Uppstartsläger 2020

Fler bilder (+5) >>
Fredagen började med padel, pingins, pizza och allmänt laghäng.
Lördag startade 07.00 och höll på fram till 19.00 med 3 ispass samt rörlighet med Lena. Teori samt hur vi skall agera mot varandra och andra var även en central del av dagen.
Söndagen startades med en internmatch sedan rörlighet med Lena + 2 ytterligare ispass. Sen var grabbarna redo att ta sig hem till sängen för vila.
Mycket mat har serverats i cafeterian, maten lagades av Zaks pappa Björn.
Lördag blev det Köttfärssås till lunch och Currykyckling till middag söndagen bjöds det på köttbullar med brunsås.
Våra ledare förberedde 6 bra is-tillfällen, många timmar på is blev det.
Stort tack till alla inblandade, nu ser vi fram emot en rolig höst med många roliga träningar och matcher.