Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings
Välkommen att följa vårt representationslag
På denna sida publiceras alla nyheter och matcher som berör vårt A-lag. Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Team Manager - Björn Erlandsson bjorn.erlandsson@hanhalsif.se
A-lags tränare - Janne Ericsson janne.ericsson@hanhalsif.se
Lagledare - Peter Dahlen
PR - Peter Olsson peter.olsson@hanhalsif.se

Hockeyallsvenska Kristianstad dagens motståndare
2020-09-18 17:00
Allsvenska Kristianstad på bortaplan i den sista träningsmatchen innan seriepremiären mot Troja Ljungby den 3 oktober. Det blir en utmaning som heter duga!

Gårdagens träning bestod av: teori först om försvarsspelet därefter isträning. Det såg piggt ut.

Nu får vi verkligen bekänna färg och det gäller att få igång skridskoåkningen direkt från start för det kommer att gå fort. Snabba rätta beslut måste tas under stress och press. Som spelare måste man tänka som en schackspelare, veta i förväg "SE" vad mitt nästa spel blir. Noggrannhet med allt vi gör, distinkta passningar på bladet och bra mottagningar. Allt måste gå lite fortare för att skapa tid för sig själv och sina medspelare. Vinna duellspelet och att aldrig ge upp, vara som Iglar i spelet utan puck..

Det där lilla extra måste tas fram i minst 3 perioder.

Det ska bli spännande att se vad vi kan prestera.

Laget

William Hallén(Fröl. J20)
Philip Granath(Fröl. J20)
Referat: Hanhals Kings - Halmstad Hammers
Jannes tankar inför kvällens match
2020-09-16 17:00
Det är viktigt att vi kan ta med oss positiva saker i spelet i de två återstående träningsmatcher som är kvar. Vi har haft två bra träningsdagar bakom oss men tyvärr fortfarande problem med skador och sjukdomar på en del spelare i laget. Vi får helt enkelt bara gilla läget och göra det bästa saken. Några juniorer får fortsatt förtroende och de har gjort det bra under
träningar och tidigare matcher.

Viktiga punkter att jobba extra med idag:

• Vara med i inledningen av matchen,  att vi kommer igång med skridskoåkningen direkt och är aggressiva över hela banan och är starka i alla 1 mot 1 situationer.
  • Passningsspelet och att alla vill ha puck är A och O när vi vill spela med puckkontroll.
  • Spelet runt båda målen, det är där det avgörs. Där skall vi vara starka. Lite mer "jävla anamma" där.
Laget mot Halmstad:

Referat: Mariestad BOIS - Hanhals Kings
Jannes kommentar efter förlusten
2020-09-13 20:42
5-1 förlust mot Mariestad.

Klart nöjd med vår första period trots 1-0 till dem, sedan är jag nöjd med vår tredje perioden 0-1 till oss. Då var vi aggressiva över hela banan och stod upp bra i spelet och skapade en hel del målchanser.

2:A perioden är bara att glömma, passivitet och onödiga utvisningar kännetecknade den perioden och 4-0 till dem.

Beröm till Måns Krämer och Filip Persson som skapade ett lugn med spelet med puck under matchen.
Nu tar vi nya tag och vi hoppas att få tillbaka en del spelare från skador och sjukdomar under nästa vecka.

Målskytt

Janne Ericson
Referat: Mariestad BOIS - Hanhals Kings
Janne inför matchen mot Mariestad
2020-09-13 14:06

Tyvärr fick vi 3 skador på fw:s mot Halmstad senast och det innebär att vi saknar 6 st inför kvällens match.

Så är det ibland men det är bara göra det bästa av situationen.

Viktigt idag att vi har full fokus på försvarsspelet och att vi gör rätt säker där.

När vi vinner puck så är alltid viktigt att ta rätt beslut. Bedömningar som spelarna ställs inför i täta och intensiva matcher. Skall jag spela ett snabbt 1:a pass eller vårda puck..

Nycklar ikväll blir:

• Aggressivt försvarsspel, göra rätt bedömning när jag styra eller pressa
  • Kvalitet i pass och mottagningar. Bli effektivare i målskyttet

Laget mot Mariestad:

Mv: Mathias I
Reserv: Viktor Boman

Markus R

Johan Z

Erik H

Jens H

Kim R

Joshua B

Gustav G

Rasmus R
Pa- manus J

Joseph B

Erik A

Alexander S

Dennis B

Oskar P

Sjukvårdare sökes
2020-09-12 13:54

Nu sätter snart säsongen igång för vårt grymma A-lag.

Vi har som krav på oss att varje match behöver vi en sjukvårdare på plats.

Finns det några fantastiska sjukvårdare i föreningen eller några ni känner utanför som kan tänka sig att vara på plats några matcher var?

Hör av er till Jessica.samuelsson@hanhalsif.se

Bästa hälsning