Välkommen att följa vårt representationslag
Vill ni följa allt kring vårt A-lag gör ni det på denna sida eller på https://www.hockeyettan.se/hanhals-if/

Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Team Manager - Björn Erlandsson bjorn.erlandsson@hanhalsif.se
A-lags tränare - Thomas Heden
Lagledare - Peter Dahlen
PR - Peter Olsson peter.olsson@hanhalsif.se

Referat: Hanhals IF - Kalmar HC
Inställd match
2021-01-23 22:23

Söndagens toppmöte mellan Hanhals Kings vs Kalmar HC är inställd pga Covid i bortalaget!

Hanhals Kings nästa match blir därmed mot KRIF Hockey nästa söndag 31 januari.

Referat: Hanhals IF - Halmstad Hammers HC
Derby kvällens underhållning
2021-01-20 15:20
Som vi tyvärr har fått vänja oss med nuförtiden så måste matcherna ses hemma i TV-soffan. Vårt webbteam gör ett kanonjobb för att sända matcherna så att alla ni där ute kan se Hockeyettan live. Med ett Hanhals Kings som har tre segrar och spelar mycket mer underhållande hockey hoppas vi ni investerar Er tid och kollar på A-laget ikväll när man möter Halmstad Hammers HC och som vanligt ser ni matcher på staylive.se
Referat:
Inför Borås HC - nya spelare i truppen
2021-01-13 11:49
Senaste två säsongerna har Hanhals Kings varit favoriten i mötena mot lokalkonkurrenten Borås HC. Men i senaste mötet början av december ändrade Borås HC på det och vann i Kungsbacka ishall med klara 1-4. Sedan dess har Borås HC haft det tufft och Hanhals Kings bytt tränare i båset & fått ny energi i laget och också vunnit fler matcher. Starten på vårserien har för båda lagen varit väldigt blandad, Borås HC kommer från en storförlust hemma mot Kalmar HC med 4-11 & Hanhals Kings en för många överraskande seger borta mot KRIF Hockey på straffar.
Referat:
Premiär för vårserien
2021-01-10 12:01

Hockeyettans vårserie har startat och det är dags för Hanhals Kings att göra premiär. Det sker på bortaplan mot formstarka KRIF Hockey. KRIF som tippades vara ett topplag och gå till Allettan är givetvis revanschsugna och säger på sin hemsida “Det är en kort serie vilket gör det extra viktigt att ta poäng tidigt. Nu är det fullt fokus på serieseger för att nå playoff-spel som gäller”

Hockeyettan Södra Vår
2021-01-07 19:31
Fotograf Peter Olsson
A-laget är i full gång med träning och i helgen startar årets fortsättningsserie. Med rådande läge är det givetvis osäkert hur det blir med ned- och uppflyttning i och med att Hockeytvåan inte spelas just nu och har så inte gjort sedan oktober månad.

Men förutsättningarna när serien kör igång till helgen är: Lag 1 går till Play in, plats 2-3 är definitivt klara för ATG Hockeyettan kommande säsong. Lagen som slutar på plats 4-7 kommer att kvala för att vara kvar i ATG Hockeyettan säsongen 2021/2022.
Sön 21/2 16:00
Ons 17/2 19:00