Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
David Axebrink ny J18 tränare
2021-05-10 20:29, J18
David Axebrink

Klubben satsar för att höja nivån på juniorsidan och därför är Christian Sivemark, junioransvarig extra nöjd att kunna presentera David Axebrink som ny J18 tränare, han kommer att ha ett delat ansvar tillsammans med Tobias Gustavsson även kallad ”Tuben” i hallen. Det har varit ett tufft jobb att hitta rätt team säger Christian, men nu är han nöjd att kunna presentera tränarstaben för klubbens J18 spelare.

Återvänder hem till Västkusten
2021-05-08 07:31, A-lag

Emil Backman valde att lämna Hanhals IF för Tranås inför säsongen. Han hade en bra säsong bakom sig med 20 poäng på 30 matcher i Hanhalströjan. Tog chansen i Allettan med Tranås redan 19/20 & valde sedan att förlänga. Men inför nästa säsong vänder alltså Skärgårdskillen hem till Västkusten igen.

Lättnader i rekommendationer och restriktioner
2021-05-06 19:58

Hej medlemmar,

Med vår, värme och vaccin kommer lite lättnader i rekommendationer och restriktioner. Vi fortsätter att hålla i och hålla ut och hålla avstånd ett tag till och följer kommunens, Svenska hockeyförbundets och Göteborgs ishockeyförbunds direktiv.

Ladda ner uppdaterade rekommendationer från GIF som innebär att det nu går bra att träna utomhus med två grupper. Ex Tjejer tränar med ett ålderslag för pojkar två gånger och med sitt tjejlag två gånger.

GIFs skrivelse om självkarantän gäller endast träning inomhus på is och är ändrad till 7 dagar.

Läs även Sifs tolkning av regeringens och fhms rekommendationer,

Vi påminner om att inte skapa trängsel i korridorer och andra trånga utrymmen utan komma ombytta och klara för all typ av träning.

Tack för ert samarbete!

Hanhals IF

Rasmus Rosenqvist förlänger
2021-05-03 17:42, A-lag

Rasmus kom inför säsongen som en av de mer meriterade Hockeyettanspelare i laget. Nu har klubben och Helsingborgaren kommit överens om ytterligare ett år. Med över 100 matcher blir han även en viktigt kugge kommande säsong. Med ett ungt lag blir 24-åringen en av de mer rutinerade spelarna i omklädningsrummet.

Nyckelspelare förlänger 2021/2022
2021-05-01 21:45, A-lag

Isak kom till klubben inför säsongen efter en mindre lyckad sejour hos Tranås AIF. Starten i Hanhals IF bjöds det på lite blandade resultat. Men med ny tränare och bättre självförtroende i laget kom även förtroendet för Isak att växa hos tränarna. Isak var den som delvis räddade kvar klubben i Hockeyettan med sitt storspel under sista delen av säsongen. Isak spelade 27 matcher för klubben och fick en räddningsprocent på 92,3%. Nu står det alltså klart att han förlänger med klubben en säsong till.

Booster Friends ny partner på marknadssidan
2021-04-28 21:06

Pressmeddelande

Hanhals IF och Booster Friends/BF Affärsnätverk AB har inlett ett nära samarbete och tar därmed ytterligare ett steg för att befästa och utveckla idrottsföreningens ställning i regionen.

Vår gemensamma vision är att ”Hanhals IF har regionens starkaste nätverk” Hanhals IF vill stärka sin attraktionskraft i kommunen och inom hockeyn och att därför satsa på att stärka på marknadssidan känns strategiskt viktigt, säger Michael Hillström Ordförande.

Booster Friends som grundades av radarparet Patrik Gustavsson och Bengt Kalin 2017 med visionen att skapa ”det personliga kompetens- och affärsnätverket”. Genom samarbetet vill man fortsätta stärka sin närvaro i kommunen och vill gärna bidra med att bygga en stark länk mellan kommunen/näringslivet och idrotten.

Tillsammans kommer vi att bygga upp och starta ett affärs-och idrottsinriktat sponsor/partnernätverk med syfte att skapa ett professionellt forum för affärsdrivet nätverkande och strategisk kompetensutveckling och därigenom öka värdet och nyttan för alla intressenter – såväl nuvarande som nya sponsorer, partners och medlemmar.

Genom att gå med i Hanhals IF Partnernätverk får du

• Förutsättningar att främja dina egna affärsmöjligheter
  • Kompentensutveckling genom att diskutera erfarenheter med andra företagare
  • Professionellt forum där du kan ventilera & diskutera dina utmaningar i en förtroendefull miljö.
  • Möjlighet att komplettera och förfina ditt strategiska affärsnätverk.
  • Inspiration av medlemmar och gäster att fylla på din egen kompetensbank.
  • Värdefulla ingångar till spetskompetens inom högaktuella områden.
  • Skräddarsydda partnerevent

Om Hanhals IF - www.hanhalsif.se

Hanhals IF är idag en av Sveriges största hockeyföreningar sett till antalet utövare. Vi har ca 500 ungdomar som spelar hockey i något av våra tio ålderslag samt representationslag i Hockeyettan.

Dessa ungdomar leds av ideella ledare som brinner för hockeyn i Kungsbacka och som vill att våra ungdomar skall få en bra utbildning. Detta gäller både hockeyn och det runt omkring såsom kamratskap, hälsa och kost. Vi har höga ambitioner och vill utveckla föreningen och hockeyn i Kungsbacka. Genomgående i allt vi gör är att vi har tålamod och vill göra saker på riktigt. Det är de resurser vi själva skapar som vi kan använda till att utveckla vår verksamhet.  Som ett övergripande utbildningsramverk används Svenska hockeyförbundets läroplan ”Hockeyns ABC”

Om Booster Friends - www.boosterfriends.com

Booster Friends/BF Affärsnätverk AB grundades av radarparet Patrik Gustavsson och Bengt Kalin 2017 med visionen att skapa ”det personliga kompetens- och affärsnätverket” med affärsidén att ”framtidssäkra konkurrenskraft, hälsa och livskvalitet” för företagspartners och medlemmar. Bengt Kalin och Patrik Gustavsson har mångårig erfarenhet av långsiktigt och hållbart relationsbyggande i närings- och föreningslivet. Booster Friends har sedan tre år verkat i Kungsbacka och har hunnit bygga upp ett gediget nätverk i Kungsbacka Kommun, i näringslivet och hos nystartade företagare.

Kontakt Hanhals IF styrelse

Peter Olsson, 0733515280