Välkommen till Hanhals Kings U16
2021-04-01 09:36

Hej!

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings U16. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare, föräldrar och supporters. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

Adam Kjellström ny assisterande tränare
2021-03-31 20:50

U16s huvudtränare denna säsong är Tor Persson som även kommer leda laget kommande säsong. Nytt blir nu att Tor får in en assisterande tränare vid namn Adam Kjellström. Vi tog en pratstund med Adam.

Tor Persson ny tränare för U16
2020-06-10 06:51

Rekryteringen av tränare för kommande säsong börjar fall på plats. Nästa tränare att ansluta sig är Tor Persson som har mycket erfarenhet från både division 1 och även varit i klubben tidigare som tränare för våra spelare födda 04. Nu påbörjar han sin andra sejour i klubben och kommer även ingå i det sportråd för junior som Christian Sivemark är ansvarig för.