Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Uppdatering riktlinjer Covid-19
2020-10-24 07:00
Bäste Medlem,

I helgen har Covid-19 påträffats hos några spelare i juniorlagen vilket medfört att vi stänger ner U16RS & juniorverksamheten över helgen. Vi följer detta noggrant och ber Er alla igen vara extremt noggranna och stanna hemma vid minsta symptom.

Om ni har Covid-19 i familjen ber vi er följa de instruktioner som står på Region Hallands hemsida

För att vi ska kunna fortsätta med träning och spel i hallen, vill vi påminna om de riktlinjer vi i Hanhals har satt för att förhindra smittspridning av Covid -19. 

Enligt Folkhälsomyndigheten har smittskyddsenheter runt om i landet ett par veckor in på hösten upptäckt ett flertal utbrott av Covid-19 inom lagidrotter bl a ishockey. Smittan har främst spridits inom det egna laget och även drabbat ledare och annan personal som inte är direkt inblandade i spelet. En del klubbar som blivit drabbade, har varit tvungna att stänga idrottshallen pga sanering och detta vill vi i Hanhals i möjligaste mån undvika. Därför gör vi nu en uppdatering av våra Riktlinjer Covid -19 för Hanhals IF med omedelbar start. 

● Alla ledare och spelare ska sprita sina händer när de kommer till hallen. Handsprit kommer att placeras i respektive lags förråd och i allmänna utrymmen under vecka 44 

● Samling ska ske så nära inpå träning som det går, helst 30 minuter innan isträning och 15 minuter innan fys. Om det är möjligt, sker ombyte utanför hallen. 

● Ingen dusch efter träning i hallen. 

● Hallen besöks endast av ledare, materialare och spelare. Detta för att minska flödet av folk i hallen. Lämning/hämtning av spelare sker utanför hallen. 

Gällande publik på matcherna så har detta funkat bra. Det är mycket viktigt att publiksiffran inte överstiger 50 personer. Skulle vi få en kontroll i hallen kan det leda till att vi blir av med tillståndet för hela föreningen vad gäller publik. 

Det är även mycket viktigt att sprida ut sig. Två säten emellan om man inte är familj och på varannan rad. 

Tack för er förståelse och hjälp! 

Tillsammans är vi starka! 

Mvh Styrelsen genom Jessica Samuelsson 

För mer information om riktlinjer ladda hem klubbens senaste version här
Hockeymagasinet ute nu!
2020-10-23 16:19
Vi mycket stolta att presentera den sjätte upplagan av Hanhals Kings Hockeymagasin som kommer ut via vår partner Norra Halland idag. Vi ber Er alla hålla utkik och så ni kan ta del av alla spännande artiklar, sponsorer och informationen om varje lag i föreningen.

Vi på marknad hoppas ni tycker om vårt Magasin, skulle ni inte ha fått det i Er brevlåda finns nu ett ställ i entrén, nya ishallen där ni mer än gärna får plocka Ert exemplar. Vill ni läsa det digitalt finns det att ladda ner på vår hemsida genom att klicka här

Trevlig helg önskar Hanhals IF


A-lag
Referat: Hanhals IF - Halmstad Hammers HC
Derbydags igen
2020-10-23 14:57, A-lag

Kvällens motståndare Halmstad Hammers kommer från en riktigt lyckad fjolårssäsong och bär med sig ett stort favoritskap till denna säsong. Halmstad rankad #9 i tabellen vill givetvis upp i tabellen och vi får nog se en taggad motståndare som kommer till Kungsbacka ikväll. Våra senaste möten i Hockeyettan har slutat med fördel till Halmstad med 3-2. Förra säsongen vann Halmstad två raka matcher och senast i Kungsbacka 18 sep gick man segrande med 1-4 vinst. Det är upp till revansch ikväll för Jannes grabbar, låt oss se vad Janne har att säga inför matchen?


Hur tar ni Er an dagens match efter succen borta mot KRIF Hockey?


Efter ett lysande spel på bortaplan senast mot KRIF Hockey och vinst med 5-8 gäller det att ta sig an Halmstad på bästa sätt. Vi vet att Halmstad är ett riktigt bra lag och det kommer bli svår nöt för oss att knäcka, men ingenting är omöjligt.


Vad blir viktigt att tänka på idag?


