Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Information från Ordföranden
2021-02-28 22:01

Hanhals Kings vänner,

 

En kort uppdatering såhär i slutet på februari. Tror att vi alla hoppades på en lättnad och en normalisering i samhället men tyvärr håller pandemin kvar sitt starka grepp. Våra ungdomar får träna men fortsatt med restriktioner att förhålla sig till. 


En säsong som när den sammanfattastroligen kommer att bli ihågkommen som en av de märkligaste någonsin. Oerhört mycket handlar om att jobba för att hålla verksamheten igång med att hitta möjligheter för att utöva vår sport med tillhörande ekonomi. Trots att vi har begränsade aktiviteter i hallen så upphör inte våra kostnader i paritet med minskade aktiviteter. Styrelsens mest prioriterade arbete under nuvarande del av säsongen är ekonomin. Arbetet med kostnadskontroll i form av nedstängt caféreviderade kanslitider med mera fortgår. På intäktssidan har vi kraftigt minskade marknadsintäkter med utebliven Frölundamatch och ingen Trekrona. Så totalt sett så är situationen ansträngdStyrelsenprioriterade arbete är att se över alla möjligheter till intäkter och balansera kostnaderna för resterande del av säsongen.  


Med det sagt behöver alla i föreningen vara med och bidra. Därför vill jag be alla lag, ledare och medlemmar om all hjälp med att stödja våra kampanjer som marknadsgruppen startat, CORONA STÖDET, www.publikfigur.se/hanhals-if men även tar vi tacksamt mot idéer och förslag som kan bidra.  


Det här är också en viktig del för att få vår förening att utvecklas framåt, där vi kan erbjuda den bästa utbildningen för våra ungdomar med bra utbildade ledare, anställda tränare från U16 som exempel. 


Vi har även en del förändringar som pågår inom vår förening på flera håll, styrelse, organisationen kring senior verksamheten med mera. Här har bland annat vår valberedning startat upp arbetet. Om någon är intresserad att engagera sig så får ni gärna höra av er. Vi söker även en säljare till vår marknadsavdelning, ifall du är intresserad läs mer här.


Glöm inte att stötta vårt A-lag som är i slutskedet av säsongen och som gör allt för att säkra platsen i Hockeyettan. Stöd laget genom att se våra matcher via våra kanaler. 


Avslutningsvis vill jag tacka för allt engagemang och hoppas att vi ses i hallen snart. 


Hanhals IF 

Michael Hillström 

Ordförande 

Corona Stödet
2021-02-28 20:14
Vi ber om hjälp till vår förening, vi har minskade sponsorintäkter, utebliven Frölundamatch, ingen Trekronorsmatch och vi har minskat våra kostnader så mycket det går. Flera i Styrelse & Kansli jobbar på att nyttja alla bidrag som går att få. 

Därför har vi startat CORONA STÖDET där vi hoppas privatpersoner eller företag kan stödja med mellan 1 000-5 000 kr. 

Som tack för stödet marknadsför vi företaget/personen i våra sociala kanaler, synlighet på våra hemsidor samt annons i Norra Halland.


Tack på förhand!

Marknadsgruppen i Hanhals IF
Enstaka matcher ställs in
2021-02-24 17:46
Det är tvära kast och idag vid Regeringens pressträff så meddelade Folkhälsomyndigheten att ingen tävlingsverksamhet under elitnivå kommer att tillåtas. Undantaget för enstaka matcher för barn födda 2005 och senare tas bort. 

Detta innebär att matcher som är planerade att spelas ställs in omgående efter dialog med Göteborgs ishockeyförbund. 

Träningarna kan fortsätta som vanligt enligt tidigare restriktioner.

Fler åtgärder för att minska smittspridningen — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Hälsningar 
Hanhals IF
gm
Camilla Fjellman
Årets mössa äntligen här
2021-02-19 19:42
Nu har äntligen årets mössa kommit, lite försenad pga rådande omständigheter. Då caféet inte har möjlighet att vara öppet säljs mössorna genom att man mejlar till kansli@hanhalsif.se 

Kostnaden är 249 kr och mössan finns i grå och blå färg.

Leverans kommer att ske till respektive lags förråd, mössorna finns i lager så leverans kan ske snabbt!

Begränsat antal, 50 st per färg finns. Så först till kvarn är det som gäller.
Hanhals IF söker säljare till marknad
2021-02-17 16:33
Med ca 500 spelare passerandes genom vår ishall i veckan är Hanhals Kings en av Sveriges största ishockeyföreningar. Nu söker vi dig som vill vara med att ta klubben till nästa nivå. Vi söker en utåtriktad och strukturerad person som gillar att bygga nätverk och personliga relationer. 
Förtydligande inför sportlov
2021-02-10 15:30

Samtliga spelare förväntas att inte delta i aktiviteter som camper, läger och annan spelarutbildning där spelare från olika klubbar deltar. Denna rekommendation, som beslutats av Göteborgs ishockeyförbund och föreningarna inom förbundets område, innebär att efter hemkomst från extern ishockeyverksamhet så förutsätts spelare eller ledare avstå att delta i träningar och övriga sammankomster med sin hemmaförening under 14 dagar. Detta för att skydda övriga aktiva i föreningen och möjliggöra fortsatt verksamhet i hemmaföreningen. 


Från föreningens sida uppmanar vi samtliga som i någon form deltar i vår verksamhet att ta del av dessa råd och restriktioner. Vi vill också påpeka ditt eget individuella ansvar att följa dessa. Det är enbart genom att vi följer dessa restriktioner och uppträder på ett smittsäkert sätt som vi kan fortsätta verksamheten i ishallen och inte riskera ytterligare en nedstängning. 


Och viktigast av allt, det är enbart genom att ta ansvar som vi kan stoppa smittan.


Styrelsen Hanhals IF

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag