Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Börja spela ishockey i hockeyskolan med Hanhals IF

I Hanhals IF:s hockeyskola deltar varje år ca 150 barn. Vår hockeyskola är en del av "Tre kronors hockeyskola". För säsongen 2021/2022 riktar hockeyskolan in sig på tjejer och killar födda 2014-2016. Även äldre tjejer och killar som inte har spelat hockey tidigare är välkomna. De äldre barnen börjar ihop med de yngre barnen och slussas sedan upp i åldersgrupperna i takt med att man utvecklas som hockeyspelare.

 

I hockeyskolan finns det inga krav på förkunskaper och här är barnen i centrum och vi lär oss skridskoåkningens grunder samt spelet med klubba och puck på ett lekfullt och roligt sätt, allt på barnens egen nivå. 

 

Ni föräldrar är välkomna att vara med på isen under träningarna, framför allt i början. Vi hoppas givetvis att ett par föräldrar fortsätter som ledare både på och utanför isen. För att vara med som ledare krävs ingen egen hockeyerfarenhet.

 

Vi erbjuder träningstillfällen de flesta lördagar och söndagar där tjejer och killar tränar tillsammans i respektive årskull för sig. Hockeyskolan startar i år helgen 11-12 september, och man är välkommen när som helst på säsongen för att pröva på.

 

Nybörjargruppen har tid på is 12.15-13.00,  Lördag om inget annat anges.

 

Ni kan även läsa mer om hockeyskolan i hockeyförbundets föräldrarhörna, klicka här

 

Anmäl er via genom att klicka: Anmälan Hockeyskolan 2021-2022 - Hanhals Idrottsförening - SportAdmin

 

Det gör ont att ramla! Tips kan vara att ha enkla knäskydd (typ inlines) och något mjukare för rumpan.


Viss utrustning finns att låna vid "Prova på" stäm av med ledarna innan i så fall. 

Kontakt


Har ni frågor eller funderingar eller vill komma ner och prova på? Tveka inte att höra av er direkt till hockeyskolan på hockeyskolan@hanhalsif.se

 

Det går även bra att ringa vårt kansli på telefon 070920401

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Start, 05/12 17:00 
Start, 29/11 17:30 
Start, 22/11 17:00 
Start, 14/11 20:53