Välkommen att följa vårt representationslag

Vill ni följa allt kring vårt A-lag gör ni det på denna sida eller på https://www.hockeyettan.se/hanhals-if/

Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Team Manager - Michael Hillström michael.hillstrom@hanhalsif.se
A-lags tränare - Vaktant
Lagledare - Peter Dahlen
PR - Peter Olsson peter.olsson@hanhalsif.se

Gustav Göransson klar för andra året
2021-04-21 06:34

Han har växt upp i korridorerna och gick hela vägen och har precis avslutat sin första säsong i klubbens A-lag. Gustav har lyckats med det som många drömmer om att få spela regelbunden seniorhockey redan som 18-åring. Drömmen gick verkligen i uppfyllelse då han spelade 37 matcher. Det blev 5 poäng totalt.

Hanhals IF söker Sportchef/Head Coach
2021-04-14 21:00

Hanhals IF söker en ny Sportchef/Head Coach till sitt A – lag i Hockeyettan Södra. Är du rätt person att utveckla vårt representationslag & vara en del i att utveckla klubbens spelidé? I rollen söker vi en person som ansvarar för en röd tråd i föreningens elitverksamhet samt säkerställer sättet vi tränar och spelar ishockey på i Hanhals IF tillsammans med klubbens råd.

Erik Hansson #29 klar för ny säsong
2021-04-11 20:21

22-åriga Erik Hansson med Kristianstads IK som moderklubb kom till Hanhals IF inför denna säsong. Säsongen som gick har varit av varierenade karaktär för Eriks del, men det blev totalt 40 matcher och 11 poäng.

Erik är uppfostrad i Kristianstads IK men redan som 15-åring flyttade han till Ängelholm och spelade U16 Elit i två säsonger. Därefter gick flytten till Tingsryd AIF där han gick gymnasiet 15/16 till 17/18. Efter ett år i Karlskrona J20 gjorde Erik sin seniordebut i Mörrums GoIS 19/20, det blev 11 poäng på 34 matcher. Han avslutade säsongen i Nyköping där det blev 8 matcher i Allettan.

Albin Svensson #24 förlänger
2021-04-09 22:27

Han kom till denna säsongen för att göra sitt första år som senior. Den högerfattade forwarden hade tidigare enbart spelat juniorhockey. Han började sin resa i moderklubben Vänersborg innan flyttlasset gick till BIK Karlskoga för spel i J18. Säsongen 18-19 blev det spel i Västerås J20 lag innan han kom till Hanhals Kings för premiär i seniorsammanhang. Albin säger själv så här om den lite märkliga säsongen som precis avslutats.

Trio av egna juniorer signerar A-lagskontrakt
2021-04-05 14:10
A Rundberg, R Vikström, E Andersson

Våra framgångar med egna produkter fortsätter. Senaste säsongen hade en handfull spelare testat på Hockeyettan och Oskar & Gustav fick A-lagskontrakt och spelade flertalet av matcherna i årets serie. Nu är det dags för ytterligare tre juniorer att signera sina första A-lagskontrakt. Robin Vikström, Albin Rundberg & Erik Andersson.

Robin Vikström som spelat i klubben sedan U16, kommer från Bua och har Veddige som moderklubb. Bor idag hemma hos sina föräldrar i Bua. Tar studenten till sommaren & går teknik på Aranäs. Vi frågar Robin hur detta märkliga år varit?

• Corona året har varit annorlunda, säsongen började normalt med försäsong och matcher. Men efter tre seriematcher stängdes serien ner och vi fick inte heller vara på is. Det blev fys hemma på egen hand.

Albin Rundberg som började sin karriär i Hanhals IF hockeyskola är sjukt taggad med nya A-lagskontraktet och med kommande säsong. Vi frågade även Albin vad han säger om säsongen?

• Jätteannorlunda! Tufft att träna på egen hand, vi alla fick varsitt fysprogram som vi skulle följa dagligen. Hemmafys & hemundervisning blev väldigt utmanande för mig. Man kom ur alla rutiner och jag erkänner det var väldigt utmanande att motivera sig. Men när Heden kom in i Alaget fick jag chans att börja träna på is igen vilket var otroligt roligt. Året slutade ju med en match i Hockeyettan vilket gav mig grym energi för kommande år.

Erik Andersson precis som Albin började sin karriär i Hanhals IF hockeyskola. ”En perfekt klubb för mig att kunna utvecklas och kunna ta lärdom för att bli en så komplett hockeyspelare som möjligt. Hanhals Kings har ända sedan hockeyskolan stått mig nära och hjärtat så var en självklarhet att skriva på när jag fick chansen i A-laget” säger Erik.

En udda säsong i hans karriär där han fick chansen i A-laget men pandemin gjorde att Erik inte fick chansen att ta steget fullt ut. Erik säger själv om säsongen:

• En lärorik och rolig säsong trots Covid-19 slutade på ett bra sätt. Jag fick ta steget in i seniorhockeyn och vara med och hjälpa laget stanna kvar i hockeyettan. Ser nu fram emot ett nytt år med förhoppningarna att kunna bidra så mycket som möjligt till laget, både på och utanför isen.

Alla tre killar är födda 2002 och kommer även spela i mån av tid i klubbens J20 lag under kommande säsong.

Start, 20/04 11:35
Start, 06/04 20:52