Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Avslutning hockeyskolan


I helgen har jag varit med på hockeyskolans avslutning för killar och tjejer födda 2015-2017. Så kul att träffa alla mina kompisar.

Tack till Buddys vänner

 

Känns naturligtvis väldigt kul att jag har fått en sponsor till Trekronorsmatchen. Ju fler sponsorer jag får, ju mer roligt kan jag och barnen hitta på i föreningen. Tänk att få möjligheten att ha ännu fler godisregn. 

Buddy armband


Tänk att det numera finns Buddy armband. Alla intäkter går oavkortat till ungdomssektionen.

Att åka fort var jobbigt


Idag fick jag äntligen hänga med mina kompisar på hockeyskolan och deras julavslutningar, först ett helt ispass med killarna och sedan ett ispass med tjejerna. Träffade så många glada kompisar, dessutom fick jag supermånga kramar. 

När jag försökte åka så fort på skridskorna som alla mina kompisar, så jag blev väldigt trött. Var tvungen att sova lite på kansliet innan jag kunde äta lussebulle och dricka saft.

 

//Buddy 

Lussematchen


På onsdag den 14/12 klockan 19.00 är jag inbjuden till att närvara på Lussematchen, låter väldigt kul och spännande. Tänk om även jag får lägga en straff på A-lagsmålvakten i pausen. 

// Buddy 

Min alldeles egna mailadress
 
Nu när jag fått så många nya kompisar i ishallen så har jag äntligen fått en egen mailadress buddy@hanhalsif.se
 
Lagledningen och föräldrargrupperna får gärna bjuda in mig till er match, er kommande cup eller till ett skönt häng
med laget? Glöm inte att ni kan sponsra mig på Trekronorsmatchen.

 

PS: Följ mig gärna på Instagram

 

Hoppas vi hörs och ses snart!

 

Hälsningar 

Din kompis Buddy

En dag på kansliet

 

I måndags fick jag hjälpa till på kansliet med diverse sysslor. Känns väldigt kul med alla nya kompisar som sökt till hockeygymnasiet i Kungsbacka. 

// Buddy

Om Buddy #55

Oavsett om man är kille eller tjej, liten eller stor vill man ha en kompis i ishallen. En som stöttar, peppar, hejar, tröstar och bara är med - ja en riktig Buddy! Om Buddy är en kille eller tjej spelar ingen roll, vi älskar hockey oavsett. Vårt lejon kommer bli precis det, en riktig Buddy.


Buddy finns självklart att följa på Instagram

 

Välkommen till Hanhals IF