Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Knattespel Frölunda - Färjestad
 
Tid:lör 15 oktober, 15:15 - 18:00
Plats:Scandinavium
Samling:14:45, Wallenstamshallen
Aktivitetsinfo:Ni spelar en internmatch i första periodpaus efter ismaskinen gjort sitt fram till dess det är 3 min kvar av periodpausen. Ingen domare. Finns Frölle vår maskot på plats kommer han vara med på isen och då kommer han släppa pucken. Är han inte på plats så kastar vi ut pucken. Barnen spelar fram tills vi blåser i en visselpipa.


Efter matchen byter vi snabbt om, ingen duschar, och går upp på läktaren och tittar klart på matchen med lagkamrater, släkt och vänner. Utrustningen är under tiden kvar i omklädningsrummet.


När A-lagsmatchen är slut samlas vi åter och går ner tillsammans till omklädningsrumemt (föräldrar går ut genom entrén och hämtar upp sitt barn där de lämnade det i Wallenstamshallen, så bara ledare och knattar får gå tillbaka ner i omklädningsrummet.


Vi kommer behöva en i varje lag som tekar (om Frölle är med) samt en som plockar upp pucken när vi har blåst av matchen och ser till han den kommer tillbaka till oss i båset.


Det är 16 spelare, 14 utespelare och 2 målvakter samt 2 ledare som får komma och spela hos oss.


Är ni fler spelare i laget så går de in gratis på matchen, även 2 stycken till ledare får sina biljetter gratis av oss som får sitta på läktaren tillsammans med de barnen som ev inte spelar.


Alla kommer få sitta tillsammans på läkaren, så knattelaget, övriga spelare/ledare i laget samt släkt och vänner. Släkt och vänner köper biljetter av oss. Biljetterna kostar 300 kr för vuxen och 150 kr för barn. Ni kommer få biljetterna per mail i god tid innan matchen så att ni kan dela ut dem till alla.


Samling sker en halvtimme innan matchstart i Wallenstamshallen som är Frölunda ungdoms ishall i jämte Scandinavium, mitt emot Valhallaparkeringen. Vi träffas i korridoren ovan för trappen som leder ner till ishallen. Jag eller annan ledare kommer möta upp er där.

<< Tillbaka