Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Välkommen till Hanhals Kings U12

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings U12

 

Här hittar du information om laget, träningar, matcher och annat matnyttigt som är bra för både spelare och föräldrar. Besök gärna denna lagsida med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

 

Hanhals U12 består idag av ca 40 barn som älskar att spela hockey. För att driva runt detta lag är vi ett antal ledare på och utanför isen som håller i is- och fyspass.

 

Vill du som engagerad förälder hjälpa till och stötta laget, finns vår föräldragrupp, som driver sponsring av laget, arrangerande av cuper och camper och andra roliga aktiviteter utanför isen för både barnen och deras familjer. 

 

Instagram Hanhalskings 2010

https://instagram.com/hanhalskings10

 

Har du något som du vill få publicerat på vår lagsida, instagram eller komma i kontakt med  föräldragruppen, skicka gärna ett mail till: 

 
Rutiner Hemmamatcher
2021-10-23 14:19

Hej!

 

Nu ligger det upp information om rutiner på hemmamatcher under fliken "Dokument" här på U12s hemsida. Ha detta dokument som lathund för att inte missa viktiga detaljer!

 

Mvh

Ledarna