Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hanhals IF
Välkommen till Hanhals IF
 

Utöver hemsidan ser vi gärna att ni följer oss på någon av våra övriga kanaler 😀

 
Instagram https://www.instagram.com/hanhalskings/?hl=sv
Facebook https://www.facebook.com/hanhalskingsif
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIKhZt4lqj6I-ElsGSFk4Cg
TikTok @hanhalsif
Staylive https://play.staylive.se/hanhalskingsif
Kandidater till styrelsen
2021-06-12 14:56

Hej,

 

Hanhals IF:s valberedning har tillsammans med föreningens medlemmar nominerat följande kandidater till styrelsen att besluta om på Hanhals IF:s årsmöte, måndagen den 21/6. 

Mötet sker digitalt, och länk och tid kommer.

 

Se vilka som är nominerade och läs om varje kandidat här

 

Glöm inte att anmäla Er till årsmötet, har ni missat, gör det här

 

/Valberedningen

A-lag
Återvänder hem till moderklubben!
2021-06-10 22:23, A-lag

Jacob Olbing återvänder hem till Hanhals Kings efter att ha spenderat senaste tre år i Tranås organisation. Efter Hanhals Kings åren blev det en resa i Frölundas juniorsektion, men nu alltså tillbaka i Kungsbacka ishall, vilket vi är mycket glada för.

Svar på inkomna motioner
2021-06-08 14:01

Hej medlemmar,

 

Inför årets årsstämma har det inkommit totalt två motioner. Dessa har styrelsen nu besvarat. Ni hittar svaren under dokument - Årsmöte 2021 på vår hemsida.


Styrelsen

A-lag
Ny tränare klar för A-laget
2021-06-04 12:45, A-lag

Efter att ha klarat kontraktet och att det stod klart att Thomas Heden inte fortsätter som tränare i Hanhals IF har klubben jobbat hårt med att finna en ny tränare för kommande säsonger. Nu står det klart att rutinerade Per Ljusteräng tar över som sportchef och huvudtränare i klubben.

 

Sedan Björn slutade har vi varit en tight grupp runt A-laget som tittat på olika alternativ. Vi har ju tydliggjort via hemsidan vilken profil vi sökt. Vi är mycket nöjda med att kontraktera Per som också har lokal förankring i och med att han bor i närheten. Med Per får vi en mycket dedikerad och professionell tränare men också en med mycket rutin från hockeyettan. Då vi sökt en person som både skall agera sportchef och tränare behöver vi någon med stort kontaktnät i och omkring hockeyettan vilket vi får med Per, säger Michael Hillström, ordförande i klubben som skött förhandlingarna med Per.

 

Per som senaste säsongerna befunnit sig i Hudiksvalls HC som huvudtränare vänder nu hem till västkusten och Hanhals IF.

Äntligen Frölundamatch igen!
2021-05-28 15:16
Fotograf Peter Olsson

Idag blev det officiellt vilka försäsongsmatcher Frölunda spelar 2021. Vi i Hanhals IF är mycket glada att kunna tillkännage att Frölunda inleder matchandet redan den 10 augusti i Kungsbacka ishall mot Rögle.

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag