Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhals IF - KRIF Hockey
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 oktober, 16:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:15:00
Seriepremiären avklarad - Förlust efter straffar
2021-10-03 21:34

Det blev förlust i första matchen efter straffar hemma mot seriefavoriten KRIF med 3-2. Trots nederlaget får man säga att detta var ett bra steg i rätt riktning. Vi hämtade upp ett tvåmålsunderläge och även om KRIF förde spelet mest var vi inte ofarliga utan hade även ett flertal fina chanser. Felix Wermelin och Albin Storm våra målskyttar.

Vad säger du, Per Ljusteräng efter premiären?

 

- Tycker att vi genomför matchen på ett bra sätt. Vi visste de skulle ha mycket puck men vi stod upp bra och visade att vi kan vara med mot de stora drakarna när vi spelar som ett lag över hela banan.

 

Vad var det som var bättre denna match mot de tidigare träningsmatcherna?

 

- Dels var det om poäng nu vilket vi visste skulle höja oss men också att vårt spel med puck var både snabbare och bättre än tidigare.

 

Bara det?

 

- Vi var 100%-iga i pp vilket var väldigt positivt samt att vårt bp var riktigt bra trots det insläppta turmålet de gör. Överlag var det en nivåhöjning på de flesta plan vilket vi visste behövdes

 

Var detta en maxinsats av laget?

 

- Det hoppas jag verkligen inte. Det var ett flertal av våra spelare som inte kom upp i den nivå individuellt de behöver vara men som laginsats var det en riktigt bra match av alla inblandade.

 

Någon spelarkritik?

 

- Isak i målet gör det riktigt bra och framåt tycker jag Albin Storm leder laget. Plus även till Alexander Stensson och Linus Andersson.

 

Vimmerby nästa på onsdag, lycka till

 

- Tack så mycket

 

Nästa hemmamatch är mot Karlskrona 10 okt kl 16:00, köp din biljett här


<< Tillbaka