Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals IF
 

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

 
Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
Nominerings dags!
2022-04-12 10:59

 

Hej alla medlemmar i Hanhals IF

 

Nu är det dags att nominera till Hanhals kommande styrelse och valberedning inför årsstämman i juni 2022.

 

Valberedningen har påbörjat sitt arbete och önskar förslag på styrelsenomineringar från klubbens medlemmar. Senast den 30:e april skall förslagen kommit till valberedningen.

Förslag skickas till sammankallande Michael Hillström via epost till:

Michael.hillstrom@ssi-schaefer.com

 

Vi ser fram emot ett engagerat samarbete med medlemmarna i nomineringsprocessen inför stämman för att få den bästa sammansättningen!

 

Hälsningar från Hanhals IF Valberedning

Biljetter medlemmar Borås HC
2022-04-04 11:00

Efter ytterligare en seger igår borta mot Kumla fortsätter vårt A-lag kampanen i kvalserien. Som ni alla vet sedan innan är nu A-hallen stängd och kommande tre hemmamatcher för A-laget kommer att spelas i B-hallen (Gamla). Detta innebär också att alla medlemmar & supporters inte kommer få plats. 

 

Därför är det nu först till kvarn som gäller för alla medlemmar & biljetterna måste säkras via vår biljettsida, även om du är medlem. Du som medlem har förtur tom tisdag kväll. Onsdag morgon släpps biljetterna fritt. 

 

 

A-lag
Klubben & Per går skilda vägar
2022-03-17 21:36, A-lag

Efter senaste dygnets turbulens står det nu klart att klubben säger upp avtalet med Per Ljusteräng. Det blev en säsong i klubben för Per. Även assisterande tränare David Axebrink kontrakt avslutas med omedelbar verkan.

 

Innebär att Per och assisterande tränare David inte kommer att stå i båset när kvalet sätter i gång.


Styrelsen

Det svänger fort i hockey!
2022-03-17 21:28

Efter gårdagens tråkiga besked kring aktiv nedflyttning från Hockeyettan fick föreningen oväntat stöd. Initiativtagare Thomas Heden satt inte still länge innan han tog kontakt med klubben. Från 22:00 onsdag kväll till lunch torsdag engagerade han ett gäng personer som tillsammans säkrade kapital för att spelarna och klubben skall kunna genomföra kvalet. 

 

Vi är glada att vi fick chansen att revidera beslutet och att vi fått fler krafter som hjälper till både kortsiktigt och långsiktigt. 

 

Nu tar vi nya tag tillsammans och önskar truppen lycka till.

 

/Styrelsen

 

Styrelsen informerar
2022-03-16 20:30

Säsongen närmar sig slutet och för en del av lagen är det nu tid för reflektion samt uppladdning inför eftersäsong. Att pandemirestriktionerna lyftes i februari har varit positivt för föreningen ur många perspektiv och vi ser ut att närma oss det ekonomiska målet utan att behöva ta allt för mycket av den egna kassan. Det är glädjande att vi kommer kunna genomföra Hanhals Kings Trophy för några av lagen enligt plan precis innan ishallen stänger för den stora ombyggnationen. Som tidigare informerat så kommer A-hallen hålla stängt under minst 23 veckor medan B-hallen håller stängt en kortare period och det påverkar föreningens möjligheter ur både ett sportsligt och ekonomiskt perspektiv.

 

Även om det kortsiktigt ser ljusare ut för föreningens ekonomi så kommer nästa säsong börja ansträngt. Vecka 14 till och med vecka 37 kommer vår verksamhet behöva klara sig utan omklädningsrum, förråd och A-hall. Detta påverkar främst föreningen under försäsong och en del stora inkomstbringande aktiviteter faller bort, som t ex sommarcamper, sommarcuper och Frölundamatchen.  För föreningens långsiktiga verksamhets säkerställande kommer inte ett kval att genomföras för våra seniorer utan vi har bett om att aktivt flyttas ned en division genom att inte deltaga i stundande kval. 

 

Något som är positivt är det stora intresset och engagemanget kring kommande eftersäsong. Efter att vår nya sportchef Jonas Björck presenterat upplägget för J20 till U16RS, med bland annat Peter Kronvall och Johan Bruce som fysansvariga, ser föreningen ett växande engagemang med goda framtidsutsikter.  

Styrelsen  Hanhals IF 

 

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag