Klubben avslutar samarbete
2021-04-27 19:35

Klubben och Viktor Hedendahl har kommit överrens om att avsluta det tilltänka samarbetet med omedelbar verkan.

Välkommen till Hanhals Kings U16 Region Syd
2021-04-01 09:28

Hej!

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings U16 Region Syd. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

Har du något som du vill få publicerat så hör av dig till erika.markhede@hanhalsif.se

Elof ny tränare i U16RS
2021-03-28 19:27

Nuvarande säsong går mot sitt slut och det är dags för klubben och Juniorrådet att sjösätta kommande säsongs tränare. Först ut är U16 Region Syd gänget som säsongen 2021/2022 skall ta sig an årgång 2006 som skall spela U16RS. Därför är det extra kul att klubben kan presentera en ny tränare som är uppfostrad i klubben & med en gedigen karriär bakom sig.