Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Hjälp Hanhals IF att ta del av de 50 miljoner kronorna som Svenska Spel delar ut till svensk idrott
2020-09-25 17:00

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Nya riktlinjer Covid-19 Hanhals IF
2020-09-23 10:00

Snart får vi ÄNTLIGEN kolla match igen, inte bara A-laget utan även alla matcher i hallen.

Föreningen har tagit fram nya riktlinjer som gäller i vår ishall från 3 oktober 2020, finns att läsas här

Vi har nu fått klartecken från Göteborgs ishockeyförbund att få ta in 50 personer på läktaren på alla matcher som spelas i hallen.

OBS! Detta gäller när serien sätter igång den 3/10. Matcher innan dess är fortfarande publikfria. Träningar kommer tillsvidare förbli publikfria.

I praktiken kommer det innebära att varje lag får ta med sig 25 personer i publik.

Ni kommer få mer info inför varje match vad som gäller ifrån Er lagledare.

Viktigt att hålla avstånd i hallen, på läktaren och sitta på uppmärkta platser endast.

Veckans matchschema V39 - Hanhals Magasinet!
2020-09-21 21:20
Hanhals Kings Hockeymagasin 2020/2021

Information om magasinet

Upplaga

Tidningen delas ut till 30 000 hushåll i Kungsbacka Kommun och i Kungsbacka ishall vid A-lagets hemmamatcher under säsongen. Tryckupplaga 33 000 ex.

Nästa utgåva

Oktober 2020 (reserverar oss för att det kan bli senare beroende på COVID-19)

A4, 52-64 sidor, 4-färg

Annonspriser

Helsida: 15 000 kr

Halvsida: 10 000 kr

Kvartssida: 5 000 kr

För intresse att annonsera kontakta: peter.kronvall@hanhalsif.se

Vi har 6 spelare med i TV-Pucken
2020-09-21 20:51
Nu är även truppen spikad för tjejer inför kommande TV-Pucken. Vårt WebbTV team har träffat 4 av tjejerna som är uttagna.

Följande tjejer är med i Göteborg

Ida Johansson - Målvakt

Elin Österdahl, Julia Pehrsson - Backar

Carolina Larsson-Thomson, Elicia Dunhäll, Rebecka Durell - Forwards.

Vi önskar tjejerna lycka till!
Kommunen har sagt sitt om Handbollen
2020-09-17 13:46
Som många av Er vet har det förts diskussioner att Handbollen skall flytta in vid ett antal tillfällen i hallen. Besked om publik eller ej har inväntats, men idag kom beskedet från kommunen när två av klubbens medlemmar hade möte med kommunen.

Beslutet som idag tillkännagavs av kommunen betyder att Aranäs handboll kommer spela sina hemmamatcher under höstsäsongen i ishallen.

Totalt rör det sig om 10 hela dagar/matchtillfällen och det gäller följande datum:
27/9, 4/10, 11/10, 25/10, 12/11, 22/11, 3/12, 13/12, 20/12 samt 30/12.

Detta innebär att vi blir av med en hel del istider men vi får vara flexibla och ska lösa detta på bästa sätt.

//Adde istidsläggare Hanhals Kings
Snart får vi ÄNTLIGEN kolla match igen!
2020-09-16 20:03

Ni kommer få mer info inför varje match vad som gäller ifrån Er lagledare.

Har ni frågor kontakta Jessica Samuelsson

Jessica.samuelsson@hanhalsif.se