Välkommen till Hanhals IF J18

Hej!

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings J18. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

J18 Första träningsmatchen avklarad
2021-08-30 09:35

Även J18 tog emot Jonstorp i sin första träningsmatch, det var även premiär för David som headcoach i båset.

David säger så här om lagets insats på söndagskvällen:

Vi gör det vi har jobbat på i veckan, mycket fokus på sortering, presspelet och kommunikationen mellan varandra. Ser många goda intentioner att vi är på rätt väg. Alltid kul och vinna men just nu är det träningsmatch och då vill man se att killarna visar upp sig kring det vi pratar om.

Något som bör bli bättre: att vi som lag skall kunna jobba 60 minuter med så få misstag som möjligt, och höja våran lägsta nivå.

Tyckte hela laget gjorde en gedigen prestation idag, men om det får vara någon så gjorde Victor Olausson några svettiga räddningar när vi gjorde några enkla misstag.

1-0 Axel Hansson

2-0 Tim Ramsberg

3-0 Simon Clemmensen

4-0 Axel Fritiofsson

5-0 Filip Molander

6-1 Alexander Wennergrund

Slutresultat 6-1 vinst

Ett snack med David - huvudtränare J18
2021-08-24 19:00

Klubben har till denna säsong kontrakterat David Axebrink som ny huvudtränare för J18 laget. David som kommer från Borås har kommit till klubben för att i samband med klubbens akademisatsning höja utbildningsnivån på killarna i laget.

Vi tog ett snack med David för att höra hur första tiden i klubben varit.

David Axebrink ny J18 tränare
2021-05-10 20:29
David Axebrink

Klubben satsar för att höja nivån på juniorsidan och därför är Christian Sivemark, junioransvarig extra nöjd att kunna presentera David Axebrink som ny J18 tränare, han kommer att ha ett delat ansvar tillsammans med Tobias Gustavsson även kallad ”Tuben” i hallen. Det har varit ett tufft jobb att hitta rätt team säger Christian, men nu är han nöjd att kunna presentera tränarstaben för klubbens J18 spelare.

Klubben avslutar samarbete
2021-04-23 14:28
Klubben och Viktor Hedendahl har kommit överrens om att avsluta det tilltänka samarbetet med omedelbar verkan.