Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Nya Covid-19 riktlinjer från Göteborgs ishockeyförbund
2020-10-29 19:44

Idag har ni säkerligen sett & hört om införandet av nya skärpta allmänna råd från FHM för Västra Götaland baserat på ökad smittspridning och den påverkan detta har på sjukvården. Göteborgs Ishockeyförbund har därför kommit ut med nya riktlinjer som påverkar vår förening. 

 

Ni kan läsa mer här om deras nya riktlinjer.

A-lag
Referat: Tranås AIF - Hanhals IF
Förlust mot Tranås borta
2020-10-29 10:08, A-lag
Matchen slutar med seger för bortalaget Tranås. Matchens resultat speglar inte riktigt utgången av matchen. Vi är verkligen med i denna match men förlorar ändå tredje perioden med 3-1. Där Tranås gör mål i öppen kasse i slutet. Periodsiffrorna 1-1, 1-0, 3-1 slutresultat 5-2. Skotten 36-34. Båda Hanhals Kings målen görs av #97 Markus Ruuskanen. 
A-lag
Referat: Tranås AIF - Hanhals IF
Tranås borta, läs Jannes tankar inför
2020-10-28 14:35, A-lag
Tranås borta i Stiga Arena väntar för A-laget ikväll. Det är en match med lite speciell karaktär då Tranås i år tränas av Niclas Högberg som varit i klubben i många år på olika positioner. För Tranås del pekar formkurvan hyffsat uppåt och man befinner sig just nu på femteplats och 2 poäng före Hanhals Kings som ligger strax efter på sjätteplats. Tranås kommer från en seger borta mot Troja i förra omgången och Hanhals Kings har en förlust hemma mot Halmstad Hammers. Därför ser vi nog ett Hanhals Kings idag med stor revanschlusta vilket Tranås får se upp med.
2020-10-24 19:00

Vid uppvisande av aktivt medlemskap i Hanhals Kings (där medlemmen ska vara aktiv spelare) erbjuder Aixam Sweden AB och Västra bil i samarbete följande:

 

Vid köp av ny Aixam Emotion erbjuder vi att köpa till Aixams vinterpaket med original Aixam Helix svarta 14” alufälgar med dubbade vinterdäckvinterhjul, DEFA motor och kupévärmare, gummimattor till reducerat pris.

 

  • Hanhals pris blir 7 990:- exklusive montering. 
    • Tidigare kampanjpris 10 970:- 
    • Ordinariepris 13 307:- exklusive montering. 
    • Detta motsvarar en rabatt på 2 980:- mot tidigare kampanjpris och 5 317:- mot ordinariepris. 

 

Det bästa är att varje medlem som köper ny Aixam Emotion hos Västra bil under säsongen 2020/21, hjälper klubben genom att vi sponsrar Hanhals ungdomshockey med 1 000 kronor per ny Aixam Emotion.

 

Erbjudandet gäller säsongen 2020/2021.

 

Erbjudandet är exklusivt och går ej att kombinera med andra rabatter.

 

A-lag
Referat: Hanhals IF - Halmstad Hammers HC
Vi glömmer den här matchen
2020-10-24 12:03, A-lag
Fotograf Peter Olsson
Fredagens derby mot Halmstad skulle vi ta revansch för förra säsongens två förluster. Vi startar första perioden sådär men den slutar 0-0. Tyvärr rycker Halmstad ifrån andra perioden till 0-4. Vi rycker upp oss i tredje men är aldrig nära att ta upp kampen och förlorar även tredje med 1-2. 
Totalt vinner Halmstad med 1-6. 
Uppdatering riktlinjer Covid-19
2020-10-24 07:00
Bäste Medlem,

I helgen har Covid-19 påträffats hos några spelare i juniorlagen vilket medfört att vi stänger ner U16RS & juniorverksamheten över helgen. Vi följer detta noggrant och ber Er alla igen vara extremt noggranna och stanna hemma vid minsta symptom.

Om ni har Covid-19 i familjen ber vi er följa de instruktioner som står på Region Hallands hemsida

För att vi ska kunna fortsätta med träning och spel i hallen, vill vi påminna om de riktlinjer vi i Hanhals har satt för att förhindra smittspridning av Covid -19. 

Enligt Folkhälsomyndigheten har smittskyddsenheter runt om i landet ett par veckor in på hösten upptäckt ett flertal utbrott av Covid-19 inom lagidrotter bl a ishockey. Smittan har främst spridits inom det egna laget och även drabbat ledare och annan personal som inte är direkt inblandade i spelet. En del klubbar som blivit drabbade, har varit tvungna att stänga idrottshallen pga sanering och detta vill vi i Hanhals i möjligaste mån undvika. Därför gör vi nu en uppdatering av våra Riktlinjer Covid -19 för Hanhals IF med omedelbar start. 

● Alla ledare och spelare ska sprita sina händer när de kommer till hallen. Handsprit kommer att placeras i respektive lags förråd och i allmänna utrymmen under vecka 44 

● Samling ska ske så nära inpå träning som det går, helst 30 minuter innan isträning och 15 minuter innan fys. Om det är möjligt, sker ombyte utanför hallen. 

● Ingen dusch efter träning i hallen. 

● Hallen besöks endast av ledare, materialare och spelare. Detta för att minska flödet av folk i hallen. Lämning/hämtning av spelare sker utanför hallen. 

Gällande publik på matcherna så har detta funkat bra. Det är mycket viktigt att publiksiffran inte överstiger 50 personer. Skulle vi få en kontroll i hallen kan det leda till att vi blir av med tillståndet för hela föreningen vad gäller publik. 

Det är även mycket viktigt att sprida ut sig. Två säten emellan om man inte är familj och på varannan rad. 

Tack för er förståelse och hjälp! 

Tillsammans är vi starka! 

Mvh Styrelsen genom Jessica Samuelsson 

För mer information om riktlinjer ladda hem klubbens senaste version här
BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag, 29/10 10:08 
A-lag, 24/10 12:03 
A-lag, 23/10 14:57 
A-lag, 21/10 13:38