Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Välkommen till Hanhals Kings A-lag

 

Här finns information om laget, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare, ledare och supportrar. Ta gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen från föreningen. Prenumera gärna på kalendern för att hålla er uppdaterade.

 
Sportchef
0766146240
 
Huvudtränare
Dmitri Milchakov
0763123550
Hanhals Kings A-lag Säsongen 2022-2023
2022-12-22 20:26

Nu är lagbilden för Hanhals Kings A-lag Säsongen 2022-2023 publicerad på hemsidan inklusive  individuella spelarbilder och ledarbilder. Mer information om respektive spelare och ledare finner ni under truppen 

Referat: Hanhals IF - IK Guts Finspång
Seriepremiär A-lag mot IK Guts Finspång
2022-10-02 15:52

SERIEPREMIÄREN närmar sig & vår nya A-lags tränare Dmitri säger;

 

”Den efterlängtade premiären är här. Vi har jobbat hårt för att få ihop ett tankesätt där alla köper in på att vi spelar först och främst för laget och för föreningen och kommunen vi representerar.

 

Vi är ett mycket ungt och helt nytt lag där det flesta inte känt eller spelat med varandra förr. Därför är det extra spännande att som en ny grupp kunna bygga något från noll. 

 

Självklart kommer det ta en längre tid men vi känner att vi är på rätt spår och det är en process där alla spelare och ledare är engagerade och brinner för att få ihop det”

Ny tränare till A-laget med KHL meriter
2022-08-15 14:34

Det har varit ett tufft jobb för Jonas Björck, Sportchef att hitta en tränare till vårt A-lag men nu kan han äntligen presentera Dmitri Milchakov. Jonas är mycket nöjd med Dmitri;

 

- Han har bra erfarenheter som spelare och kommer bidra till klubbens allmänna utveckling. Eftersom han varit målvakt kommer Dimitri även utveckla klubbens målvakter från U16RS till A-lag. Han är även lugn och bestämd i sitt ledarskap vilket Jonas gillar.

Klubben & Per går skilda vägar
2022-03-17 21:36

Efter senaste dygnets turbulens står det nu klart att klubben säger upp avtalet med Per Ljusteräng. Det blev en säsong i klubben för Per. Även assisterande tränare David Axebrink kontrakt avslutas med omedelbar verkan.

 

Innebär att Per och assisterande tränare David inte kommer att stå i båset när kvalet sätter i gång.


Styrelsen

Referat: Hanhals IF - Mörrums GoIS IK
Inför Mörrum hemma
2022-02-23 06:37


Vår segersvit stannade vid tre raka, Nyköping blev för svåra senast. Vi tappade matchen ett par minuter in i andra perioden då vi släppte två mål inom en minut. Trots en stark avslutning sista halvan av matchen räckte det inte mer än till förlust med 4-3.

 

Vi tar nya tag mot Mörrum, ett lag vi spelat jämna matcher mot i våra tidigare möten. De var på förhand en av de stora favoriterna i södra serien men har inte alls levt upp till förväntningarna, än vill säga.

 

Vi får höja ett varningens finger då de verkligen besitter spetskompetens i herrarna Paulsson och Henrion. Just nu är vi före dem i en jämn men haltande tabell, en vinst skulle sätta oss i en bra position inför de avslutande omgångarna.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 20/03 08:59 
Start, 17/03 09:22 
Start, 16/03 09:09 
Start, 15/03 08:45