Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Karlskrona HK - Hanhals IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 november, 16:00
Plats:NKT Arena Karlskrona A-Hall
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:15:00
Inför Karlskrona
2021-11-07 10:46

En riktig tuff vecka väntar våra hockeykämpar, fyra matcher på åtta dagar och vi startar med KHK på bortais. Vi besegrade dem på hemmaplan så vi reser med en god känsla får vi hoppas, trots magplasket senast hemma mot Vimmerby. Då syntes inget av det vi såg mot Tranås och KRIF utan vi såg väldigt bleka, geistlösa och tafatta ut vilket såklart inte är sättet att möta upp seriens bästa lag på. Bättre då att se framåt och spela mot ett Blekingelag igen. Vi har hittills ett bra poängfacit mot lagen från Sveriges trädgård.

Det får gärna fortsätta lite till, eller hur tränare Per Ljusteräng?

 

- Det hoppas vi. Vi slog dem hemma så vi vet att det går och att vi kan. Vi måste dock prestera betydligt bättre än senast. De slog Nybro i fredags så de har visad form så uppgiften blir tufft.

 

Kort, vad hände senast?

 

- Inget för vår del tyvärr

 

Det var kort, vi lämnar det. Hur ser du på matchen mot KHK?

 

- Ska bli kul att åka dit och spela inför stor publik och överraska även omständigheterna är konstiga med det som händer i kulisserna mellan KHK och HockeyEttan. Vi får fokusera på vår uppgift och hoppas att det andra löser sig och att ALLA i samma liga är i samma lag. För mig handlar det om att lojalitet, lagspel och samhörighet är A och O i en organisation som håller på med lagidrott.

 

Vad blir viktigt för oss att hålla fokus på under matchen?

 

- Det är de grundläggande sakerna som tight försvarsspel, lagspel över hela banan och att vi tävlar i varje situation varje byte. Klarar vi av de sakerna ger vi oss själva chansen till ett bra resultat.

 

Är alla tillgängliga?

 

- Vi saknar Bardh och frågetecken på Storm och Wermelin.

 

Då önskar vi lycka till.

 

- Tack

 

ATG Hockeyettan LIVE

 

https://live.hockeyettan.se/livestream?id=s-karlskrona-hk-hanhals-if-iuuord

 


<< Tillbaka