Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings J18. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.
Matchrapport J18 mot Jonstorp
2023-09-10 20:39

 

Förlust ikväll med 4-2 mot Jonstorp. 

Det är en jämn match där båda lagen kunde ha vunnit. Denna gången blev det Jonstorp. Vi gör många bra saker i matchen, urspelet som var ett problem förra matchen var mycket bättre i dag.  Ett problem som var har haft är att starta matcherna bra och i dag gör vi det betydligt bättre. Spelet i anfallzone var också bättre där vi skapade flera farliga chancer för att göra mål. 

Vi har många bra prestationer i dag, Elias Bäckan gör många bra räddningar i viktiga lägen i matchen. Vi får låna två spelare i från U16 RS, Liam Nilsson och Hannes Ekdahl som gör det mycket bra hela match och spelade ihop med Jack Högman som också gör en kanon match och tog bra hand om dom yngre killarna.  

Hugo Flink gör vårat första mål i matchen efter ett snyggt urspel med assist i från Lucas Vlahov och Liam Elofsson. 

Vårat andra mål sker efter en tekning i egen zone där Hugo vinner den till Liam som åker upp hela banan och sätter dit den.  

Det finns många positiva saker i dagens match och andra saker som vi lär oss av. Nya tag nästa fredag när vi tar emot Härryda hemma. 

 

Med vänlig hälsning 
Snorri Sigurbergsson