Välkommen till Hanhals IF J18/J20
Hej!

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings träningsgrupp för J18/ J20. Här finns information om lagen, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

J20 spelar vidare i Allettan
2022-11-28 19:05
2.a platsen redan säkrad i J20 div 1

Grattis till en säkrad plats i J20 Allettan!

Redan förra veckan kunde vi gratulera J18 till avancemang och nu vill våra duktiga J20 spelare inte vara sämre. Platsen till J20 Allettan är säkrad trots att en match kvarstår mot Stenungssund som spelas i morgon tisdag på hemmaplan.

Headcoach Andreas Larsson (tillsammans med J18 tränaren Johan Sandström) har genom tydlig spelfilosofi skapat ett harmoniskt lag med duktiga individualister som både spelar kreativ och frejdig hockey. Imponerande är också att vi har fyra stycken spelare bland topp 7 i poängligan!

Nu väntar utmanande matcher mot nya spännande lag.

Kom gärna ner och stötta oss i Allettan

Vilken säsongsstart
2022-11-25 12:19
Grattis till 2:a platsen och spel i J18 allettan

Vilken säsongstart vi haft med flera av våra lag i Hanhals. Vårt J18 har redan spelat färdigt sin serie och knep andraplatsen vilket gör att vi nu spelar i J18 Allettan!

Målsättningen har varit tydlig från början, vi ville nå topp 2 med vårt J18 lag men det var inte självklart att vi skulle lyckas då förutsättningarna inte var optimala innan försäsongen.

Men under försäsongen växte struktur fram, Headcoach blev Johan Sandström som byggde upp ett lag systematiskt, genom hård träning och med ett norrländskt lugn. Till sin hjälp har han hela tiden haft headcoach för J20, Andreas Larsson. En härlig och positiv stämning infann sig snabbt i gruppen och självförtroendet växte för varje match som till slut ledde ända fram till en stabil 2:a plats och kvalificering till J18 Allettan.

Stort grattis till killarna som redan nu på söndag spelar sin första matchen i J18 allettan och denna gång är det åter duktiga Bäcken vi möter borta.

Referat: Grästorps IK - Hanhals IF
Seger i premiären trots strul
2022-10-07 06:12

Sammanfattning av J18 match borta mot Grästorp.

Vi får en mycket märklig uppladdning inför matchen med försening pga trafik och lite olyckligt vägval. Vi får tacka Grästorp och domarna som gick med på att flytta fram matchstarten. En erfarenhet av att inte få de förutsättningar man vill ha där vi fick möjlighet att hantera utmaningen tillsammans vilket alltid är bra för en grupp.

J18 Seriepremiär
2022-10-06 07:00

Ikväll är det seriepremär borta mot Grästorp för J18. Johan Sandström ny tränare säger så inför premiären.

Här känns det inför premiären?

Mycket bra, vi är riktigt sugna på att komma igång. Många spelsugna killar som ser fram emot matchen.

Hur har försäsongen varit?

Lite ryckig med mycket sjukdomar. Vi har fått sätta igång samarbetet med U16 RS direkt och många av spelarna där har fått prova J18 hockey, det är bra att killarna lär känna varandra mellan lagen. Alla J18 killar har utvecklats mycket under försäsongen, det lovar gott framåt. Flera spelar sitt första år i J18 och de gör det överraskande bra, vi bygger vidare på det. De har bra miljö stt utvecklas på träningarna där J20 killarna sätter hög nivå på allt, fart, passningar och närkampsspel.

Vad blir viktigt för er i vinter?

Att hitta ett grundspel som vi är trygga med, utifrån det kan vi vara kreativa i offensiven och täta i defensiva spelet. Det är en intensiv höst som vi ska ta tillvara på bästa sätt.
Referat: Kungsbacka HC - Hanhals IF
Folkfest när J20 tog ny seger
2022-10-05 11:06

Igår fick vi se en spännande match i en princip fullsatt hall. Vinsten i premiären följdes upp med en ny stabil seger i derbyt mot Kungsbacka Hockey. Derby är alltid derby vilket skapade extra anspänning och nervositet då det var två lag som verkligen ville vinna denna drabbning.

Hanhals visade dock styrka och mod och hade övertag i stora delar av matchen. Vi gick upp till en 5-1 ledning när vi släppte in KHC i tredje perioden genom lite onödiga utvisningar.

Matchens lirarare i Hanhals blev vår starke man, Wiggo Lereby, med sin fart och sina två mål visade han vägen.

Nästa hemmamatch är nu på lördag mot Partille klockan 16:40. Upplev stämningen du med och ge det stöd vi behöver.

Sön 4/12 12:40
Tis 29/11 19:40