Välkommen att följa vårt representationslag

Vill ni följa allt kring vårt A-lag gör ni det på denna sida. Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Sportchef

Huvudtränare
Dmitri Milchakov
Referat: Hanhals IF - IK Guts Finspång
Seriepremiär A-lag mot IK Guts Finspång
2022-10-02 15:52

SERIEPREMIÄREN närmar sig & vår nya A-lags tränare Dmitri säger;

”Den efterlängtade premiären är här. Vi har jobbat hårt för att få ihop ett tankesätt där alla köper in på att vi spelar först och främst för laget och för föreningen och kommunen vi representerar.

Vi är ett mycket ungt och helt nytt lag där det flesta inte känt eller spelat med varandra förr. Därför är det extra spännande att som en ny grupp kunna bygga något från noll.

Självklart kommer det ta en längre tid men vi känner att vi är på rätt spår och det är en process där alla spelare och ledare är engagerade och brinner för att få ihop det”

Ny tränare till A-laget med KHL meriter
2022-08-15 14:34

Det har varit ett tufft jobb för Jonas Björck, Sportchef att hitta en tränare till vårt A-lag men nu kan han äntligen presentera Dmitri Milchakov. Jonas är mycket nöjd med Dmitri;

- Han har bra erfarenheter som spelare och kommer bidra till klubbens allmänna utveckling. Eftersom han varit målvakt kommer Dimitri även utveckla klubbens målvakter från U16RS till A-lag. Han är även lugn och bestämd i sitt ledarskap vilket Jonas gillar.

Klubben & Per går skilda vägar
2022-03-17 21:36

Efter senaste dygnets turbulens står det nu klart att klubben säger upp avtalet med Per Ljusteräng. Det blev en säsong i klubben för Per. Även assisterande tränare David Axebrink kontrakt avslutas med omedelbar verkan.

Innebär att Per och assisterande tränare David inte kommer att stå i båset när kvalet sätter i gång.

Referat: Hanhals IF - Mörrums GoIS IK
Inför Mörrum hemma
2022-02-23 06:37

Vår segersvit stannade vid tre raka, Nyköping blev för svåra senast. Vi tappade matchen ett par minuter in i andra perioden då vi släppte två mål inom en minut. Trots en stark avslutning sista halvan av matchen räckte det inte mer än till förlust med 4-3.

Vi tar nya tag mot Mörrum, ett lag vi spelat jämna matcher mot i våra tidigare möten. De var på förhand en av de stora favoriterna i södra serien men har inte alls levt upp till förväntningarna, än vill säga.

Vi får höja ett varningens finger då de verkligen besitter spetskompetens i herrarna Paulsson och Henrion. Just nu är vi före dem i en jämn men haltande tabell, en vinst skulle sätta oss i en bra position inför de avslutande omgångarna.

Referat: Hanhals IF - Eskilstuna Linden Hockey
Seger mot Eskilstuna Linden
2022-02-17 10:47

Det blev efter mycket om och men seger för våra kämpar mot Linden på hemmais under onsdagskvällen. En riktig spännande drabbning bjöd de två kombattanterna på, Hanhals i ledning med Linden som kvitterade gång på gång. Från start var det vi som tog hand om kommandot och tryckte ned Linden djupt i deras försvarszon. När vi fick ett tidigt pp-spel kom också vårt ledningsmål genom Backman. Vi radade upp ett flertal chanser men deras målvakt storspelade och när Linden sent fick chansen i numerärt överläge tog de vara på den och kvitterade. Deras glädje blev inte långvarig, blott 11 sek senare hade vi satt oss i förarsätet igen via ett mäktigt skott av Hansson. Andra perioden var det motståndarna som tog över spelet mer och mer och till slut kom kvitteringen, återigen i pp. Tredje perioden började på bästa sätt för oss då Backman gör sitt andra mål för kvällen när han trycker in 3-2 i en kampsituation framför mål. Gästerna fortsatte trumma på och efter halva perioden så lyckade de åter kvittera. I det läget så de starka ut medans vi hängde lite med huvudena men en spelvändning med två av kvällens huvudaktörer Backman och Rosenqvist avgör matchen när den sistnämnde prickskjuter in 4-3. Linden får chansen igen via ett sent pp och uttagen målvakt men efter ett uppoffrande spel där Nyström ensam blockar tre-fyra avslut lyckas Rosenqvist vinna pucken och fastställa slutresultatet 5-3 i tom bur. En riktig kul match att bevittna och en viktig seger för oss. Vi gör nu helg med tre raka segrar och imponerande 12-4 i målskillnad. Vi får några kommentarer av vår tränare Per Ljusteräng