Välkommen till Hanhals IF J20
Hej!

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings J20. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

Truppen tar fart för 2021/2022
2021-02-02 20:42
Arbetet med juniortrupperna är i full gång och Christian Sivemark är mycket nöjd att kunna presentera två viktiga kuggar i kommande lagbygge.

Först ut är forwarden Axel Fritiofsson som växt upp i klubben och startade sin resa som 5 åring i klubben. Axel själv säger så här när han bestämt sig för att fortsätta i klubben;

- Tycker det är skönt att vara på hemmaplan och tror jag kan utvecklas bra under dessa år.

Christian är förstås nöjd med att Axel fortsätter i klubben och säger;

- Axel tog steget från U16RS till J20 denna säsongen. Gjorde det mycket bra och gör han bara det hårda jobbet kommer han vara aktuell för vårt A-lag i framtiden.

Johan Carmen-Wiklund nästa målvakt i juniortruppen och även han en spelare som växt upp i föreningen sedan tidig ålder. Johan säger så här om valet att stanna i moderklubben:

- Hanhals Kings är min moderklubb och jag tror att min utveckling kommer vara bra under de kommande åren och skönt att bo hemma.

Avslutningsvis säger Christian;

- Såklart jättekul att Johan väljer att fortsätta spela i Hanhals Kings. En målvakt med hög potential som har alla möjligheter att gå långt med sin ishockey.

2020-09-16 19:42

Hjalmarsson El
Din lokala elinstallatör som står för kunskap och kvalité.
2020-09-16 19:38

Tum Bygg
Tum Bygg är en totalentreprenör med helhetsansvar inom traditionella byggprojekt, smått som stort. Med utgångspunkt från Kungsbacka utför vi uppdrag i Kungsbacka och Göteborg med omnejd.

2020-09-16 19:36

Veolia
Fokus på avfallshantering, återvinning, vatten, energi och stödtjänster till industrin.
Start, 28/02 22:01
Start, 28/02 20:14