Bli medlem i Hanhals Idrottsförening

Ett stort tack från A-laget
2023-02-06 20:58

Hej alla Hanhalsfans!

Vi i A-laget vill efter söndagens viktiga seger rikta ett stort tack till alla fans och sponsorer! Den fantastiska supporten vi hade under trekronasmatchen betyder mycket för oss och vi är nöjda att vi kunde ta hem tre poäng framför er.

Nu hoppas vi att vi ses igen i hallen under veckan när vi tar emot Nittorp på onsdag och Kungälv på söndag!

//Hanhals A-lag🙏🏻

En fantastisk helg
2023-02-06 09:41

Jag har i helgen träffat så många kompisar i ishallen. Vi har busat och lekt, vi har poppat popcorn och dessutom haft flera godisregn. Jag har fått hundratals kramar. Fick även vara domare i periodpausen på TreKronan. Jag har haft en fantastisk helg.

Stort tack till alla föräldrar och spelare som medverkat under helgen samt till alla sponsorer och all publik. Tack Kigge på Isobetong för allt godis, både jag och barnen är supermätta.

Idag fick jag sovmorgon efter allt bus och lek.

Din kompis Buddy

Tack till alla sponsorer & privatpersoner
2023-02-05 08:00

Vincio Fintech Group

Vi ses imorgon på Trekrona matchen kl 16.00
2023-02-04 17:06

Morgondagens match är enormt viktig för Hanhals på många sätt. A-laget möter Töreboda i en match som är viktig för tabellen och killarna behöver allt stöd de kan få på läktaren!

Trekronan är också oerhört viktig för föreningen i stort så att vi kan fortsätta bedriva vår fina verksamhet för barn och ungdomar.

Sedan räknas varje åskådare extra mycket imorgon då våra fantastiska sponsorer sponsrar efter hur många vi blir.

Så se till att få med er hela familjen, grannen, kollegorna och alla era vänner. Imorgon fyller vi ishallen och givetvis är det gratis inträde!

Det kommer hända mycket innan och under matchen. Köp nypoppade popcorn, hamburgare på grillen, ta en fika, köp lotter med chans till fina priser, träffa alla goa ungdomar i Hanhals och se vårt A-lag gå på is med knattarna. Buddy är på plats och kommer bland att ha godisregn och döma pausmatchen.

Ja, ni hör själva detta vill ni inte missa!  Matchen börjar 16.00 men kom i god tid.

Varmt välkomna!

Vi är väldigt tacksamma för att ni ger oss denna möjlighet!
2023-02-03 19:00

Det finns barn och ungdomar som inte kan bo med sina föräldrar av varierande anledningar. I de flesta fall mår de bra av att bo kvar i kommunen med sina kompisar och sin skola.

Vi på Familjehemsenheten behöver få kontakt med engagerade och kloka vuxna som vill öppna sina hem för barn under en kortare eller längre tid. Vi vet att de vuxna som finns på Trekronorsmatchen, är engagerade i barns vardag, både era egna och andras ungdomar.

Den 5 februari kommer vi finnas på plats i Kungsbacka ishall för att svara på frågor gällande uppdrag som familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner.

Vi ser framemot engagerade hockeyälskare och hög stämning!

Ett stort tack till Hanhals Kings

Ladda ner medlemsappen