppdelning av lag blir samt hur olika arbetsuppgifter för de vuxna kommer inom kort.

Lite kort om hur matcherna kommer gå till. Beroende på antalet spelare kommer de att delas in i NHL lag där målet är att alla möter alla. Spelet kommer ske 3-3 och den äldsta spelaren i laget är den som är lagledare.Vi räknar med att matcherna kommer pågå under cirka två timmar på vår nya is i stora ishallen.

I länken anmäler ni ert barn till att delta i matchspelet som kommer ske under dagen.

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID=%7B43A17D23-78D1-4032-9FEB-DBCFEBCAB2FA%7D

Det preliminära schemat för Hanhalsdagen;

10.00 dagen börjar med aktiviteter utanför ishallen

11-13 matcher i stora ishallen

13.00 lejonet invigs på isen och lejonet kommer bjuda på överraskningar.

13.30-14.50 Allmänhetens åkning

15.00 Värmning J20 som sedan kommer spela match mot Helsingborg.

Hoppas vi ses🤩

<< Tillbaka