Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Välkommen till Hanhals IF

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
Matcher vecka 48
2021-11-29 17:30

J18
J18 går in i fas två!
2021-11-29 12:30, J18

Hösten går över till vinter och vi har bara en månad kvar av 2021. I helgen startade precis nya fortsättningsserien för vårt J18 lag. Vi har tagit ett kort snack med David som är huvudtränare i J18 om hösten och framåt.

Ungdomsverksamheten- breddverksamhet i trygg miljö
2021-11-25 17:30

Förra årets säsong med avsaknad av både matcher och cuper var en prövning för hela vår verksamhet. Nu hoppas vi alla på att denna säsong blir en mer normal säsong där våra barn & ungdomar får möjlighet att återigen spela matcher, åka på cuper och njuta av hockey så som den ska vara.

Våra barn & ungdomar i Hanhals är grunden i vår verksamhet. Vi vill ge dem möjligheter att utvecklas som individer och som hockeyspelare utifrån individens egen ambition och vilja. Vi vill ge dom ett livslångt intresse för hockeyn, som spelare eller som aktiv medlem, och att dom förhoppningsvis ska vara en naturlig del av vår framtida junior- och seniorverksamhet.

Vi i Ungdomsrådet har som uppdrag att säkerställa att Hanhals ungdomsverksamhet bedrivs på bästa möjliga sätt för våra barn & ungdomar inklusive alla våra aktiva tränare, materialare, lagledare med flera. För att vi ska lyckas med detta är det viktigt att vi alla aktiva i föreningen tar vårt ansvar och att vi tillsammans arbetar kontinuerligt för att skapa en bra föreningskultur.

Hockey handlar inte bara om det som sker på isen. Det handlar minst lika mycket om att få ett schysst bemötande när man kliver in i hallen, att få känna trygghet och gemenskap i sitt lag, att få sitta i omklädningsrummet och snacka med sina lagkompisar och ledare, att hjälpa kompisen med tröjan som fastnat i axelskyddet, att pusha sina kompisar så att dom orkar de sista metrarna på fysen, att sitta med kompisarna i caféet och käka en panini, att åka på läger och ligga och småsnacka halva natten, att skrika halsen av sig i omklädningsrummet efter vunna matcher, att ge en klapp på axeln till kompisen efter en förlorad match eller att ge en ”Fist bump” till hela laget efter mål. Det handlar om föreningskultur.

För att kunna skapa denna trygga, utvecklande, inkluderande och inspirerande föreningskultur så behöver vi alla hjälpas åt. Vi är en stor förening med många spelare och ledare och vi vet att vi har en bra möjlighet att skapa en fantastisk föreningskultur.

Ungdomsrådet ansvarar för lagen från Hockeyskolan-U14. Vi arbetar för att vi ska ha stor närvaro i ishallen för att finnas på plats och möta och kommunicera med spelare, ledare och föräldrar.

Medlemmar i Ungdomsrådet:
Johan Sandström
Marcus Boysen
Victor Zetterberg
Stefan Berndtsson
Reine Dunhäll

Har du frågor, funderingar eller annan feedback så ta gärna kontakt med oss, i hallen eller via telefon.

Nu ser vi med glädje fram emot fortsättningen av denna säsong och hoppas på att få se mycket hockey i vår hall.

/Ungdomsrådet

Matcher V47
2021-11-22 17:00

A-lag
Referat: Kalmar HC - Hanhals IF
Seger på borta is - första målet!
2021-11-22 10:25, A-lag

Hanhals Kings besegrar Kalmar på bortais med 2-1 efter en stark vändning i sista perioden. En seger som inte många räknade med efter avsaknaden av n-i-o ordinarie spelare. Kalmar hade mycket puck men våra krigare försvarade sig bra och stack upp några gånger med farligheter. Vi får tag i segerskytt Emil Backman i bussen på väg hem.

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen