Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

OM HANHALS IF

Hanhals IF är idag en av Sveriges största hockeyföreningar sett till antalet utövare. Vi har ca 500 ungdomar som spelar hockey i något av våra tio ålderslag. Hanhals grundades 1949

 
Hanhals IF, ska vara en trygg och säker ishockeyförening

Hanhals IF skall vara en ishockeyförening fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En ishockeyförening där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. Inom Hanhals finns ett fokus på rent spel som gäller såväl på hockeyrinken som utanför. Vi förespråkar ett fysiskt spel inom de regelverk som hockeyn tillåter såväl på träning som match. Skulle det ske att man går över den tillåtna gränsen enligt regelverket, så ska åtgärder vidtas med omedelbar verkan från Hanhals sida. 

 

Spelare och ledare som utsätter andra för mobbning och trakasserier kan komma att avskiljas från föreningen.

 

För att vi ska få en trygg idrottsmiljö behöver vi arbeta utifrån den värdegrund som idrottsrörelsen gemensamt kommit fram till. Den omfattar de fyra grundpelarna:

 

- Glädje och gemenskap
- Demokrati och delaktighet
- Allas rätt att vara med
- Rent spel

 

Inom Hanhals IF gör vi ingen skillnad på människor utifrån kön, etnicitet, religion, eller sexuell läggning. Alla ska bemötas lika oavsett social situation. Vi som förening arbetar aktivt mot mobbing, diskriminering och användandet av svordomar mot lagkamrater, motståndare, ledare och funktionärer. En del i vårt sociala ansvar för barnen är att om vi misstänker att något barn far illa utifrån sin hälsa och utveckling tar vi som förening vårt ansvar och upprättar en orosanmälan.


Har du som förälder misstankar kring att ett barn, ungdom,  junior eller en vuxen/ledare far illa, så kontakta styrelsen. En polisanmälan kan du upprätta via Polisen.se eller via 11414. Som privatperson kan du även göra en anonym orosanmälan till Socialtjänsten i Kungsbacka 

 

 

Medlems- och träningsavgift

 

Vad får jag för min medlems- och träningsavgift i Hanhals IF?

 

Läs mer i separata dokumentet

Avgifter 2023-2024