Hanhals U-tjej

U-tjej är Hanhals träningsgrupp för tjejer födda -05 till -13 och består av c:a 50 tjejer som tränar ishockey tillsammans.

För tjejer födda -14 och yngre finns Hanhals tjejhockeyskola.

Hanhals U-tjej deltar i Göteborgs tjejhockeyserier med 3 olika lag.
Äldre laget, tjejer födda -05 till -08.
Mellanlaget, tjejer födda -09 till -11.
Yngre laget, tjejer födda -12 & -13.

Dessutom deltar vi i Svenska Ishockeyförbundets Juniorcup för tjejer (-03 till -07) med ett allianslag i sammarbete med Skärgårdens Hockeyklubb.

Vårt huvudfokus är att ha kul tillsammans genom en bra social miljö och utvecklande träning för varje individ. Våra träningar bygger på nivåanpassad träning så att alla får utvecklas efter egen förmåga. Vi vill få så många tjejer som möjligt att komma och prova på ishockey. Alla får vara med oavsett förmåga. Flera av våra äldre tjejer är också nybörjare. Är du intresserad av att testa så finns det utrustningar att låna, kontakta i så fall Hanna Pehrsson, Hanhals-U-tjej@hanhalsif.se eller 070-823 98 29.
Tjejer Äldre Lottas om
2021-10-03 22:12

Skärgården och Varberg har beslutat sig för att slå ihop sina äldre flicklag till ett Allianslag i Tjejer Äldre och serien skall därför lottas om innan seriestart och spelas därmed med 4 lag istället för 5.

Fler tjejer i TV-pucken
2021-09-20 12:07
Elin Ljung, Alwa Andersson, Liv Lindström

Lite i skymundan av Göteborgslagets framgång hittar vi några av de största kämpainsatserna i hela TV-pucken från de tre Hanhalstjejer som förstärkte BohuslänDals tunna trupp. Tjejerna fick förmodligen mest istid av alla i hela TV-pucken och stod för en grym kämpainsats då BohuslänDal under några av matcherna pga sjukdom och skador endast hade 9 utespelare ombytta till match.

Göteborg kvalificerat för slutspel i TV-puckens tjejklass
2021-09-20 12:05
Wilma Berlin, Julia Broberg, Elin Österdahl, Agnes Borgman, Carolina Thomson, Julia Pehrsson, Elicia Dunhäll

I helgen spelades TV-pucken kvalspel för flickor. För första gången någonsin kvalificerade sig Göteborgs lag till det TV-sända slutspelet som går av stapeln v. 44. I Göteborgslaget deltog hela sju tjejer från Hanhals äldre tjejlag. Stort grattis till avancemanget tjejer!

U-tjej Mellan/Äldre på Cup i Helsingborg
2021-09-20 11:48

I helgen spelades Teamtjejer Cup i Helsingborg och U-tjej deltog med ett lag bestående av en blandning av tjejer från Mellan och Äldre i klassen för tjejer -07 till -09. Jättekul att flera av tjejerna fick spela sina första matcher på helplan. Deltagande lag var förutom Hanhals även Rögle, Frölunda och Helsingborg.

U-tjej Yngre på Cup i Helsingborg
2021-09-20 11:40

Då var säsongens första cup för Tjejer Yngre avklarad när Team Tjejer Cup spelades i Helsingborg. Tjejerna kämpade och hade roligt hela dagen i matcherna mot Malmö, Rögle (2-lag), Frölunda och Helsingborg.