Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals IF
 

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

 
Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
U16 Region Syd
TV-Pucken killar - 3 spelare med moderförening Hanhals IF
2022-08-10 08:35, U16 Region Syd
Framgången fortsätter för klubben i uttagningarna till TV-Pucken. Året som gick hade många med moderklubb Hanhals IF och även årets trupp innehåller 3 spelare med Hanhals IF som moderklubb. I årets U16RS trupp har vi med 4 spelare.
 
HANHALSDAGEN 24 SEP
2022-08-04 21:00

Lördagen 24 september kommer för första gången Hanhalsdagen arrangeras i Kungsbacka ishall. Mer information från klubben kommer närmare. Men vi ber er alla spara datumet i era kalendrar!

 

 

Ny personuppgiftspolicy
2022-07-06 09:51

Styrelsen har under våren tagit fram en ny personuppgiftspolicy för Hanhals IF. Den beskriver bland annat hur klubben jobbar med och skyddar personuppgifter. Den finns att läsa på hemsidan under dokument/föreningsdokument eller via länken. Medlemmar kommer att bekräfta att de har tagit del av denna i Sportadmin-appen.

Vill du börja spela hockey!
2022-06-23 12:01

Hanhals IF:s hockeyskola deltar varje år ca 150 barn. Vår hockeyskola är en del av "Tre kronors hockeyskola". För säsongen 2022/2023 riktar hockeyskolan in sig på tjejer och killar födda 2015-2017. Även äldre tjejer och killar som inte har spelat hockey tidigare är välkomna. De äldre barnen börjar ihop med de yngre barnen och slussas sedan upp i åldersgrupperna i takt med att man utvecklas som hockeyspelare.

 

I hockeyskolan finns det inga krav på förkunskaper och här är barnen i centrum och vi lär oss skridskoåkningens grunder samt spelet med klubba och puck på ett lekfullt och roligt sätt, allt på barnens egen nivå. 

 

Ni föräldrar är välkomna att vara med på isen under träningarna, framför allt i början. Vi hoppas givetvis att ett par föräldrar fortsätter som ledare både på och utanför isen. För att vara med som ledare krävs ingen egen hockeyerfarenhet.

 

Vi erbjuder träningstillfällen de flesta lördagar och söndagar där tjejer och killar tränar tillsammans i respektive årskull för sig. Hockeyskolan startar i år helgen 17-18 september, och man är välkommen när som helst på säsongen för att pröva på.

 

Nybörjargruppen har tid på is 12.15-13.00,  Lördag om inget annat anges.

 

Ni kan även läsa mer om hockeyskolan i hockeyförbundets föräldrarhörna, klicka här

 

Anmäl er via genom att klicka: Anmälan Hockeyskolan för barn födda 2017 & nybörjare - Hanhals Idrottsförening - SportAdmin

 

Det gör ont att ramla! Tips kan vara att ha enkla knäskydd (typ inlines) och något mjukare för rumpan.


Viss utrustning finns att låna vid "Prova på" stäm av med ledarna innan i så fall. 

Kontakt


Har ni frågor eller funderingar eller vill komma ner och prova på? Tveka inte att höra av er direkt till hockeyskolan på hockeyskolan@hanhalsif.se

 

Det går även bra att ringa vårt kansli på telefon 0709204014

 
Sportchefen har ordet!
2022-06-15 20:44

Som ny Sportchef i Hanhals Kings från och med 1:e maj så vill jag ge lite information om vad som hänt sen vi avslutade säsongen med A-laget 2021/2022.


Nu fokuserar vi framåt och på hur vi skall bygga upp hela organisationen så att den blir stabilare, slagkraftigare och mer anpassad till att komma tillbaka där vi skall vara, nämligen i Hockeyettan. För att lyckas med detta måste vi ha in rätt folk på rätt plats, vi skall ha plats till de som vill bidra men de skall då vara på rätt plats i klubben, alla kan inte vara i båset eller på isen, vi måste ha in folk i organisationen som jobbar med de rätta sakerna och som gör det de är bra på samt att vi har en RÖD TRÅD i vår organisation som är tydlig och lätt att förhålla sig till.

Jag menar att vi nu har stora möjligheter att göra saker rätt, det skall inte stressas igenom något som inte är förankrat utan vi måste ta det steg för steg i det tempot som behövs , det är först när vi inser och erkänner för oss själva att detta kommer att ta tid det är då vi vill få en solid och bra plattform för hela föreningen som skapar stolthet, motivation, engagemang och glädje – TILLSAMMANS ÄR VI STARKA.

Lagbygget för A-laget nästa säsong är i full gång, vi kommer att ha ett ungt lag med några äldre rutinerade spelare som skapar en bra mix. Vi tänker långsiktigt med det laget som vi ställer upp med kommande säsong, tanken är att spelarna vi binder till oss skall bli med i några säsonger och att vi skapar en trygg plattform. De som vi tar in i klubben är spelare som är hungriga, träningsvilliga, tävlande spelare.

Vi diskuterar nu med spelare som har varit i Hanhals tidigare och som varit ute och testat lyckan i andra klubbar, eller spelare som har lokal närhet till Kungsbacka. Vi kommer också ta upp spelare från våra juniorer som vi vill ge chansen till att ta en plats och som skall vara med i våran långsiktiga plan till att skapa en bra plattform för den långsiktiga satsningen mot Hockeyettan.

Dialogen förs per idag med flera tränarkandidater, alla dem vi har dialog med har bra rutin och ett bra ledarskap i grunden.

Till sist vill jag avsluta med att säga att säsongen vi går in i skall vara en säsong där vi jobbar med att bygga upp organisationen på det sportsliga och administrativa plan som kommer att skapa resultaten som leder oss tillbaka till Hockeyettan, för vi vill tillbaka!

Detta betyder att den dagen Hanhals är tillbaka i Hockeyettan skall vi veta med oss själva att vi har det som krävs på alla plan i organisationen, alla som är involverade skall veta vad som gäller och vi kommer att bli en stabil 1 division klubb, sen får man se om det kan 
leda ännu längre, men det tar vi senare:-)

THE ROAD TO SUCCESS IS ALWAYS UNDER CONSTRUCTION!

Ha en god sommar !!

Sportslig hälsning 

Jonas Björck

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag