Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhals IF - Halmstad Hammers HC
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 10 november, 19:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Inför Halmstad Hammers - förstärkning
2021-11-10 07:54

Efter två tuffa matcher resultatmässigt mot Vimmerby och Karlskrona är det dags att ta sig an Hammers på hemmais. Vi får hoppas att vi har revansch för ögonen med de matcherna i minne samt vårt första möte med Hammers då vi gjorde en riktig plattmatch. Vårt unga gäng är vid seger poängmässigt ikapp Hammers och det borde sporra oss till att verkligen ta fram det lilla extra. Hammers har fördel i statistiken mot Hanhals då man vann 3 av 4 matcher förra säsongen. Men senast vi möttes i Kungsbacka var 10 feb då vann Hanhals på övertid. Blir spännande att se lagen ikväll som båda är i behov av poäng. Speciellt Halmstad som själva har satt stor press på sig själv genom att säga att man skall vara med i toppen.

 

Hej Per Ljusteräng, hur är läget i laget efter de senaste matchernas tveksamma resultat?

 

- Klart det är tufft för oss att både förlora och att siffrorna dragit iväg. Förhoppning och förväntan innan matcherna byts till frustation och osäkerhet är inte helt lätt att hantera men vi pratar om vad vi måste förbättra och hur vi kan hjälpas åt att nå dit.

 

Hur är responsen bland spelarna?

 

- Jag tycker den är bra men alla är lite sköra just nu med de uteblivna resultaten. Det gäller både de lagmässiga och personliga så varje liten motgång blir jobbig men vi försöker vara positiva och se framåt hela tiden. Alla inom laget både förstår och ser att vi har en tunn trupp som dessutom varit hårt drabbad av skador och sjukdomar under hösten men vi har inte gnällt utan bara kört på.

 

Hammers nu, hur ser du på matchen för vår del?

 

- Spännande men tuff match såklart men vi vet att vi kan matcha dem om vi når upp till vår förmåga. Vi jobbar fortfarande med att klara av de enklaste saker tillsammans över tid i matcherna. Vi har bra stunder då vi klickar tillsammans men jämnheten saknas ännu.

 

Vad behöver vi få till spelmässigt?

 

- Vi jobbar hårt och tävlar bra men vi måste få till försvarsspelet, vara starka i närkamperna och med det få till ett tydligare anfallsspel med lite längd på anfallen. Bättre passningsspel och bra fart ger oss möjligheter. Vi har även revansch att utkräva för vårt senaste möte där sumpade chansen redan efter första perioden.

 

Även om vi gått tungt så är vi vid seger ikapp dem.

 

- Ja precis, de har inte heller rosat marknaden sedan vårt senaste möte och satt sig i en situation de inte förväntat sig att vara i. Det vore kul för oss att kunna blicka uppåt och plocka någon placering. Hittar vi formen och har lite flyt så går det fort

 

Vi hoppas på det. Vi saknade många spelare senast, är de tillbaka?

 

- Tyvärr inte. Bardh är borta några veckor till. Ramqvist lyckade hugga sig med en kniv i handen och är nog borta någon vecka till. Stensson är osäker och vi tar beslut matchdag. Wermelin och Nordholm räknar jag vara tillbaka. Vi tar också in en spelare från Frölundas J-20, Victor Widlund vilket kommer att skapa lite extra energi i truppen. Det ska bli kul att se honom i våra färger.

 

Skönt att vi får tillbaka några samt kul att Widlund ansluter. Lycka till

 

- Tack

 

Biljetter till matchen

 

https://hanhalsif.ticketco.events/se/sv/e/hanhals_ifhalmstad_hammers_hc

 

Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du se matchen på HockeyettanLIVE

 

https://play.staylive.se/hanhalskingsif/l/49421

 


<< Tillbaka