Välkommen att följa vårt representationslag

Vill ni följa allt kring vårt A-lag gör ni det på denna sida.

Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Sportchef
Jonas Björck

Lagledare
Peter Dahlen

Klubben & Per går skilda vägar
2022-03-17 21:36

Efter senaste dygnets turbulens står det nu klart att klubben säger upp avtalet med Per Ljusteräng. Det blev en säsong i klubben för Per. Även assisterande tränare David Axebrink kontrakt avslutas med omedelbar verkan.

Innebär att Per och assisterande tränare David inte kommer att stå i båset när kvalet sätter i gång.

Referat: Hanhals IF - Mörrums GoIS IK
Inför Mörrum hemma
2022-02-23 06:37

Vår segersvit stannade vid tre raka, Nyköping blev för svåra senast. Vi tappade matchen ett par minuter in i andra perioden då vi släppte två mål inom en minut. Trots en stark avslutning sista halvan av matchen räckte det inte mer än till förlust med 4-3. Vi tar nya tag mot Mörrum, ett lag vi spelat jämna matcher mot i våra tidigare möten. De var på förhand en av de stora favoriterna i södra serien men har inte alls levt upp till förväntningarna, än vill säga. Vi får höja ett varningens finger då de verkligen besitter spetskompetens i herrarna Paulsson och Henrion. Just nu är vi före dem i en jämn men haltande tabell, en vinst skulle sätta oss i en bra position inför de avslutande omgångarna.

Referat: Hanhals IF - Eskilstuna Linden Hockey
Seger mot Eskilstuna Linden
2022-02-17 10:47

Det blev efter mycket om och men seger för våra kämpar mot Linden på hemmais under onsdagskvällen. En riktig spännande drabbning bjöd de två kombattanterna på, Hanhals i ledning med Linden som kvitterade gång på gång. Från start var det vi som tog hand om kommandot och tryckte ned Linden djupt i deras försvarszon. När vi fick ett tidigt pp-spel kom också vårt ledningsmål genom Backman. Vi radade upp ett flertal chanser men deras målvakt storspelade och när Linden sent fick chansen i numerärt överläge tog de vara på den och kvitterade. Deras glädje blev inte långvarig, blott 11 sek senare hade vi satt oss i förarsätet igen via ett mäktigt skott av Hansson. Andra perioden var det motståndarna som tog över spelet mer och mer och till slut kom kvitteringen, återigen i pp. Tredje perioden började på bästa sätt för oss då Backman gör sitt andra mål för kvällen när han trycker in 3-2 i en kampsituation framför mål. Gästerna fortsatte trumma på och efter halva perioden så lyckade de åter kvittera. I det läget så de starka ut medans vi hängde lite med huvudena men en spelvändning med två av kvällens huvudaktörer Backman och Rosenqvist avgör matchen när den sistnämnde prickskjuter in 4-3. Linden får chansen igen via ett sent pp och uttagen målvakt men efter ett uppoffrande spel där Nyström ensam blockar tre-fyra avslut lyckas Rosenqvist vinna pucken och fastställa slutresultatet 5-3 i tom bur. En riktig kul match att bevittna och en viktig seger för oss. Vi gör nu helg med tre raka segrar och imponerande 12-4 i målskillnad. Vi får några kommentarer av vår tränare Per Ljusteräng

Referat: Hanhals IF - Eskilstuna Linden Hockey
Inför Eskilstuna Linden
2022-02-16 16:21

Ikväll är det dags igen för en ny spännande match i HockeyEttan södra vår med en ny bekantskap i vår hemmaborg. Eskilstuna Linden kommer på besök, ett lag som ligger alldeles bakom oss i tabellen i kampen om att vara på rätt sida om strecket. Vi förlorade vårt första möte då vi enligt tränarna inte kom upp i rätt standard, vi hoppas på revansch. Vi kommer till matchen med ett flertal bra insatser på raken. Vårt spel har förbättrats markant och det är riktigt kul att se vilken fin utvecklingskurva vårt unga lag haft/har.

Referat: Mörrums GoIS IK - Hanhals IF
Andra raka efter seger mot Mörrum
2022-02-12 15:04

Andra raka, kaffe kaka! Vi följer upp segern mot Visby med att för första gången vinna två raka matcher i och med segern mot Mörrum under fredagskvällen, segersiffrorna skrevs till 4-0. En rakt igenom stabil insats där vi är snäppet bättre, hetare och effektivare än våra motståndare. Inte ens ett fyraminuter långt boxplay i första perioden kunde rubba oss. Istället tog vi just där tag i taktpinnen genom att i numerärt underläge ta ledningen efter en individuell prestation av Albin Storm. När vi sedan utökade ledningen i powerplay i andra perioden såg det riktigt bra ut. Sedan dog matchen lite när vi startade tredje perioden med att efter knappt två minuters spel göra 3-0. Mitt i den sista perioden fastställer vi slutresultatet 4-0 efter en snabb spelvändning och ett distinkt avslut av Samuel Wälimaa. Ingen topprestation men tillräckligt för seger, en riktigt bra laginsats där alla var med och bidrog. En kort kommentar från tränare Ljusteräng.

Ons 20/4 19:00
Sön 17/4 16:00