Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Välkommen till Hanhals IF

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer våra övriga digitala kanaler för Hanhals IF. Många av lagen har även egna lagsidor på Instagram.

Juniorerna levererar
2022-11-30 14:55

Då är det nu klart att båda våra juniorlag skall spela i Allettan, J18 har redan startat sin serie, och nu är det också klart att J20 kommer att kriga vidare i Allettan.

Detta är otroligt positivt och visar att det växer och gror i våra ungdomslag/juniorlag.

Stort grattis till spelare och ledare, nu ser vi fram till mer spännande hockey i hallen resten av säsongen.

Jonas Björck

J20/J18
J20 spelar vidare i Allettan
2022-11-28 19:05, J20/J18
2.a platsen redan säkrad i J20 div 1

Grattis till en säkrad plats i J20 Allettan!

Redan förra veckan kunde vi gratulera J18 till avancemang och nu vill våra duktiga J20 spelare inte vara sämre. Platsen till J20 Allettan är säkrad trots att en match kvarstår mot Stenungssund som spelas i morgon tisdag på hemmaplan.

Headcoach Andreas Larsson (tillsammans med J18 tränaren Johan Sandström) har genom tydlig spelfilosofi skapat ett harmoniskt lag med duktiga individualister som både spelar kreativ och frejdig hockey. Imponerande är också att vi har fyra stycken spelare bland topp 7 i poängligan!

Nu väntar utmanande matcher mot nya spännande lag.

Kom gärna ner och stötta oss i Allettan

J20/J18
Vilken säsongsstart
2022-11-25 12:19, J20/J18
Grattis till 2:a platsen och spel i J18 allettan

Vilken säsongstart vi haft med flera av våra lag i Hanhals. Vårt J18 har redan spelat färdigt sin serie och knep andraplatsen vilket gör att vi nu spelar i J18 Allettan!

Målsättningen har varit tydlig från början, vi ville nå topp 2 med vårt J18 lag men det var inte självklart att vi skulle lyckas då förutsättningarna inte var optimala innan försäsongen.

Men under försäsongen växte struktur fram, Headcoach blev Johan Sandström som byggde upp ett lag systematiskt, genom hård träning och med ett norrländskt lugn. Till sin hjälp har han hela tiden haft headcoach för J20, Andreas Larsson. En härlig och positiv stämning infann sig snabbt i gruppen och självförtroendet växte för varje match som till slut ledde ända fram till en stabil 2:a plats och kvalificering till J18 Allettan.

Stort grattis till killarna som redan nu på söndag spelar sin första matchen i J18 allettan och denna gång är det åter duktiga Bäcken vi möter borta.

Boende sökes till hockeygymnasiet Kungsbacka
2022-11-20 19:45

Hockeygymnasiet i Kungsbacka lockar nu till sig spelare från andra delar av Sverige.  Vi söker nu dig som har en lägenhet, ett attefallshus eller liknade och som vill ha en trevlig hockeykille som hyresgäst under sina studier. Kanske jobbar din granne på ett bostadsbolag och kan hjälpa till?

Mer information om Hockeygymnasiet i Kungsbacka finner ni här

Har ni tips på boende, kontakta då kanslitet

Hanhals Kings U14
2022-11-20 12:59

Hanhals Kings U14 fortsätter att leverera riktigt bra resultat under säsongen. Igår vann laget med 1-5 på bortaplan mot Rönnäng. Under kvällen spelade laget 5-5 mot Stenungsund även detta på bortaplan.

Säsongen har börjat på ett väldigt övertygande sätt i serien, samtidigt som laget vann Affärsverken Cup Karlskrona U14 den 9-11 September 2022.

Laget finns att följa på Instagram samt på lagets egna sida på Hanhals där även truppen presenteras.

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen