Välkommen till Hanhals Kings U12
2021-04-01 09:54

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings U12

Här hittar du information om laget, träningar, matcher och annat matnyttigt som är bra för både spelare och föräldrar. Besök gärna denna lagsida med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

Hanhals U12 består idag av ca 40 barn som älskar att spela hockey. För att driva runt detta lag är vi ett antal ledare på och utanför isen som håller i is- och fyspass.

Vill du som engagerad förälder hjälpa till och stötta laget, finns vår föräldragrupp, som driver sponsring av laget, arrangerande av cuper och camper och andra roliga aktiviteter utanför isen för både barnen och deras familjer.

Instagram Hanhalskings 2010

Har du något som du vill få publicerat på vår lagsida, instagram eller komma i kontakt med  föräldragruppen, skicka gärna ett mail till: