Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings

Välkommen till Hanhals IF Camper

Hanhals IF driver sedan många år hockeycamper för att erbjuda spelare från alla föreningar en möjlighet att träna och utbilda sig tillsammans i Kungsbacka Ishall. Vi är noga med att alla tränare är välutbildade och har meriter som säkerställer att våra camper blir intensiva och spännande och ger ett bra utbildningsresultat.

Vår strävan är att individanpassa träningarna så att varje elev får ut maximalt av sina dagar hos oss!

Vi lägger även stor vikt vid att erbjuda våra spelare god och näringsriktig mat.

Vi har camper för ungdomar och juniorer

Ansvarig för ungdomscamperna är Bengt-Åke Bengtsson, Benke.Bengtsson@hanhalsif.se

Ansvarig för juniorcamperna är Christian Sivemark, christian.sivemark@hanhalsif.se

Information om Höstlovscampen
Höstlovscampen startar på torsdag och nu finns programmet att ladda hem om du av någon anledning inte fått det via mejl från vårt kansli.

Du laddar hem till genom att trycka här
Höstlovscamp för ungdomar 2007-2011

Hej alla hockeyspelare med familj!

Den 29 oktober - 1 november arrangerar Hanhals IF ungdom en höstlovscamp i Kungsbacka ishall för åldrarna 2007–2011.

Välj om du vill delta 2 eller 4 dagar där varje dag är fylld med 3 ispass, teori, aktiviteter, häng med kompisar och mycket annat.

Schema och mer detaljerad info kommer närmare campen.

Isträningarna leds av våra egna ledare i föreningen under vår utbildningsansvarige Benke Bengtssons ledning.

Lunch, mellanmål, frukt ingår i priset.

Anmäl er redan nu för att säkra upp höstlovets höjdpunkt.

Glöm inte att fylla i eventuella allergier, matrestriktioner och eventuellt annat vi behöver känna till.

Vi följer hälsovårdsmyndighetens restriktioner och tillåter därför ingen publik, som det ser ut i skrivande stund. Vänligen respektera detta!!!

Kostnad för campen är 1 750 kr för 2 dagar (to-fr eller lö-sö) och 2 750 kr för alla fyra dagarna (to-sö)

Målvakter

Det kommer finnas 6 målvaktsplatser per dag

2 dagar pris 1 000 kr

4 dagar pris 2 000 kr

Vi uppmanar också de föräldrar som vill vara med och stötta under campen att kontakta camp-ansvarig
VILLKOR

BETALNINGSVILLKOR

1. Avgiften för sommarcamp är uppdelad i anmälningsavgift (1000 kr) och camp avgift (återstående del av avgiften)
  2. Anmälningsavgiften betalas senast 10 dagar efter anmälan.
  3.  Lov camp  betalas 10 dagar efter anmälan.
    • Efter anmälan får du information om betalningsmöjligheter.
  4. Slutbetalning av sommar camp avgift skall göras senast 40 dagar innan campen startar.

OBS ! Du som anmält reservplats betalar EJ anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas om och när du blir antagen till campen.

ÅTERBUD

1. Anmälningsavgiften är bindande och återbetalas ej oavsett orsak till återbud.
    • Vid återbud före slutbetalning går anmälningsavgift förlorad oavsett orsak.
    • Vid återbud fram till 14 dagar innan till campstart återbetalas 50% av campavgiften (exkl. anmälningsavgift) om vi hittar en ersättare.
    • Vid återbud med uppvisande av läkarintyg återbetalas 100% av campavgiften (exkl. anmälningsavgift).
  2. För spelare som påbörjat hockeycamp, men inte fullföljer veckan sker ingen återbetalning. Vi hänvisar till privat försäkring för eventuell kompensation.

Eventuell återbetalning görs efter aktuell camp.

FÖRSÄKRING

Svenska spelare

HanhalsKings camp är auktoriserad av Svenska Ishockeyförbundet. Svenska deltagare är omfattas därmed av förbundets Lag- och ungdomsförsäkring (genom Gjensidinge) under veckan samt vid resa till och från sommarhockeyskolan.

Om du behöver utnyttja din försäkring skall du kontakta  på  0771-326 326 alternativt skador@gjensidige.se

Du kan läsa mer om försäkringsvillkoren för Lag- och ungdomsförsäkringen på Svenska ishockeysförbundets hemsida www.swehockey.sealternativt https://www.gjensidige.se

Direktlänk: https://www.swehockey.se/Spelare/spelareaktiva/forsakringsinformationforlagochungdom/

BILDER

I samband att du bekräftar anmälan godkänner du också att vi får publicera bilder på Facecbook, Instagram, hanhalsif.se och att våra partners har rättigheter att publicera bilderna på deras hemsidor och social medier. Bilder som publiceras görs helt utan koppling till namn eller personnummer.

FELAKTIG ANMÄLAN

Om du med avsikt eller av misstag anmält dig till en camp som underårig kommer anmälan att raderas av HanhalsKings Camps. Anmälan kommer ej flyttas över till en annan camp utan raderas permanent. HanhalsKings Camps informerar via mail att platsen är raderad. Ansvaret för att anmälan görs till "rätt" camp ligger hos den som gör anmälan. HanhalsKings Camps tar inget ansvar för att anmälan görs till "rätt" camp.