Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Välkommen till Hanhals IF J20
Hej!
 
Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings J20. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.
 
Referat: Bäcken HC - Hanhals IF
Toppmöte i J20 ikväll
2021-10-26 08:44
Fotograf Peter Olsson

Ikväll är det toppmatch i J20 division 1 mellan Bäcken HC serieledare och som även har hemmaplansfördel mot Hanhals Kings. Båda lagen har som målsättning att ta sig upp i J20 Elit och därför är detta ett extra laddat möte.

 

Bäcken leder serien efter 6 spelade matcher, totalt 18 poäng. Hanhals Kings ligger två med endast 4 spelade matcher och totalt 12 poäng. Det är två lag i serien som tar sig vidare till fortsättningsserien. På tredje plats ligger Lerum också på 12 poäng men 7 spelade matcher. 

 

Vi har tagit pulsen på Jonas Björck som är vår J20 tränare.

J20 första träningsmatchen avklarad
2021-08-30 09:29

Första träningsmatchen är avklarad och här kommer en summering från Jonas Björck:

 

-Vi hade som mål inför denna matchen att bara gå ut spela vårt spel, äga mycket puck, och vara effektiva i våra avslut samt jobba som ett lag över hela isen. 

 

Det vi har tränat på med snabba vändningar från försvar till anfall , samt hur vi skall forechecka och ved behov köra styrspel , detta var något jag ville se att dem prövade på att utföra under matchen.

 

Men det viktigaste var här att för mig att bli känd med spelarna under match situation, samt att dem får lära känna mig i båset. Det blir annorlunda från träning till match.

 

Det vi alltid skall ha som mål under säsongen är att äga mycket puck, samt att vi skall vända vårt spel från försvar till anfall väldigt fort och effektivt, vi skall vara vassa i våra avslutningar och när vi kommer in i anfallszon så skall vi inte spendera för mycket tid med pucken innan vi kommer till avslut utan det skall vara mycket rätt på mål attityd.

 

Så korta drag var det detta vi snackade om innan match och det var detta jag ville se om vi fick till.

 

1 perioden

 

Började bra och hade hela spelet på Jonstorps planhalva egentligen hela denna perioden. Jonstorp kom upp med några kontringar. Vi tryckte på bra och hade bra cirkulation i vårt spel , kan önska att backarna var mer delaktiga i det offensiva spelet ibland men i det stora hela helt ok. Vi hade massa målchanser men lyckades inte omsätta dem till mål, det är något vi måste jobba med i framtiden, effektivitet. perioden slutar 0-0. Skott 15-6.

 

2 perioden

Startar som den första med att vi har mycket puck och styr spelet, vi gör 1-0 en bit ut i perioden genom Albin Rudberg assisterad av Erik Andersson samt Melker Thunstedt och detta betyder att vi stressar mindre och spelar med lite mera ro. 2-0 kommer kort tid efteråt genom Filip Molander som blir assisterad av Axel Fritiofsson. Sen kommer 3-0 bara någon minut efter det genom Axel Fritiofsson som blir framspelad av Erik Andersson. Denna perioden har vi full kontroll på från start till slut, här visar grabbarna att de kan vara effektiva och spelade en fartfylld hockey med snabba pass. Jonstorp var med mer i spelet men det var aldrig någon fara att dem skulle jobba sig in i matchen, grabbarna hade full kontroll. Skott 19-14.

 

Period 3

Denna perioden var vår svagaste, vi gick in och spelade lite med övermod och för lite ödmjukhet. Vi började att sträcka ut laget vi gav Jonstorp lite för mycket isyta att åka på samt att vi inte var lika bra i vårt passningsspel, var lite mycket transport av puck. Jonstorp gör 1-3 tidigt i perioden och har väl chans också på 2-3 ett par gånger, men ett bra målvaktspel från Erik Siösteen och några fina räddningar gör att vi klarar att dra segern i land. Skott 9-11.

 

Totalt 43-31 i skott

 

Summering

Tycker att laginsatsen denna matchen är det viktigaste att vi har en positiv attityd hela matchen och ett bra snack i båset mellan spelarna, bra första match på hela laget

 

Matchen var kanske inte den mest välspelade men med tanke på att det var så länge sen de flesta grabbarna spelade match senast så var det helt godkänt. Vi åker nu till Skövde nästa lördag för en ny match, men då är vi lite reducerat manskap för vi har några spelare som skall på J18 cup i Borås, men det betyder mer istid på andra spelare så det är bara att köra på och visa fram sig.

 

Gott att äntligen vara igång med matcher igen efter långt uppehåll, ses nästa hemma match:-)

Jonas Björck ny Huvudtränare J20
2021-05-15 10:56

Det har tagit lite tid att hitta rätt tränare för vårt J20 lag. Christian Sivemark som tillsätter tränare för första året har velat få in en rutinerad tränare som kan utveckla vårt J20 lag på rätt sätt. Det är därför en glad Christian nu kan presentera Jonas Björck som ny tränare för J20.

 

”Han kommer bidra till den utvecklingen av individen samt laget som vi önskar med vårt nya akademitänk” säger Christian.

Klubben avslutar samarbete
2021-04-23 14:26

Klubben och Viktor Hedendahl har kommit överrens om att avsluta det tilltänka samarbetet med omedelbar verkan.

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 4/12 14:00
2 - 4  
Tis 30/11 19:40
4 - 2  
Fre 26/11 19:30
3 - 6  
Tis 23/11 19:40
3 - 2  
Lör 20/11 19:30
3 - 5  
Tis 16/11 19:40
8 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 05/12 17:00 
Start, 29/11 17:30 
Start, 22/11 17:00 
Start, 14/11 20:53