Välkomna till Hanhals Kings
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals Kings nya hemsida!

Styrelsen har beslutat att byta administrativt system till SportAdmin. Bakgrunden till bytet är att klubben inte varit nöjda med nuvarande leverantör och ville därför göra en översyn av tillgängliga alternativ. Arbetsgruppen som gjorde utvärderingen kom fram till att SportAdmin är det bästa administrativa verktyget för klubben. Läs mer om SportAdmin på www.sportadmin.se 


Som medlem eller ledare uppmanar vi Er att ladda ner appen SportAdmin Medlem (grå) och om du är ledare SportAdmin LedarApp (svart). Du skapar ett login genom den mejladress du angivit till klubben. Vid problem kontakta supporten https://support.sportadmin.se/support/home


Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler

Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
A-lag
Referat:
Inför Borås HC - nya spelare i truppen
2021-01-13 11:49, A-lag
Senaste två säsongerna har Hanhals Kings varit favoriten i mötena mot lokalkonkurrenten Borås HC. Men i senaste mötet början av december ändrade Borås HC på det och vann i Kungsbacka ishall med klara 1-4. Sedan dess har Borås HC haft det tufft och Hanhals Kings bytt tränare i båset & fått ny energi i laget och också vunnit fler matcher. Starten på vårserien har för båda lagen varit väldigt blandad, Borås HC kommer från en storförlust hemma mot Kalmar HC med 4-11 & Hanhals Kings en för många överraskande seger borta mot KRIF Hockey på straffar.
Kompetensutvecklingen fortsätter
2021-01-12 21:34
Verksamheten står still i ishallen pga rådande läge men det betyder inte att klubbens ungdoms- och juniorgrupp med ledare står still. Ett arbete med att utbilda ledare påbörjades slutet på förra säsongen men har givetvis försvårats i och med pandemin. 

Klubben fortsätter trots allt det mycket viktiga arbetet med att utbilda och kompetensutveckla ledarna för att stärka ledarskapet och utveckla trygga och utvecklande miljöer för våra barn och ungdomar.

Planeringen i närmaste framtiden ser ut som följer:

Machofabriken, 24 januari för jämställdhet och mot våld bland unga. En metod för att arbeta med att skapa bra miljöer inom idrotten. Ledare från ungdom och juniorverksamheten deltar.

Ledarskap för en utvecklande miljö, 18 januari temakväll arrangerad av RF SISU för alla ledare inom klubbens ungdomsverksamhet.

Åldersanpassad fysträning, 25 januari och 2 februari temakväll arrangerad av RF SISU för isledare och fysansvariga inom klubbens ungdomsverksamhet.

A-lag
Referat:
Premiär för vårserien
2021-01-10 12:01, A-lag

Hockeyettans vårserie har startat och det är dags för Hanhals Kings att göra premiär. Det sker på bortaplan mot formstarka KRIF Hockey. KRIF som tippades vara ett topplag och gå till Allettan är givetvis revanschsugna och säger på sin hemsida “Det är en kort serie vilket gör det extra viktigt att ta poäng tidigt. Nu är det fullt fokus på serieseger för att nå playoff-spel som gäller”


A-lag
Hockeyettan Södra Vår
2021-01-07 19:31, A-lag
Fotograf Peter Olsson
A-laget är i full gång med träning och i helgen startar årets fortsättningsserie. Med rådande läge är det givetvis osäkert hur det blir med ned- och uppflyttning i och med att Hockeytvåan inte spelas just nu och har så inte gjort sedan oktober månad.

Men förutsättningarna när serien kör igång till helgen är: Lag 1 går till Play in, plats 2-3 är definitivt klara för ATG Hockeyettan kommande säsong. Lagen som slutar på plats 4-7 kommer att kvala för att vara kvar i ATG Hockeyettan säsongen 2021/2022.
A-lag
Referat:
Nu kör vi igång igen
2020-12-28 10:31, A-lag
Fotograf Peter Olsson
Efter några dagars vila från matchande och träning är det åter dags för Hanhals Kings att spela match. Laget reser idag till Vimmerby för bortamatch. För Hanhals Kings del betyder matchen inte mer än att man skall komma i form inför fortsättningsserien, men för Vimmerby betyder varje poäng ett steg närmare Allettan efter nyåret.
BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag, 10/01 12:01 
A-lag, 07/01 19:31 
A-lag, 28/12 10:31 
A-lag, 17/12 12:58