Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

 
A-lagstränarna förlänger med ytterligare två år
2024-03-04 20:20
Lars Berntsson och Tobias Karlsson

 

Vi är glada att kunna meddela att vi har förlängt med våra A-lags tränare Lasse Berntsson och Tobias Karlsson för de kommande två åren.

 

VI fick oss en pratstund med Lasse som summerar en riktigt härlig och spännande första säsong i Hanhals och nu ser framemot en intressant framtid. 

 

Hur trivs du hos oss i Hanhals?

 

Från dag ett har både jag och Tobbe trivts väldigt bra och det är en mycket välkomnande och härlig stämning i Kungsbacka ishall. Kungsbacka ishall erbjuder alla de fina faciliteter som är drömmen för oss som tränare och även för våra spelare. Hanhals är en gedigen förening med en stark organisation, vi har fantastisk stöttning kring laget och oavsett vem vi möter möts vi
av ett leende. 

 

Hur summerar ni er första säsong i Hanhals?

 

Vi kom in när Hanhals med en hårsmån hållit sig kvar i division två efter negativt kval så vårt första mål var att stärka laget och självkänslan och jobba uppåt. Med en mycket ung trupp har vi steg för steg jobbat framåt och uppåt och hela gruppen har tillsammans jobbat mot alla små delmål vi satt. I första serien kom vi på en åttonde plats och även om vi inte var nöjda så var det ett steg i rätt riktning. Frän den åttonde platsen frågade vi killarna vad vårt nästa mål var och då sattes målet play off. Vi mötte ett mycket starkt topplag och även om de drog de längsta stråt så gav vi dem en match när vi tog seger i första matchen på bortaplan. 

 

Att vi tog oss så långt beror på att alla har gjort allt lite bättre och att alla har velat bli bättre och vi är enormt stolta över gruppen och allt vi gjort under säsongen.

 

På tal om truppen, vad kan du berätta om killarna i Hanhals A-lag 23/24?

 

Det är en fantastisk grupp vi fått jobba med under säsongen och trots att vi har en snittålder på 21 1/2 år så har de presterat på en hög nivå rakt igenom. De sliter, kommer på alla tärningar, de vill utvecklas och de vill nästan alltid lyssna på vad vi har att säga dem. Det finns en stor potential hos alla spelarna och det ska bli spännande att följa deras resa. Sen vet vi att det alltid sker förändringar i truppen från säsong till säsong och vi ser framemot att jobba vidare alla spelare vi kommer jobba med 24/25.

 

Vad kan vi se framemot under kommande säsong?

 

Nu har vi ett nytt mål med A-laget och det är att nå All Tvåan för vi vill inte nöja oss med denna säsongens resultat. För att nå dit kommer det krävas mer av oss alla och vi kommer nå dit tack vare att jobba hårdare, ha en hög kvalitet i allt vi gör och göra det med en stor kompetens.

 

Stort tack för pratstunden Lasse och återigen varmt fortsatt välkomna till Hanhals!

Fyra nya camper tillgängliga
2024-03-03 18:52

 

Fyra nya Camper är idag publicerade på hemsidan. Ni finner mer information kring dessa under camper på www.hanhalsif.se

 
Vi ser fram emot samarbetet Glader Powerskating samt Sandbergs Goaltending.
 

Varmt välkommen med din anmälan ❤️💙

J20 Seriesegrare och klara för J20 Regional
2024-02-20 22:07


J20 säkrade ikväll seriesegern i J20 JuniorEttan 23/24 genom att vinna kvällens hemmamatch mot Skövde IK med hela 9-2. Seriesegern är säkrad trots att en omgång återstår på bortaplan den 24/2 mot Vita Hästen. 

 

Seriesegern innebär även att J20 är klara för avancemang till J20 Regional säsongen 24/25. En historisk kväll för J20 och för Hanhals som förening. ❤️💙

 

Vi vill rikta ett stort grattis till alla spelare, ledare för en fantastisk säsong. Stort tack till alla föräldrar, funktionärer och supportrar som hjälpt och stöttat J20 under säsongen. 

Tillsammans är vi starka! ❤️💙

 

Målskyttar: Jacob Schön x4, Einar Rindeskär, Erik Strömberg, Liam Elofsson, Wiggo Lereby, Filip Molander. 

 

#hanhalskings

J18 har tagit stora steg 23/24
2024-02-19 21:34


J18 avslutade sitt seriespel igår mot Härryda. En serie som gett laget vinster och förluster och massor med utbildningstid mot bra motstånd. 

 

Laget och spelarna har tagit stora steg under säsongen och vi ser redan fram emot nästa säsong med nya mål. Som tur är så återstår många isträningar på denna säsong! 

 

Tack! Juniorrådet ❤️💙

U16RS Seriesegrare
2024-02-19 15:26


Stort grattis U16RS till seriesegern. Nu väntar kvalspel till SM-slutspelet ❤️💙


Grymt jobbat alla spelare, ledare, föräldrar och supportrar.

 

 

Gräsroten
Nyheter från våra lag