Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhals IF - Mörrums GoIS IK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 20 oktober, 19:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Poäng mot Mörrum
2021-10-21 06:49

Tyvärr så blev det bara en poäng mot Mörrum i kvällens match. Jag skriver tyvärr för vi borde nog ha haft med oss minst två poäng efter hur det såg ut över ordinarie tid samt i OT. Deras stjärna Paulsson avgjorde efter en fin individuell prestation. För Mörrums del var det toppspelarna som var tungan på vågen, Paulsson och Henrion stod för tre av målen. Vi visade bra styrka genom att hämta upp ett 3-1 underläge tidigt i tredje perioden, riktigt stark gjort. En bra insats av oss får vi ändå säga eftersom det var serieledarna som vi mötte. Kul att se att vi blir bättre och bättre, får vi bort mer av vårt slarviga passningsspel kommer vi att kunna utmana ordentligt framöver. Skönt att se att målskyttet också börjar ta sig. Mest plus till tvåmålsskytten Kim Roussakoff och slitvargen Rasmus Rosenqvist.

Vad är din kommentar till matchen Per Ljusteräng?

 

- Lagmässigt gör vi en bra match över 60 min. Vi tar för oss mer och mer i offensiven vilket är kul att se. Individuellt är det fler som har mer att bevisa. Otroligt starkt av oss att hämta upp 3-1. Jag hoppas att det är en moralhöjare inför framtiden. Defensiven måste vara bra för att vi ska ta poäng och det var den.

 

Du låter ändå inte helt nöjd?

 

- Nej det är jag inte, vi borde haft någon pinne till. Vi faller för ofta fortfarande in i ett spel vi inte behärskar än. Mörrum får en hel del chanser p.g.a. det och det måste vi jobba bort.

 

Men att vi tar poäng mot Mörrum med de problem med sjukdomar vi haft måste väl ändå betecknas som en skräll?

 

- Jo så är det väl men jag ser att vår potential är högre än vad vi visar över hela matchen. När vi då sätter krokben för oss själva med att ibland tappa lite fokus, har ett svagt passningsspel och inte tävlar fullt ut i varje moment då blir jag ändå lite besviken.

 

Låter lite som en överreaktion tycker jag, eller?

 

- Så är det kanske men jag vill att vi ska göra en topprestation varje match även om jag vet att det inte funkar så men sån är jag. Spelarna vill uppåt i seriesystemet och då krävs det att man vänjer sig vid att spela med högre anspänning och ändå prestera max i sina byten.

 

Grattis till poängen och så hoppas vi på en riktig islossning på söndag hemma mot Kalmar då.

 

- Tack så mycket, det gör vi

 

Se highlights från matchen genom att klicka här

 


<< Tillbaka