Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Välkommen till Hanhals IF

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
Du har väl inte glömt att anmäla ditt barn till hockeyskolan?
2021-07-23 21:59

I Hanhals IF:s hockeyskola deltar varje år ca 150 barn. Vår hockeyskola är en del av "Tre kronors hockeyskola". För säsongen 2021/2022 riktar hockeyskolan in sig på tjejer och killar födda 2014-2016. Även äldre tjejer och killar som inte har spelat hockey tidigare är välkomna. De äldre barnen börjar ihop med de yngre barnen och slussas sedan upp i åldersgrupperna i takt med att man utvecklas som hockeyspelare.

I hockeyskolan finns det inga krav på förkunskaper och här är barnen i centrum och vi lär oss skridskoåkningens grunder samt spelet med klubba och puck på ett lekfullt och roligt sätt, allt på barnens egen nivå.

Ni föräldrar är välkomna att vara med på isen under träningarna, framför allt i början. Vi hoppas givetvis att ett par föräldrar fortsätter som ledare både på och utanför isen. För att vara med som ledare krävs ingen egen hockeyerfarenhet.

Vi erbjuder träningstillfällen de flesta lördagar och söndagar där tjejer och killar tränar tillsammans i respektive årskull för sig. Hockeyskolan startar i år helgen 11-12 september, och man är välkommen när som helst på säsongen för att pröva på.

Nybörjargruppen har tid på is 12.15-13.00,  Lördag om inget annat anges.

Ni kan även läsa mer om hockeyskolan i hockeyförbundets föräldrarhörna, klicka här

Anmäl er via genom att klicka: Anmälan Hockeyskolan 2021-2022 - Hanhals Idrottsförening - SportAdmin

Det gör ont att ramla! Tips kan vara att ha enkla knäskydd (typ inlines) och något mjukare för rumpan.
Viss utrustning finns att låna vid "Prova på" stäm av med ledarna innan i så fall.

Kontakt
Har ni frågor eller funderingar eller vill komma ner och prova på? Tveka inte att höra av er direkt till hockeyskolan på hockeyskolan@hanhalsif.se

Det går även bra att ringa vårt kansli på telefon 070920401

VIP-Paket Frölunda vs Rögle
2021-07-18 21:38

Matchen närmar sig och ni har väl inte glömt av att boka Era biljetter till årets match i hallen?

Om ni inte redan vet så vill vi åter igen informera er att det tyvärr är begränsat med platser. Så vänta inte med att köpa biljetter så att ni missar årets toppmatch!

Ni köper Era biljetter här

Vi vill även informera er att vi säljer VIP biljetter, ni kan läsa mer här vad dessa biljetter innehåller. Funkar både för privatpersoner som företagare och man kan bli fakturerad. Kontakta vårt kansli om problem uppstår i samband med bokningen.

Glad Sommar!

Hanhals IF Marknad

Biljettsläpp Frölunda vs Rögle
2021-07-13 15:32

Nu har äntligen biljetterna släppts till årets toppmatch i Kungsbacka ishall. 10 aug kommer SM-finalistrena Rögle BK på besök och Västkustens favoriter Frölunda HC till Kungsbacka ishall.

Vi får bland annat se alla spännande nyförvärv och Christian Folin som gör premiär i Frölundas A-lag.

Biljetterna köper ni här

A-lag
Powerforward nästa spelare i truppen
2021-07-11 13:19, A-lag

Albin Storm, 24 år född och uppvuxen i bandystaden Lidköping. Men valet föll på hockeyn tidigt och nu har han precis skrivit på för Kungsbackaklubben där han får en viktig roll med över hundra matcher i Hockeyettan.

Nya domarecoacher i klubben
2021-07-10 11:27

När Patrik Norrman valde att sluta som domareansvarig i föreningen efter förra säsongen skapades ett stort hål att fylla. Att hitta en person som skulle kunna ersätta det jobb som Patrik lagt ner på våra föreningsdomare under flera års tid bedömdes inte vara realistiskt. En ny lösning är nu klar och klubben är glada att kunna presentera ett nytt koncept med en grupp mentorer som tillsammans kommer utbilda och stötta våra föreningsdomare både på och utanför isen. Ambitionen är att fortsätta erbjuda en av Sveriges bästa utbildningar för ungdomsdomare i ishockey.

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen