Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
A-lag
Gustav Göransson klar för andra året
2021-04-21 06:34, A-lag

Han har växt upp i korridorerna och gick hela vägen och har precis avslutat sin första säsong i klubbens A-lag. Gustav har lyckats med det som många drömmer om att få spela regelbunden seniorhockey redan som 18-åring. Drömmen gick verkligen i uppfyllelse då han spelade 37 matcher. Det blev 5 poäng totalt.

Hanhals medlemsskap
2021-04-20 11:35

Inför årsmötet

Juni månad är årsmötestid får vår idrottsförening och där är det din chans som medlem att vara med, lyssna, tycka till och påverka! Du som medlem (från 15 års ålder) har nämligen rösträtt i alla de frågor som tas upp.

"Årsmötet beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer. Styrelsen ska företräda medlemmar mellan årsmötena. De förvaltar och genomför de beslut som medlemmarna har tagit."    källa: förening.se

Om du är intresserad av att bli en mer aktiv medlem är mötet ett ypperligt tillfälle för dig att få mer inblick i föreningens arbete och samtidigt träffa de personer som redan är engagerade.

Medlemskapet kostar 550:- kr men det finns även ett familjemedlemskap som kostar 800 kronor. Är ditt barn redan medlem så kan man lägga till sig på familjemedlemskap för 250:-.

För att bli medlem klicka på nedan länk:

Medlemssvgiften måste vara betald senast 30 april 2021.

Väl mött!

Valberedningen Hanhals IF

Hanhals IF söker Sportchef/Head Coach
2021-04-14 21:00, A-lag

Hanhals IF söker en ny Sportchef/Head Coach till sitt A – lag i Hockeyettan Södra. Är du rätt person att utveckla vårt representationslag & vara en del i att utveckla klubbens spelidé? I rollen söker vi en person som ansvarar för en röd tråd i föreningens elitverksamhet samt säkerställer sättet vi tränar och spelar ishockey på i Hanhals IF tillsammans med klubbens råd.

Erik Hansson #29 klar för ny säsong
2021-04-11 20:21, A-lag

22-åriga Erik Hansson med Kristianstads IK som moderklubb kom till Hanhals IF inför denna säsong. Säsongen som gick har varit av varierenade karaktär för Eriks del, men det blev totalt 40 matcher och 11 poäng.

Erik är uppfostrad i Kristianstads IK men redan som 15-åring flyttade han till Ängelholm och spelade U16 Elit i två säsonger. Därefter gick flytten till Tingsryd AIF där han gick gymnasiet 15/16 till 17/18. Efter ett år i Karlskrona J20 gjorde Erik sin seniordebut i Mörrums GoIS 19/20, det blev 11 poäng på 34 matcher. Han avslutade säsongen i Nyköping där det blev 8 matcher i Allettan.

Albin Svensson #24 förlänger
2021-04-09 22:27, A-lag

Han kom till denna säsongen för att göra sitt första år som senior. Den högerfattade forwarden hade tidigare enbart spelat juniorhockey. Han började sin resa i moderklubben Vänersborg innan flyttlasset gick till BIK Karlskoga för spel i J18. Säsongen 18-19 blev det spel i Västerås J20 lag innan han kom till Hanhals Kings för premiär i seniorsammanhang. Albin säger själv så här om den lite märkliga säsongen som precis avslutats.

Målvaktstränare U16RS-J20
2021-04-06 20:52

Vi fortsätter förstärka på tränarsidan till våra U16RS och Juniormålvakter. Viktor Hedendahl kommer in som ny målvaktstränare i klubben till säsongen 2021/2022.

Vem är Viktor?

Jag är född 1992 och fyller 28 år i maj. Jag är född i Borås, där jag spelat som målvakt från 5 års ålder och slutade vara aktiv som 16 åring. Tog sedan ett uppehåll och bytte min målvaktsutrustning till crosskläder.

Men vid 20 års ålder drogs mitt intresse tillbaka in i dem kalla ishallarna för att coacha Borås HC J18 och j20 lag. Efter en säsong, kliade det allt för mycket i kroppen så jag snörade på mig skridskorna igen för att återuppta spelet som målvakt. I detta skede bestämmer sig lillebrorsan att han vill satsa fullt ut på att bli målvakt och ta sig upp till högsta ligorna och här ändrar mitt liv riktning. Jag bestämmer mig för att bli målvaktstränare och överföra min kunskap och förståelse om vad som krävs för spelare i den åldern. Nu har jag varit målvaktstränare i nästan 6 år till och från.

Hur jobbar du som målvaktstränare?

Jag vill jobba med en personlig kontakt med var och en. Vara delaktig på träningar och dessutom ha separata målvaktsträningar samt följa upp matcher med genomgångar.

Vad vill du se utav målvakterna?

Hela mitt tankesätt om träning och nå sina mål, är att få individen att inse vad han själv behöver göra för att fullfölja sin plan. Sen är det mitt jobb att förse han med de möjligheterna. Att ha en bra kontakt och vara öppen så att vi kan utveckla han på de områdena som han behöver utvecklas på. Sen är det självklart att jag vill se ett hundraprocentigt deltagande av individen både mentalt, fysiskt som tekniskt.

Hur blir upplägget i Hanhals Kings?

Jag kommer vara på respektive lags träning 1 gång i veckan, plus följa upp på matcher. Hanhals Kings har en bra plan och idé på hur denna säsong ska fullföljas. Jag kommer samarbeta med tränarna för att bidra med övningar som passar både målvakter och utespelare. Sedan kommer jag även bistå utespelare med förståelse för hur målvaktsarbetet funkar för att få ett korrekt arbete mellan backar och målvakt.

Jag tror och känner på mig att nästa säsong kommer bli väldigt bra och jag ser fram emot att få våra målvakter att toppa målvaktsligorna!

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen