Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals IF
 

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer våra övriga digitala kanaler för Hanhals IF. Många av lagen har även egna lagsidor på Instagram.

 
J20/J18
Vilken säsongsstart!
2022-11-25 12:19, J20/J18
Grattis till 2:a platsen och spel i J18 allettan


Vilken säsongstart vi haft med flera av våra lag i Hanhals. Vårt J18 har redan spelat färdigt sin serie och knep andraplatsen vilket gör att vi nu spelar i J18 Allettan!

 

Målsättningen har varit tydlig från början, vi ville nå topp 2 med vårt J18 lag men det var inte självklart att vi skulle lyckas då förutsättningarna inte var optimala innan försäsongen. 

 

Men under försäsongen växte struktur fram, Headcoach blev Johan Sandström som byggde upp ett lag systematiskt, genom hård träning och med ett norrländskt lugn. Till sin hjälp har han hela tiden haft headcoach för J20, Andreas Larsson. En härlig och positiv stämning infann sig snabbt i gruppen och självförtroendet växte för varje match som till slut ledde ända fram till en stabil 2:a plats och kvalificering till J18 Allettan. 

 

Stort grattis till killarna som redan nu på söndag spelar sin första matchen i J18 allettan och denna gång är det åter duktiga Bäcken vi möter borta. 

Hemsidan
2022-11-23 11:05

 

Har du som ledare i Hanhals önskemål på ändringar och uppdateringar av informationen på lagets specifika sida? Kanske önskar du få en nyhet eller annan information publicerad på startsidan eller på lagets sida, tex en matchsammanfattning etc. 


Skicka ditt material till följande adress

Boende sökes till hockeygymnasiet Kungsbacka
2022-11-20 19:45

Hockeygymnasiet i Kungsbacka lockar nu till sig spelare från andra delar av Sverige.  Vi söker nu dig som har en lägenhet, ett attefallshus eller liknade och som vill ha en trevlig hockeykille som hyresgäst under sina studier. Kanske jobbar din granne på ett bostadsbolag och kan hjälpa till?

 

Mer information om Hockeygymnasiet i Kungsbacka finner ni här 


Har ni tips på boende, kontakta då kanslitet

Hanhals Kings U14
2022-11-20 12:59

Hanhals Kings U14 fortsätter att leverera riktigt bra resultat under säsongen. Igår vann laget med 1-5 på bortaplan mot Rönnäng. Under kvällen spelade laget 5-5 mot Stenungsund även detta på bortaplan.

 

Säsongen har börjat på ett väldigt övertygande sätt i serien, samtidigt som laget vann Affärsverken Cup Karlskrona U14 den 9-11 September 2022.

 

Laget finns att följa på Instagram samt på lagets egna sida på Hanhals där även truppen presenteras. 

Buddy
2022-11-16 12:57

På Hanhalsdagen den 24/9 flyttade jag in i ishallen. Jag fick direkt många nya vänner. Kändes lite som att alla älskade mig direkt.  Det var en dag fylld av glädje och bus. Jag vill tacka alla som kom och gav mig kramar och hälsade mig välkommen. Tack också till Isobetong för de snygga kläderna och för att ni sponsrat så att jag blev så cool. 

 

På min egen Instagram kan ni följa vad jag gör både i och utanför ishallen, ni får träffa alla mina kompisar och se hur livet som maskot egentligen är. Hoppas att vi snart ses i ishallen, glöm inte då att ge mig en kram eller hive-five. 

 

/ Buddy  

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag