Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Flertal materialare sökes till A-laget
2024-05-06 22:55

Som en del i utvecklingen av organisationen kring A-laget bygger vi ett nytt materialteam inför nästa säsong och söker några som vill engagera sig som materialare.

Skicka ditt intresse till fredrik.johansson@tumbygg.se samt
per.osterdahl@hanhalsif.se och uppge dina kunskaper och färdigheter.

// Ledarteamet A-laget

Truppbygget A-laget 24/25
2024-04-19 17:20

Arbetet med truppbygget för säsongen 24/25 pågår för fullt. I skrivande stund är följande spelare klara. Listan uppdateras kontinuerligt med nya namn.

Förlängning:

Axel Fritofsson

Joel Ivarsson

Robin Andersson

Tim Olsson

Erik Strömberg

Kasper Bäckström

Filip Molander

Josh Villaflor

Nyförvärv:

Edvin Ahlstedt ( Frölunda J20 Nationell )

Dennis Björklund ( IF Mölndal Hockey )

Olle Samuelsson ( IF Mölndal Hockey/HC Dalen )

Hampus Jacobsson ( Hanhals IF J20 )

Valberedningen Informerar
2024-04-04 11:33

Hej alla medlemmar i Hanhals IF

Nu är det dags att nominera till Hanhals kommande styrelse och valberedning inför årsstämman 10:e juni 2024.

Valberedningens arbete för verksamhetsåret 2024/2025 är nu inne i ett intensivt skede. Kontinuitet är viktigt, men vi arbetar även för att föryngra och modernisera styrelsen. Viktiga mål för valberedningen är att det ska vara ett lagbygge, det vill säga olika egenskaper och kompetenser ska tillsammans utgöra en bra grupp. Gärna med dynamiska diskussioner under sittande möte, men utåt ska styrelsen stå upp för fattade beslut. Styrelsen ska i första hand inte vara operativ, utan skapa förutsättningar för kansli, sportsligt ansvariga samt respektive lag att arbeta med sina olika uppdrag. Valberedningen bedömer att styrelsens roll inom vår kärnverksamhet är extra viktig kommande verksamhetsår.

För att bidra till den sportsliga verksamheten, där det finns tydliga ramar med tydliga resultatkrav, är just den sportsliga kompetensen i förslag på styrelse, något som prioriteras.

Vi tror även att det behövs mer erfarenhet från att ha jobbat ideellt i en idrottsförening. Att ha varit med och byggt upp en verksamhet under en stram budget med hjälp av ideell drivkraft. Samtidigt är det betydande med erfarenhet av professionellt styrelsearbete från omfattande verksamheter och organisationer, som via effektiv förändringsledning förbättrat ekonomiskt resultat och skapa långsiktigt värde. Valberedningen söker därför personer med erfarenhet och kompetens av att leda, planera och genomföra förändringar.

Ekonomi hänger ihop med, och är en förutsättning för föreningens prioriteringar. Sedan pandemin har det rapporterats om problem med minskade sponsorintäkter. För att bidra till en riktningsförändring även inom detta område, ser vi det nödvändigt att skärpa styrelsens samlade erfarenhet från affärsutveckling, förmåga att skapa och hantera affärskontakter, för att till fullo tillvarata kraften i Hanhals IFs varumärke. Vi ser därför att det blir viktigt att fylla på med erfarenhet från marknadsföring och försäljning.

Vid förra årsmötet valdes följande ledamöter till styrelsen:

Johanna Kullenberg (ett år) – ordförande
Per Österdahl (två år) – vice ordförande
Niclas Lindahl (två år)
Patrik Fredriksson (två år)
Filip Elwering (ett år)
Annika Knutsson (ett år)
Lotta Jansson (ett år kvar på tvåårigt mandat)

Styrelsen som valdes var således sju personer, varav tre kvinnor och fyra män. Valberedningen har som mål att styrelsen till verksamhetsåret 2024/2025 ska bestå av sju ledamöter, varav fyra respektive tre ska vara män/kvinnor eller kvinnor/män. Riksidrottsförbundet har som riktlinje att minst 40% ska vara av respektive kön i styrande organ. Valberedningen arbetar utifrån att styrelsen 2024/2025 kommer att fortsatt bestå av sju ledamöter, där det antingen blir fem män och två kvinnor, eller fyra män och tre kvinnor. Intervjuer med sittande ledamöter, samt potentiella kandidater, pågår just nu.

Valberedningen tar tacksamt emot nomineringar, tankar, förslag och åsikter från medlemmar. Ni kontaktar oss lättast på:

Anders Rybrink

anders.rybrink@telia.com

Björn Erlandsson

bjorn.kungsbacka@gmail.com

Henning Lagerbielke

henning.lagerbielke@hanhalsif.se

Valberedningen har som mål att ha ett förankrat förslag att presentera den 27:e maj för kommande verksamhetsår.

// Valberedningen

Hanhals partnerbroschyr 24/25
2024-03-27 15:10

Hanhals IF – Ett partnerskap med mervärde!

Sedan 1949 har ishockeyn alltid varit en stor och viktig del av idrottandet i Kungsbacka. Namnen har varierat liksom platserna där killar och numera även tjejer både utövat och utövar sin ishockey.

Hanhals har genom åren haft förmånen att få fram många Hanhalsfostrade spelare, spelare som tagit sig vidare både inom Sverige och utanför landets gränser i sin fortsatta hockeykarriär. Alla med den stora drömmen.

Idag finns ett flertal av dessa spelare representerade i SHL, Hockeyallsvenskan, SDHL och NHL. Vår dröm och ambition är att vi ska ha en ishall och verksamhet fylld med barn, ungdomar, juniorer till A-lagspelare som alla lever sin hockeydröm. Oavsett om man är kille eller tjej, så skall Hanhals alltid vara en förening för alla, oavsett dröm.

Bli partner och stöd Hanhals IF! Partnerskapet är för dig som vill vara en del av Hanhals IF, genom ditt partnerskap bidrar du till utvecklingen av både ungdom, junior, dam och herr.

Genom stödet kan Hanhals IF fortsätta arbeta hårt och målmedvetet för att verka som en god förening och förebild i samhället samt att skapa goda förutsättningar för ännu fler hockeydrömmar både nationellt och internationellt.

Klicka här för Marknadsbroschyren 24/25

Kontakt: