Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
 
A-laget säkrade kontraktet i hockeytvåan
2023-03-24 21:36

 

Hanhals vann kvällens hemmamatch mot Rönnängs IK med hela 5-0. Detta innebär att A-laget spelar i hockeytvåan även nästa säsong. Stort grattis spelare och ledare samt övriga involverade runt laget och föreningen. 

Nu tar vi ledigt och sedan påbörjar vi uppladdningen inför nästa säsong. 

Buddy hälsar att drömmen om hockeyettan och framtida avancemang till högre divisioner lever, men innan dess väntar en välbehövlig vila på savannen. 


Stort grattis A-laget!  Tillsammans är vi starka 

 

Till alla mina kompisar i Hanhals
2023-03-23 14:30


Imorgon fredag 25/3 klockan 19.00 spelar mina kompisar i A-laget hemmamatch mot Rönnängs IK. Enligt mig är detta säsongens viktigaste match, både för spelarna och ledarna men även för alla involverade personer runt A-laget och föreningen.

 

Jag kommer naturligtvis vara på plats, kanske redan vid klockan 16.00. Dels för heja och stötta killarna med en hive-five i korridoren innan match. Under matchen kommer jag befinna mig på läktaren tillsammans med alla mina kompisar, där jag även bjuder på ett fantastiskt godisregn.

 

Min önskan är att vi tillsammans ser till att komma till Kungsbacka Ishall och hejar fram killarna och ledarna till seger och ett förnyat kontrakt i division 2. Inatt drömde jag dessutom att föreningen och A-laget var tillbaka  i div 1, så låt oss drömma vidare.

 

Tänk om vi kunde bli minst 500 personer imorgon på matchen, oj så mycket popcorn det skulle bli. Men framförallt vilket drag vi skulle skapa tillsammans

 

Vi ses imorgon, 

 

Tillsammans är vi starka! 

 

Hälsningar 

Din kompis Buddy 

Seger och serieledning för A-laget
2023-03-22 21:31


A-laget vann kvällens hemmamatch mot Skillingaryds IS med 6-3. Hanhals vann även skottstatistiken med hela 45-23.

 

Ikväll vann även Rönnängs IK på övertid med 3-2 mot LN70 HC. Detta innebär att Hanhals leder serien på samma poäng som LN70 HC, Hanhals har dock fem måls bättre målskillnad.

 

På fredag avslutas kvalserien till division 2. Hanhals har då hemmamatch mot Rönnängs IK med matchstart klockan 19.00, detta samtidigt som Skillingaryds IS tar emot LN70 HC.

 

Kom och stötta A-laget på fredag klockan 19.00 i den avslutade matchen i kvalserien. 


Buddy kommer vara först på plats. Glöm inte att följa Buddy på Instagram och Facebook Snapchat samt via hemsidan, Buddy tar gärna emot mail via Buddy@hanhalsif.se 

 

Tillsammans är vi starka!  

Valberedningen informerar
2023-03-20 08:59


Nu är det dags att nominera till Hanhals kommande styrelse och valberedning inför årsstämman i juni 202
3.

 

Valberedningen har påbörjat sitt arbete och önskar förslag på styrelsenomineringar från klubbens medlemmar. Ambitionen är att driva arbetet med öppen och frekvent kommunikation samt att tydlighet kring målbilden för styrelsens sammansättning och profil. Både styrelsen och föreningens medlemmar kommer att hållas uppdaterade fram till kommande årsmöte.

 

Senast den 30:e april skall förslagen kommit till valberedningen som består av Michael Poole, Niclas Johnsson och Michél Sandsten.

 

Tidsplanen ovan ger en tydlig bild över valberedningens arbete. Förslag skickas till sammankallande Michael Poole via epost: valberedningen@hanhalsif.se

 

Vi ser fram emot ett engagerat samarbete med medlemmarna i nomineringsprocessen inför stämman för att få den bästa sammansättningen!

 

Hälsningar

Hanhals IF Valberedning

 

 

Förlust i Lödöse för A-laget
2023-03-19 18:28


A-laget förlorade tyvärr på övertid mot LN70 HC. Matchen slutade 2-1 till LN70 HC. A-laget vann dock skotten 36-19.

Med två omgångar kvar ligger Hanhals två poäng bakom LN70 HC som leder serien.

 

Hanhals avslutar serien med två hemmamatcher, den 22/3 samt 24/3, båda matcherna måste Hanhals vinna samtidigt som LN70 HC måste tappa poäng i någon av sina resterade två bortamatcher. 

 

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag, 25/03 00:28 
J20/J18, 08/03 07:05 
U16 Region Syd, 26/02 20:57 
U16 Region Syd, 29/01 14:51