Hanhalserbjudande biljetter Frölunda - Timrå 17 september
2022-09-10 13:05

Hej!

Nu börjar en ny SHL-säsong och vi längtar efter premiärfesten som vi tillsammans med publiken ska skapa lördagen den 17 september. Vi vill fortsätta att leverera den bästa hockeyupplevelsen i Sverige och bära fram laget till seger med det otroliga stödet publiken ger från läktaren.

Vi vill gärna se dig och dina lagkompisar i publiken när Frölunda möter Timrå i säsongspremiären av SHL 2022/2023. Du får gärna bjuda med hela din familj.

Som ett föreningserbjudande kostar biljetten 100 kr till matchen:

Lördagen den 17 september kl. 15.05

För att ta del av erbjudandet mailar ni in er beställning till hanhals-2010@hanhalsif.se

Meddela Namn och antal biljetter!

Vi vill ha beställningen senast den 11/9.