Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Välkommen till Hanhals IF

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
Referat: Grästorps IK - Hanhals IF
Seger i premiären trots strul
2022-10-07 06:12, J20/J18
Sammanfattning av J18 match borta mot Grästorp.
Vi får en mycket märklig uppladdning inför matchen med försening pga trafik och lite olyckligt vägval. Vi får tacka Grästorp och domarna som gick med på att flytta fram matchstarten. En erfarenhet av att inte få de förutsättningar man vill ha där vi fick möjlighet att hantera utmaningen tillsammans vilket alltid är bra för en grupp.

J18 Seriepremiär
2022-10-06 07:00, J20/J18
Ikväll är det seriepremär borta mot Grästorp för J18. Johan Sandström ny tränare säger så inför premiären.

Här känns det inför premiären?

Mycket bra, vi är riktigt sugna på att komma igång. Många spelsugna killar som ser fram emot matchen.

Hur har försäsongen varit?

Lite ryckig med mycket sjukdomar. Vi har fått sätta igång samarbetet med U16 RS direkt och många av spelarna där har fått prova J18 hockey, det är bra att killarna lär känna varandra mellan lagen. Alla J18 killar har utvecklats mycket under försäsongen, det lovar gott framåt. Flera spelar sitt första år i J18 och de gör det överraskande bra, vi bygger vidare på det. De har bra miljö stt utvecklas på träningarna där J20 killarna sätter hög nivå på allt, fart, passningar och närkampsspel.

Vad blir viktigt för er i vinter?

Att hitta ett grundspel som vi är trygga med, utifrån det kan vi vara kreativa i offensiven och täta i defensiva spelet. Det är en intensiv höst som vi ska ta tillvara på bästa sätt.
Referat: Kungsbacka HC - Hanhals IF
Folkfest när J20 tog ny seger
2022-10-05 11:06, J20/J18

Igår fick vi se en spännande match i en princip fullsatt hall. Vinsten i premiären följdes upp med en ny stabil seger i derbyt mot Kungsbacka Hockey. Derby är alltid derby vilket skapade extra anspänning och nervositet då det var två lag som verkligen ville vinna denna drabbning.

Hanhals visade dock styrka och mod och hade övertag i stora delar av matchen. Vi gick upp till en 5-1 ledning när vi släppte in KHC i tredje perioden genom lite onödiga utvisningar.

Matchens lirarare i Hanhals blev vår starke man, Wiggo Lereby, med sin fart och sina två mål visade han vägen.

Nästa hemmamatch är nu på lördag mot Partille klockan 16:40. Upplev stämningen du med och ge det stöd vi behöver.

A-lag
Referat: Hanhals IF - IK Guts Finspång
Seriepremiär A-lag mot IK Guts Finspång
2022-10-02 15:52, A-lag

SERIEPREMIÄREN närmar sig & vår nya A-lags tränare Dmitri säger;

”Den efterlängtade premiären är här. Vi har jobbat hårt för att få ihop ett tankesätt där alla köper in på att vi spelar först och främst för laget och för föreningen och kommunen vi representerar.

Vi är ett mycket ungt och helt nytt lag där det flesta inte känt eller spelat med varandra förr. Därför är det extra spännande att som en ny grupp kunna bygga något från noll.

Självklart kommer det ta en längre tid men vi känner att vi är på rätt spår och det är en process där alla spelare och ledare är engagerade och brinner för att få ihop det”

J20 Seriepremiär
2022-10-01 09:15, J20/J18

J20 Seriepremiär väntar ikväll i vår klassiska gamla ishallen kl 19:55. Andreas Larsson ny tränare i J20 säger så här inför kvällens premiär:

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen