Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Välkommen till Hanhals IF J20
Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings J20. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.
 
Obesegrad helg för J20
2023-09-11 11:10


Vi inledde helgen med en seger mot Härryda i en överlag väl genomförd match. Det var en tajt match tills tredje perioden där vi hade väldigt bra utdelning på våra chanser. Extra roligt att alla kedjor fick göra mål och många av våra nyförvärv fick presentera sig i målprotokollet. Slutresultatet blev 7-0.

 

Söndag var det dags för en endags cup i Hovås där vi vann de två första matcherna mot Rönnäng och Hisingen. Två matcher där vi gjorde det som krävdes för seger. Sista matchen spelade vi 1-1 mot Hovås. En match som summerade dagen där vi inte riktigt har skärpan i avsluten (plus bra matcher) och där vi inte riktigt kommer upp i vår högsta nivå. 

Vi tackar Hovås för en väl genomförd cup. 

 

Syns på fredag då Mölndal kommer på besök.

 

Lagledningen J20 

Två förluster i träningsmatcherna för J20
2023-09-03 21:50


Första träningsmatchen spelades mot Kungälv borta tidigare i veckan. Kungälv vann matchen med 6-3. Ett regionslag och ett bra motstånd med ett högt tempo direkt. 


En typiskt första match med bristande passningspel och inte riktigt med i alla lägen i spelet utan puck. 


VI tappade mycket i början av perioderna där Kungälv gör mål tidigt i varje period. Vi jobbar oss in i varje period och skapar lägen men skärpan saknades i många lägen.

 
Överlag en ok första match. 

Det blev förlust även i den andra träningsmatchen mot Kungälv 1-6 ikväll söndag. Det blev två bra genomkörare mot Region laget Kungälv. 


Nu gäller det att jobba vidare så att vi är redo inför serie premiären. Vi vill också önska Kungälv lycka till i Region serien. 

 

Lagledningen J20

Säsongstart
2023-08-14 11:53
Uppvärmningsvarv - Coopertest

Nu drar vi igång säsongen 2023/2024!

 

Under hela vecka 32 hade vi tester varje dag där vi avslutade med ett coopertest på fredagen. 

 

Vi fick många positiva resultat under veckan vilket visar att killarna har tränat på bra på egenhand under sommaren!

 

Redan torsdagen den 30:e augusti har vi första träningsmatch mot Kungälv borta. Inte långt bort så vi hoppas på ert stöd där.

 

Nu ser vi fram emot kommande säsong!

J20 inleder playoff
2023-03-08 07:05

 

Seriespelet är avslutat för vårt J20-lag där man kommer 2:a i höstserien och 4:a i Juniorettan. Nu väntar bäst av tre matcher mot HC Dalen för att ta sig vidare till kvalserien mot J20 Region syd.

 

Vi tog ett snack med J20-tränaren Andreas Larsson om playoff-mötet med Dalen, men också hur året varit samt hur många som stannar kvar i klubben kommande säsong.

Hanhals Kings rekryterar meriterad tränare till juniorsidan
2023-01-15 09:50
Johan Sandström - Junioransvarig & Snorri Sigurbergsson ny headcoach J18 23/24

Hanhals har gjort klart med ny headcoach för J18 säsongen 2023/ 2024. Det är Snorri Sigurbergsson som kommer ha det uppdraget, närmast kommer han från uppdraget som headcoach för GHC(Göteborgs Hockey Club) lag i SDHL som las ner i höstas.

Snorri kommer även att ha uppdrag som instruktör på hockeygymnasiet samt arbeta med föreningens hockeyutbildning för killar och tjejer från U13-J20. Samarbetet planeras pågå över längre tid där Snorris uppdrag är att driva juniorverksamheten till de uppsatta målen, att nå J18RS och J20RS inom 2-3 år.