Med från start och ha rätt inställning och fokusera på det vi kan påverka, vår egen prestation. Målskyttet fick vi ju igång i förra matchen och jag hoppas siktet är rätt inställt även mot Halmstad.
Viktigt att vi vågar släppa handbromsen från start och är intensiva i vårt sätt att spela och har en tanke med det vi gör också. Sedan får vi se hur långt det räcker men då har vi i alla fall försökt. Ut och njut och släpp loss!


Blir det några ändringar i laget?


Kim utgick pga skada i förra matchen och är tillbaka ikväll tillsammans med Jens. Ludvig Levinsson kommer att spela med Frölunda J20 i helgen och han ersätts av Oskar Norrman. Oskar vilar denna match.


Ni ser matchen som vanligt på https://play.staylive.se/hanhalskingsif/l/32231 glöm inte stödja föreningen genom att köpa en soffbiljett, swish 123 55 266 11

A-lag
Referat: KRIF Hockey - Hanhals IF
Vi studsade tillbaka med besked
2020-10-22 13:08, A-lag
Ludde Levinsson, 3 målsskytt i matchen

Janne säger efter matchen


Skönt att studsa tillbaka igen och ta grym 3 poängare på bortaplan mot KRIF Hockey. Ska vi ge oss själva en chans att vara med och slåss om AllEttanplatserna så var detta välbehövligt. Att vinna med 5-8 på på bortaplan var nog ingen som trodde från start att det skulle bli så målrik match också.


Det blev en målrik match där vi gjorde 8 mål framåt


För oss blev det islossning i målskyttet och det känns jätteskönt för laget. I tidigare matcher har vi skapat mycket målchanser men inte fått in den där lilla svarta saken. Detta stärker vårt  självförtroende i kommande matcher att vi vet att vi kan göra mål.


Vad säger du om Liam Kirks debut, 3 poäng


Kul att se Liam Kirk i aktion och få göra sin debut i HanhalsKingströjan. Han blev spelklar sent för oss igår och jag fick samtalet från Björn när jag satt på bussen ned till Blekinge. Ett mål och två assist och spelmässigt en riktigt bra match från hans sida i sin första match på svensk mark. Det lovar gott inför framtiden.


Några detaljer som du vill framhäva 


Vi vinner inte den matchen utan ha ett bra målvaktsspel och en bra en laginsats. Alla bidrar med jobbet och slitet på banan och verkligen
försöker göra sitt yttersta för att vi ska göra en bra prestation och gå segrande ur matchen.

Kul att se Pa-mansu Jenneh igår när han kom in andra perioden efter att Kim Roussakoff blev skadad i slutet av första perioden. Inget allvarligt med Kim, men han var tvungen åka iväg till Karlskrona för att sys. "Pabi" kom in och visade prov på ett bra första pass och ett klokt spel från hans sida matchen igenom. 

Ny match på fredag och då kommer Halmstad på besök. Nu laddar vi om ser fram emot en härlig drabbning på fredag.

A-lag
Referat: KRIF Hockey - Hanhals IF
Dags att studsa tillbaka!
2020-10-21 13:38, A-lag

Ikväll väntar KRIF på bortaplan och även dem ett tippat topplag. KRIF har precis som söndagens motståndare startat lite sämre än man nog förväntat sig. 9 poäng på 6 matcher och redan 7 poäng efter serieledarna Troja. Senaste två matcherna har man en udda förlust mot Nybro och en uddamålsvinst mot Karlskrona.


För Hanhals Kings del gäller det nu att studsa tillbaka från en straffförlust borta mot Mörrum och sedan en klar förlust mot ett bättre Vimmerby i söndags. Janne känner själv att det är upp till bevis nu om vi skall vara med och slåss om Allettan platserna.

A-lag
Referat: Hanhals IF - Vimmerby HC
Vi förlorar mot ett bättre lag
2020-10-18 21:11, A-lag
Fotograf Peter Olsson

Idag förlorar vi helt enkelt mot ett bättre lag. Deras tyngd och fart i spelet kombinerat med bra pucktempo och passningspel lade grunden till deras seger. Dessutom var de starka på pucken och fick ordentligt tryck på oss i anfallszon.


BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag, 23/10 14:57 
A-lag, 21/10 13:38 
Tjejhockeyskolan, 19/10 09:47