Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Välkommen till Hanhals IF J20
Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings J20. Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.
 
Vilken överköring i helgen -J20 JuniorEttan nästa - Grattis!
2023-11-27 08:54


Redan igår blev vi klara för en garanterad topp 2 placering och därmed kvalificerade för J20 JuniorEttan.

 

Helgen innehöll en back-to-back mot Rönnäng. Lördagsmatchen började lite trevande men succesivt tog vi över spelet mer och mer och till slut var det spel mot ett mål. Perioden vanns med hela 6-0 och skotten med 21-4!  I tredje släpper vi upp dem något men då storspelar Linus Olsson i målet och håller tätt. Men det blev aldrig någon riktigt spänning utan matchen slutade med klara 15-0!

 

Ny match igår, söndag. Här gällde det att se till att killarna behöll fokus och inte tog för lätt på sin uppgift efter gårdagens totala dominans. Mycket stod på spel, vinst innebar en garanterad plats i J20 JuniorEttan. Några väl valda ord av vår HeadCoach Tor Persson innan match ledde till full fokus från första nedsläpp. Killarna hade bestämt sig för att göra sitt jobb fullt ut. 

 

Redan efter första perioden ledde vi med samma siffror som gårdagen, 6-0. Matchen blev likt gårdagen aldrig riktigt spännande utan våra duktiga killar dominerade återigen och Rönnäng skapade inte många målchanser. När de väl försökte anfalla avväpnade våra duktiga backar dem snabbt.  Tyvärr för kvällen fick inte Ivar Hernestål i målet hålla nollan men han räddade bland annat en straff. 

 

Flera av våra killar var framträdande och alla våra kedjor stod upp. En som ändå bör nämnas är vår Jacob Schön som gör hela 9 mål! 

 

Stort grattis till våra fantastiska killar, detta innebär nya spännande matcher mot tuffare motstånd.

 

Men serien är faktiskt inte slut ännu utan nu på tisdag har vi den avslutande matchen och den är hemma mot Hovås. Kom ner till hallen i morgon och stötta våra killar och vi garanterar en spännande och målrik match. 

 

/Ledarna

Seger med 5-3 mot Härryda för J20
2023-09-30 17:22

 

Äntligen lördagsmatch i Kungsbacka ishall igen! Vi kommer ut bra första tio minuterna och har ledningen med 2-1 och spelar enligt matchplan.

 

Tyvärr faller vi in i gamla synder i slutet av första och i andra perioden och kommer undan lindrigt för Härryda skapar många chanser men Ivar Herneståhl är stabil längst bak i målet. Härryda tar över ledningen och vi räddas av en viktig kvittering från Hampus Jakobsson med 52 sek kvar av andra perioden.

 

I tredje kommer vi ut bättre och flera spelare lyfter sitt spel. Killarna gör det de ska och vinner sista perioden och matchen tack vare hårt jobb och enkelt spel. Hel vecka till nästa match, välkomna ner då!

 

Lagledningen J20

Förlust för J20 i seriepremiären mot Stenungsund
2023-09-27 23:14

 

Sammanfattning av kvällens J20 premiär borta mot Stenungsund:

 

Klassisk första period av den första seriematchen, krampaktigt och spänt från vår sida. Vi gör många misstag som vi inte gjort i träningsmatcherna men allteftersom blir det bättre. 

 

Med 3-1 i ryggen inför sista perioden utan något skönspel så är vi rätt säkra på att det går vår väg ikväll. Stenungsund vill annat och vänder matchen efter bjudningar av oss och det slutar med 3-5 i öppen kasse. 

 

Seriepremiären är avklarad och vi lämnar den i Bohuslän och välkomnar Härryda till Kungsbacka på lördag. Väl mött! 

 

Ledarteamet J20

Obesegrad helg för J20
2023-09-11 11:10


Vi inledde helgen med en seger mot Härryda i en överlag väl genomförd match. Det var en tajt match tills tredje perioden där vi hade väldigt bra utdelning på våra chanser. Extra roligt att alla kedjor fick göra mål och många av våra nyförvärv fick presentera sig i målprotokollet. Slutresultatet blev 7-0.

 

Söndag var det dags för en endags cup i Hovås där vi vann de två första matcherna mot Rönnäng och Hisingen. Två matcher där vi gjorde det som krävdes för seger. Sista matchen spelade vi 1-1 mot Hovås. En match som summerade dagen där vi inte riktigt har skärpan i avsluten (plus bra matcher) och där vi inte riktigt kommer upp i vår högsta nivå. 

Vi tackar Hovås för en väl genomförd cup. 

 

Syns på fredag då Mölndal kommer på besök.

 

Lagledningen J20 

Två förluster i träningsmatcherna för J20
2023-09-03 21:50


Första träningsmatchen spelades mot Kungälv borta tidigare i veckan. Kungälv vann matchen med 6-3. Ett regionslag och ett bra motstånd med ett högt tempo direkt. 


En typiskt första match med bristande passningspel och inte riktigt med i alla lägen i spelet utan puck. 


VI tappade mycket i början av perioderna där Kungälv gör mål tidigt i varje period. Vi jobbar oss in i varje period och skapar lägen men skärpan saknades i många lägen.

 
Överlag en ok första match. 

Det blev förlust även i den andra träningsmatchen mot Kungälv 1-6 ikväll söndag. Det blev två bra genomkörare mot Region laget Kungälv. 


Nu gäller det att jobba vidare så att vi är redo inför serie premiären. Vi vill också önska Kungälv lycka till i Region serien. 

 

Lagledningen J20

Spelade matcher
Tis 28/11 19:40
8 - 0  
Sön 26/11 19:10
12 - 1  
Lör 25/11 14:00
0 - 15
Tor 23/11 20:00
1 - 4  
Lör 18/11 13:40
6 - 5  
Lör 11/11 16:40
9 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 19/11 02:26 
Start, 15/11 22:21 
Start, 12/11 19:59