Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
 
Hattrick i segermatchen mot Åseda IF
2023-12-10 21:01

 

A-laget vann dagens hemmapremiär mot Åseda IF med hela 7-3. 20-årige centern Erik Strömberg gjorde hattrick för Hanhals, segern var en riktig laginsats.

 

Artikel kring matchen i Norra Halland 

 

Målskyttar: Erik Strömberg x3, Axel Fritiofsson x2, Albin Ljung, Max Markhede.

Storseger för J20 i första matchen i JuniorEttan!
2023-12-09 21:19

 

Starkare motståndare väntade men det brydde vi oss inte om denna afton. Matchen  började dock lite böljande men efter 3-4 minuter tog vi över spelet mer och mer för att sen dominera helt.  Jordan gjorde sköna 1-0 efter dryga fyra minuters spel vilket gjorde att vi kunde spela ut ännu mer och effektivt skära av deras försök till kontringsspel. Kom de igenom vårt täta försvar storspelade Ivar som vaktade målet för kvällen. 
 
Laget idag coachades av Tor och Andreas som hade gjort gott förarbete inför match. Vi utnyttjade Kristianstad svagheter och styrde spelet. Match slutade med klara 9-2 till Hanhals.
 
Nästa match är nu på tisdag och vi är ödmjuka inför uppgiften och redo för Tranås borta. Följ oss gärna
 
Lagledningen 
J20
Två poäng till U16RS i Linköping
2023-12-09 18:01

 

Vi åker till Linköping med målet att ta med oss tre poäng hem och så blev det nästan. 

 

Linköping kommer ut starkt och åker skridskor, passar puck och tar ledningen i första perioden med 2-0. Vi laddar om hittar rätt i spel och vänder matchen till 3-3 och tar den till förlängning.

 

Där är vi det starkaste laget och Bailey Bascones avgör matchen med ett snyggt skott! Vi åker glada hem till Kungsbacka med två goa poäng. 

 

Det är fantastiskt att få vara en del av laget, vilken laginsats killar! 

 

Lagledningen U16RS

Intervju med J20:s huvudtränare Tor Persson
2023-12-09 11:09


Höstserien är avklarad för J20, hur sammanfattar du som huvudtränare lagets prestation hittills?
 
Överlag är vi nöjda då vi klarade vårt mål att komma topp två. Men samtidigt vet vi också att vi kan mycket mer och att det kommer krävs mycket mer av oss i kommande serie.  Vi hade svårt i början att hitta en högre lägsta nivå. Vi tävlade inte riktigt lika mycket som vi gjorde i slutet av serien.
 
Något särskilt som du vill lyfta fram att ni jobbat med som fått bra resultat?
 
Att vi tävlade mer och mer i alla situationer vilket resulterade i att arbetet utan puck blev mycket bättre. Vår offensiv blev också bättre och bättre. Även om vi inte alltid fick utdelning på våra lägen så skapade vi väldigt mycket.
 
Ni avslutar serien starkt med kraftig plusstatistik, vad beror det på?
 
En del var att vi fick utdelning på alla våra chanser som vi skapade. Mer än vi fick i tidigare matcher. Sen är det också helt enkelt att vi jobbade hårt över hela banan i 60min. Alla spelare ville bidra och inte vara sämre än någon annan.
 
Hur arbetar du som headcoach för att balansera att vinna matcher och samtidigt utbilda spelarna?
 
Killarna är välutbildade så det handlar mycket om att nöta specifika detaljer inom vårt spel. Men kanske det viktigaste som jag försöker lära ut är att få dem att alltid tävla. Vare sig om det är en viktig match eller om det är en sen träning. Tävlar killarna så utmanar de sig själva och varandra. Då blir det också bättre resultat.
 
Nu väntar allettan J20, hur ser du på den?
 
Det skall helt enkelt bli väldigt roligt och inspirerande. Vi kommer möta många anrika och bra lag. Det är dessa matcher som vi vill spela och det gäller att vara redo för att tävla ännu mer än innan.

 

Nu kör vi!

BLI MEDLEM
Gräsroten
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag