Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals IF
 

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

 
Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
2022/2023 U16 och J18 div 2
2022-01-26 20:49

Från och med nästa säsong 2022/2023 kommer U16 och J18 div 2 att tillhöra organisationen för ungdom och organiseras till ungdomsrådet. Vi håller som bäst på att rekrytera tränare till båda dessa lag och hoppas kunna presentera dessa tränare inom kort. I dessa två lag finns det plats för alla att träna och spela matcher. 

 

U16 kommer att bestå av ett division 1 lag och ett division 2 lag men är en och samma träningsgrupp med spelare födda 2007 och 2008. 

 

J18 division 2 tillhör ni som är födda 2005 och 2006 med möjlighet till dispens för de födda 2004. Vår målsättning är att jobba tätt med U16RS och J18 div 1/J20 för att möta dom behov och önskemål som kan finnas i träningsgrupperna och uppstår under säsongen. 

 

Har ni fler frågor så är ni välkomna att höra av er till ungdomsansvarig@hanhalsif.se 

 

Hälsningar 

 

Ungdomsrådet 

 

Gm Johan, Markus, Camilla 

A-lag
Referat: Hanhals IF - Segeltorps IF
Inför Segeltorp
2022-01-25 07:40, A-lag

Nu börjar en riktigt intensiv period för A-laget med start på tisdagskvällen mot Segeltorp i Kungsbacka ishall. Vi ska klara av sex matcher på elva dagar med en Visbyresa inbakad. Det är tufft att vara hockeyspelare i HockeyEttan. Segeltorp är ett Stockholmslag som huserat i den östra serien under hösten. De kommer från en imponerande seger mot Tranås efter ett Coronauppehåll så jag hoppas att vi är förvarnade om att det är ett kompetent motstånd vi ställs mot. Vi kommer också från en stark vinst, även det mot Tranås, vilket borde stärkt oss ordentligt. Vi bollar som vanligt vidare till vår tränare Per Ljusteräng för lite matnyttig info.

Till alla medlemmar i Hanhals IF
2022-01-20 18:48

Ekonomisk uppdatering

 

Med snart två år präglade av pandemin ser framtiden annorlunda ut för föreningen. Styrelsen har under en längre tid diskuterat prioriteringar, och som medlemmarna säkert märkt, varit extremt restriktiva vad gäller inköp och investeringar.  

 

Den budget som lades fram på årsmötet andades framåtanda men förvaltandet har inte tillåtit några utsvävningar. När vi nu blickar framåt hopas orosmolnen och med begränsade möjligheter för föreningen att genomföra de aktiviteter vi planerat. Nu måste vi dra i handbromsen!   

 

Föreningen saknar drygt 3 miljoner av de budgeterade intäkterna och har hamnat i en akut situation som måste hanteras parallellt med att vi gör en bedömning av framtiden.  

 

Vad har inte kunnat genomföras den här säsongen som påverkat ekonomin? 

 

Vi behöver egentligen blicka tillbaka till förra säsongen för att ge ett helhetsperspektiv på situationen. Våra cuper som normalt genomförs i mars, skapar ett underlag för nästa periods försäsong och i och med ett nära nollresultat förra året saknades kapital innevarande säsong. GIC:en blev inställd förra året och även om GIF:en genomfördes i höstas ställdes GIC:en in även i år. Detsamma gäller GP-pucken och effekten av att dessa inte kommer genomföras är att vi har ett stort tapp på intäkter under våren 2022. Läget är i skrivandets stund oklart vad gäller våra egna “vårcuper” och vi måste utgå från att de inte kommer kunna genomföras på grund av pandemin.

 

Publiken har heller inte återvänt till ishallen och i de fall där vi normalt sett har haft fulla hus, till exempel vid Frölundamatchen, har vi sett begränsningar i publikintaget vilket påverkat våra intäkter med flera hundra tusen tillsammans med minskad försäljning i caféet.  

 

Vad gör styrelsen nu? 

 

Den handlingsplan som är framtagen kommer att genomföras och vi stoppar alla kostnader som inte är nödvändiga. Kassaflödet kommer kunna säkras med de åtgärder vi planerar och de lösningar som finns för att bedriva vår verksamhet vidare. Handlingsplanen kommer uppdateras löpande och så även vår kommunikation utåt.  

 

Vi inleder även diskussioner med våra leverantörer och sponsorer om det ekonomiska läget och vi hoppas så klart att många kommer ställa upp extra för föreningen. 

 

Vad kan vi som medlemmar i föreningen göra? 

 

Alla i föreningen behöver hjälpa till. Bidrag och tillskott behövs från så många som möjligt, medlemmar, sponsorer och andra frivilliga - kom gärna med förslag och input på hur vi kan hjälpas åt. För föreningen betyder varje krona i intäkt enormt mycket och genom att stödja föreningen på eget initiativ eller hitta företag som kan sponsra.  

 

Som medlem är du också välkommen att engagera dig i någon av de grupper som aktivt jobbar med aktiviteter kring föreningen, ta kontakt via kansliet.  

 

Trekronan ligger närmast i tiden som föreningsaktivitet och är uppdaterad med ett så kallat Coronastöd, där medlemmar, sponsorer och enskilda personer kan stödja med valfritt belopp.  

 

Stöd föreningen genom ett aktivt deltagande i Trekronan – klicka på länken Trekronorsmatchen 30 jan 2022 (office.com) för att lämna ett bidrag eller Swisha 123 55 266 11  

 

/Styrelsen 

 

A-lag
Referat: Hanhals IF - Tranås AIF
Inför Tranås
2022-01-19 14:37, A-lag

Det är återigen covid/omikron tider och spelschemat ändras från en dag till en annan men ikväll spelar vi mot Tranås i Kungsbacka Ishall. Senast mot Nyköping så tappade vi lite slarvigt två poäng i slutet efter haft ledning med 3-1. Vi tar nya tag och hoppas att segern bärgas i afton istället, eller hur Per Ljusteräng?

A-lag
Referat: Mörrums GoIS IK - Hanhals IF
Bortamatch inställd
2022-01-14 19:42, A-lag

Matchen mot Mörrum på söndag ställs in pga smitta hos bortalaget. Nytt speldatum återkommer vi med. 

 

Nu ser vi fram emot onsdagens match hemma mot Tranås 19/1 kl 19:00

 

 

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag, 25/01 07:40 
A-lag, 19/01 14:37 
A-lag, 14/01 19:42 
A-lag, 03/01 17:57