TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Välkommen till U16 RS

Här hittar du nyheter kring laget och kontaktuppgifter

till ledargruppen för U16 RS säsongen 23/24..

Vi ser fram emot en fantastisk säsong med många matcher och grymt spel!

Från A-laget till assisterande i U16RS
2023-04-01 20:05

Linus Woltelin är klar som assisterande coach för U16RS nästa säsong. Linus har denna säsong spelat med A laget och väljer nu en ny bana inom hockeyn som tränare. Vi är riktigt glada över att Linus vill utvecklas vidare och ska ge de möjligheter som han behöver för att göra det.

Ny headcoach för U16 RS 2023/2024
2023-01-29 14:51
Zoltan Pal med Johan Sandström, junioransvarig, och Jonas Björk, sportchef

Zoltan Pal kommer att vara Hanhals headcoach för U16 RS säsongen 2023/2024. Zoltan är denna säsong headcoach för U16 bredd i Frölunda HC.  Tidigare har han varit headcoach för Varbergs A- lag och har dessutom en egen karriär som spelare i olika delar av världen.
Vi är väldigt glada att Zoltan valt att komma till Hanhals och vara en del av vår organisation kring U16RS och junior. Han kommer bidra med hockeykunskap, livserfarenhet och ett stort engagemang.