Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Nya riktlinjer Covid-19 Hanhals IF
2020-09-23 10:00

Snart får vi ÄNTLIGEN kolla match igen, inte bara A-laget utan även alla matcher i hallen.

Föreningen har tagit fram nya riktlinjer som gäller i vår ishall från 3 oktober 2020, finns att läsas här

Vi har nu fått klartecken från Göteborgs ishockeyförbund att få ta in 50 personer på läktaren på alla matcher som spelas i hallen.

OBS! Detta gäller när serien sätter igång den 3/10. Matcher innan dess är fortfarande publikfria. Träningar kommer tillsvidare förbli publikfria.

I praktiken kommer det innebära att varje lag får ta med sig 25 personer i publik.

Ni kommer få mer info inför varje match vad som gäller ifrån Er lagledare.

Viktigt att hålla avstånd i hallen, på läktaren och sitta på uppmärkta platser endast.

Veckans matchschema V39 - Hanhals Magasinet!
2020-09-21 21:20
Hanhals Kings Hockeymagasin 2020/2021

Information om magasinet

Upplaga

Tidningen delas ut till 30 000 hushåll i Kungsbacka Kommun och i Kungsbacka ishall vid A-lagets hemmamatcher under säsongen. Tryckupplaga 33 000 ex.

Nästa utgåva

Oktober 2020 (reserverar oss för att det kan bli senare beroende på COVID-19)

A4, 52-64 sidor, 4-färg

Annonspriser

Helsida: 15 000 kr

Halvsida: 10 000 kr

Kvartssida: 5 000 kr

För intresse att annonsera kontakta: peter.kronvall@hanhalsif.se

Vi har 6 spelare med i TV-Pucken
2020-09-21 20:51
Nu är även truppen spikad för tjejer inför kommande TV-Pucken. Vårt WebbTV team har träffat 4 av tjejerna som är uttagna.

Följande tjejer är med i Göteborg

Ida Johansson - Målvakt

Elin Österdahl, Julia Pehrsson - Backar

Carolina Larsson-Thomson, Elicia Dunhäll, Rebecka Durell - Forwards.

Vi önskar tjejerna lycka till!
Kommunen har sagt sitt om Handbollen
2020-09-17 13:46
Som många av Er vet har det förts diskussioner att Handbollen skall flytta in vid ett antal tillfällen i hallen. Besked om publik eller ej har inväntats, men idag kom beskedet från kommunen när två av klubbens medlemmar hade möte med kommunen.

Beslutet som idag tillkännagavs av kommunen betyder att Aranäs handboll kommer spela sina hemmamatcher under höstsäsongen i ishallen.

Totalt rör det sig om 10 hela dagar/matchtillfällen och det gäller följande datum:
27/9, 4/10, 11/10, 25/10, 12/11, 22/11, 3/12, 13/12, 20/12 samt 30/12.

Detta innebär att vi blir av med en hel del istider men vi får vara flexibla och ska lösa detta på bästa sätt.

//Adde istidsläggare Hanhals Kings
Snart får vi ÄNTLIGEN kolla match igen!
2020-09-16 20:03

Ni kommer få mer info inför varje match vad som gäller ifrån Er lagledare.

Har ni frågor kontakta Jessica Samuelsson

Jessica.samuelsson@hanhalsif.se

A-lag
Referat: Hanhals Kings - Halmstad Hammers
Jannes tankar inför kvällens match
2020-09-16 17:00, A-lag
Det är viktigt att vi kan ta med oss positiva saker i spelet i de två återstående träningsmatcher som är kvar. Vi har haft två bra träningsdagar bakom oss men tyvärr fortfarande problem med skador och sjukdomar på en del spelare i laget. Vi får helt enkelt bara gilla läget och göra det bästa saken. Några juniorer får fortsatt förtroende och de har gjort det bra under
träningar och tidigare matcher.

Viktiga punkter att jobba extra med idag:

• Vara med i inledningen av matchen,  att vi kommer igång med skridskoåkningen direkt och är aggressiva över hela banan och är starka i alla 1 mot 1 situationer.
  • Passningsspelet och att alla vill ha puck är A och O när vi vill spela med puckkontroll.
  • Spelet runt båda målen, det är där det avgörs. Där skall vi vara starka. Lite mer "jävla anamma" där.
Laget mot Halmstad:

Målvakter