Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals IF
 

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

 
Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
A-lag
Referat: Hanhals Idrottsförening - Skövde IK
Matchdags - Skövde kommer på besök
2021-09-15 07:44, A-lag
Fotograf Christian Wahlgren

Träningsmatchandet fortsätter, idag väntar Skövde på hemmaplan. Efter två raka vinster mot Jonstorp och Mölndal väntar tuffare motstånd. 

Vi söker fler till vår IT-grupp
2021-09-14 13:55

Vi söker nu fler som vill vara med och hjälpa till.

 

Arbetsuppgifterna varierar men den gemensamma nämnaren är att på olika sätt underlätta övriga delar inom klubben. Det kan var att producera/sända A-lagsmatcher, förbereda datorer till personal/funktionärer, administration av nätverk/Office365/övriga system samt administration/utveckling i SharePoint mm.

 

Vi hoppas just du är intresserad eller så känner du någon som kanske är intresserad.

 

Är du intresserad eller har frågor, ta kontakt med Niclas Lindahl via e-post niclas.lindahl@hanhalsif.se eller mobil 0709-753010.

A-lag
Referat: Hanhals Idrottsförening - Jonstorp
Inför Jonstorp hemma - 6 egna juniorer
2021-09-06 21:39, A-lag
Fotograf Christian Wahlgren

Det är åter dags för träningsmatch för vårt A-lag. Sist blev det en knapp förlust mot Frölunda J20. Nu är det dags att möta div 2 laget Jonstorp. En match som laget föräntas driva i 60 min. Vi får en kort kommentar från Per som säger att laget är redo och att vi kommer ställa upp med 6 st egna juniorer i matchen. Vilket förstås lovar gott för framtiden i klubben.

Säsongskort
2021-09-04 11:27

Nu har vi öppnat upp möjligheten för att köpa säsongskorten till vårt A-lag.

 

För 1600 kr ser du alla A-lagsmatcher och du får samma plats varje match tack vare vårt nya TickeCo system. Pensionärsrabatt 1100 kr.

 

Klicka här för att säkra din plats eller klicka på "biljetter" på hemsidan

Styrelsen informerar augusti 2021 
2021-08-25 21:44

Inledning  

Den nya säsongen närmar sig och den av årsmötet valda styrelsen har mötts två gånger under sommaren. Här har fokus varit att sätta den övergripande organisationen samt de ansvarsområden som styrelsemedlemmarna skall driva kommande säsong. Som ett led i att öka kommunikation och transparens, kommer styrelsen löpande kommunicera vad som arbetas med och status inom olika områden. Nedan finns några av huvuduppgifterna beskrivna. 

 

Ordförande – Henning Lagerbielke 

Vice Ordförande samt Marknad – Peter Olsson 

Kassör – Christer Johannesson 

Sekreterare samt Seniorråd – Anders Düring 

Juniorråd samt akademi  - Anderas Wennergrund 

Ungdomsråd, föräldraråd, GIF repr. – Camilla Fjellman 

Camp/Cup, Utbildningar och kommun – Per Österdahl 

 

Per Justeräng är klubbens sportchef, Erika Markhede ansvarar för kansliet och Niclas Lindahl för IT, mm. Utöver nämna personer finns det ett stort antal ideellt engagerade medlemmar som jobbar för att vi skall kunna fortsätta utveckla vår sportsliga verksamhet och erbjuda barn och ungdomar en gedigen ishockeyutbildning.  

 

Ekonomi 

Vår nya kassör jobbar stenhårt med att komma in i de detaljer som krävs för att följa upp föreningens ekonomi kopplat till den budget som lades fram på årsmötet. Klubbens hållning är restriktiv i förhållande till ekonomin, dvs vi håller hårt i pengarna och tar enbart absolut nödvändiga utgifter.  

 

Medlems- samt träningsavgifter kommer aviseras i mitten av september. Vissa förändringar sker främst för de elitförberedande lagen som deltar i akademin. Vi får ofta frågan vad man får för sina pengar och på vår webbsida går det läsa mer om detaljerna. Värt att nämna är att vi satsar på utbildning av våra ledare för att de skall få rätt förutsättningar att utbilda alla barn. För att ha ett representationslag behöver vi säkerställa att vi har egna barn som stannar länge i klubben och kan utvecklas inom ramen för sin idrott. Vi investerar i akademin som kommer vara grunden för att barnen skall kunna tillgodose sin utbildning på hemmaplan. Nytt för i år är även videogranskning som har efterfrågats för att ge direkt återkoppling på träningsmoment och situationsprestationer.

 

Vi kommer även i år genomföra en del säljaktiviteter och event som bidrar till att stärka ekonomin för lagen och klubben.  

 

Senior 

Vår nya sportchef och tillika A-lagstränare Per Justeräng har fått till en ny spännande trupp, en ung trupp men med stor potential.  

 

Junior 

Det nya juniorrådet har mycket att stå i och ser över sin organisation samt struktur. Nytt för säsongen är satsningen på Hanhals Academy, ett upplägg som på sikt skall borga för att klubben skall kunna erbjuda ungdomarna i akademin ett fullgott alternativ på hemmaplan för utveckling och utbildning. Vi kommer jobba långsiktigt med denna satsning samtidigt som vi lägger grunden i år.  

 

Vi har ett stort tapp på spelare i J18 som valt att fortsätta sin hockeyresa på annan ort, vi önskar givetvis dessa spelare ett stort lycka till. Detta har dock medfört att klubben i år inte har tillräckligt med spelare att ställa ett J18 div 2 på isen. Detta är något vi är mycket ledsna för då vi vill kunna erbjuda både elit- och breddverksamhet. 

 

Ungdom 

Ungdomsrådet har under förra säsongen arbetat fram en ny organisation nu implementeras i de olika ungdomslagen. Den stora förändringen innebär att vi har en huvudtränare i varje lag och här säkerställer föreningen att vi både får rätt ledare med rätt utbildning på den positionen. 

Hockeyskolan drar igång den 11:e september, vi hoppas att många barn passar på att testa på ishockey! Sprid gärna budskapet om hockeyskolan och att det finns utrustning att låna för den som vill prova på. 

 

Marknad 

Rejält utökad budget för marknad den här säsongen, det kommer bli en utmaning att nå målen och allt stöd från medlemmarna uppskattas. Kontakter till potentiella sponsorer och tips på evenemang tas gärna emot. 

 

Övrigt 

Vi kommer inom kort erbjuda videogranskning via Spiideo i både A och B hallen. Detta är en satsning som innebär möjlighet för barnen att relatera till den egna prestationen digitalt i anslutning till träning och match. 

 

Styrelsen genom Henning Lagerbielke 

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag