Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Välkommen till Hanhals IF

Viktig bortaseger för A-laget
2023-01-29 19:00

A-laget tog ikväll en väldigt viktig seger borta mot Jonstorps IF. Matchen slutade 4-6 vilket gör att Hanhals klättrade fyra placeringar i tabellen.

U16 Region Syd
Ny headcoach för U16 RS 2023/2024
2023-01-29 14:51, U16 Region Syd
Zoltan Pal med Johan Sandström, junioransvarig, och Jonas Björk, sportchef

Zoltan Pal kommer att vara Hanhals headcoach för U16 RS säsongen 2023/2024. Zoltan är denna säsong headcoach för U16 bredd i Frölunda HC.  Tidigare har han varit headcoach för Varbergs A- lag och har dessutom en egen karriär som spelare i olika delar av världen.
Vi är väldigt glada att Zoltan valt att komma till Hanhals och vara en del av vår organisation kring U16RS och junior. Han kommer bidra med hockeykunskap, livserfarenhet och ett stort engagemang.

Tack till Buddys vänner
2023-01-24 09:32

Känns naturligtvis väldigt kul att jag har fått en sponsor till Trekronorsmatchen. Klockan 16.00 den 5.e februari är det matchstart.

Ju fler sponsorer jag får, ju mer roligt kan jag och barnen hitta på. Tänk att få möjligheten att ha ännu fler godisregn.

Hoppas att vi hörs och ses snart

Din kompis Buddy

Hanhals sålde vinsten!
2023-01-23 11:13

Vi inom Hanhals IF sålde en högvinst på Bingolotto genom vår föreningsförsäljning. Föreningen kommer även att sälja bingolotter till påsk i cafet. Nästa gång kanske du är vinnare, så var med och stötta Hanhals IF i kommande föreningsförsäljningar och aktiviteter.

Trekronorsmatchen 5.e februari
2023-01-21 17:21

Årets höjdpunkt i ishallen blir i år den 5.e februari då Hanhals A-lag möter Töreboda kl 16.00. Nu hoppas vi privatpersoner och företagare vill stödja klubben i årets TREKRONA

Ladda ner medlemsappen