Hanhalserbjudande biljetter Frölunda - Timrå 17 september
2022-09-10 13:05

Hej!

Nu börjar en ny SHL-säsong och vi längtar efter premiärfesten som vi tillsammans med publiken ska skapa lördagen den 17 september. Vi vill fortsätta att leverera den bästa hockeyupplevelsen i Sverige och bära fram laget till seger med det otroliga stödet publiken ger från läktaren.

Vi vill gärna se dig och dina lagkompisar i publiken när Frölunda möter Timrå i säsongspremiären av SHL 2022/2023. Du får gärna bjuda med hela din familj.

Som ett föreningserbjudande kostar biljetten 100 kr till matchen:

Lördagen den 17 september kl. 15.05

För att ta del av erbjudandet mailar ni in er beställning till hanhals-2010@hanhalsif.se

Meddela Namn och antal biljetter!

Vi vill ha beställningen senast den 11/9.

Välkommen till Hanhals Kings U13
2021-04-01 09:45

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings U13

Här hittar du information om laget, träningar, matcher och annat matnyttigt som är bra för både spelare och föräldrar.

Besök gärna denna lagsida med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

Hanhals U13 består idag av ca 40 barn som älskar att spela hockey. För att driva runt detta lag är vi ett antal ledare på och utanför isen som håller i is- och fyspass.

Vill du som engagerad förälder hjälpa till och stötta laget, finns vår föräldragrupp, som driver sponsring av laget, arrangerande av cuper och camper och andra roliga aktiviteter utanför isen för både barnen och deras familjer.

Instagram Hanhalskings 2010

Har du något som du vill få publicerat på vår lagsida, instagram eller komma i kontakt med  föräldragruppen, skicka gärna ett mail till:

hanhals-2010@hanhalsif.se