Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
TILLSAMMANS SEDAN 1949

OM HANHALS IF

Hanhals IF är idag en av Sveriges största hockeyföreningar sett till antalet utövare. Vi har ca 500 ungdomar som spelar hockey i något av våra tio ålderslag. Hanhals grundades 1949

Hanhals IF, en trygg ishockeyförening

Hanhals IF skall vara en ishockeyförening fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En ishockeyförening där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar.

För att vi ska få en trygg idrottsmiljö behöver vi arbeta utifrån den värdegrund som idrottsrörelsen gemensamt kommit fram till. Den omfattar de fyra grundpelarna:

- Glädje och gemenskap
- Demokrati och delaktighet
- Allas rätt att vara med
- Rent spel

Vid misstanke kring att ett barn, ungdom,  junior eller en vuxen/ledare far illa, så kontakta styrelsen. Polisanmälan kan du upprätta via Polisen.se eller via 11414. Du kan även göra en anonym anmälan till Socialtjänsten i Kungsbacka

Medlems- och träningsavgift

Vad får jag för min medlems- och träningsavgift i Hanhals IF?

Läs mer i separata dokumentet

Avgifter 2023-2024