Välkommen att följa vårt representationslag

Vill ni följa allt kring vårt A-lag gör ni det på denna sida eller på https://www.hockeyettan.se/hanhals-if/

Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Huvudtränare & Sportchef
Per Ljusteräng

Lagledare
Peter Dahlen

PR & Lägenheter/Jobb
Peter Olsson

2021-09-25 13:59

Söndagen 3 oktober gör A-laget seriepremiär hemma mot KRIF Hockey. Vårt A-lag i år leds av Per Ljusteräng som är ny huvudtränare i klubben denna säsong. Per besitter mycket hockeykunskap och vi hoppas givetvis att Per skall utveckla vårt unga lag.

Referat: Hanhals Idrottsförening - Forshaga If
En förlust men bra steg framåt!
2021-09-25 13:50

Fredagsmatchen mot toppkonkurrenten Forshaga från västra serien slutar med förlust med 4–2

Per Ljusteräng vad har du för kommentar till vår insats?

- En svängig match där vi börjar svagt och hamnar i tidigt underläge. Första perioden tycker jag inte att vi krigar på det sätt vi pratar om. Det gör att vi förlorar de flesta närkamper och är mycket pucktittare. Andra perioden höjer vi oss, tävlar bättre och spelar enklare. Vi kvitterar i powerplay och lyfter upp oss på de flesta plan. Vi lyckas även reda ut ett 3-5 underläge i närmare 4 min i slutskedet också vilket var riktigt starkt gjort. I tredje perioden tar vi ledningen i powerplay och har vår bästa del i matchen där vi trycker ner Forshaga ordentligt och har bud på flera mål.

Referat: Hanhals Idrottsförening - Forshaga If
Matchdags! – Forshaga
2021-09-23 21:17

Ny match imorgon fredag, sista träningsmatchen på hemmaplan. Forshaga står för motståndet och observera att matchstart är 19,30. Vi har en kort intervju med Per Ljusteräng.

Truppen fylls på
2021-09-23 19:58
Fotograf Christian Wahlgren

Efter en lyckad try-out av Elliot Nordholm så fullföljer vi vårt avtal med honom.

- Jag tycker Elliot verkligen har anammat och jobbat på de saker vi önskat se från honom så det känns kul att räkna in honom i årets trupp, säger sportchef Per Ljusteräng.

Referat: Hanhals Idrottsförening - Skövde IK
Matchdags - Skövde kommer på besök
2021-09-15 07:44
Fotograf Christian Wahlgren

Träningsmatchandet fortsätter, idag väntar Skövde på hemmaplan. Efter två raka vinster mot Jonstorp och Mölndal väntar tuffare motstånd.