Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

KRIF Hockey - Hanhals IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 december, 19:00
Plats:Soft Center Arena
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Premiären avklarad men inget givet ja!
2021-12-16 21:51

Igår spelade Hanhals Kings andra matchen i vårserien borta mot KRIF, matchen slutade med uddamålsvinst för KRIF 3-2. KRIF tar ledningen med 2-0 men Hanhals Kings hämtar upp till 2-2 och slutet på matchen blir extremt spännande, där KRIF gör avgörande målet med mindre än 3min kvar av matchen.

 

Vi når Jonatan Stuxberg dagen efter hans comeback och premiär i Hanhals Kings tröjan. Om vi först börjar med gårdagens förlust, vad säger du om matchen?

  • KRIF kommer ut starka och vi har lite för mycket respekt med oss ut på isen. KRIF utnyttjar två utvisningar från oss, som helt klart kan diskuteras. Men jag tycker att från spelavbrottet i andra perioden börjar vi äta oss in mer och mer i matchen. Vi lyckas tack vare Ludvig Nilsson gör 1-2 innan pausen.

Vad sa Pär till er inför tredje?

  • Att vi nu har börjat äta oss in i matchen, respekten från första delen börjar släppa och vi har bra chans att ta storfavoriterna på deras hemmaplan.

Ta oss igenom tredje?

  • Vi får en perfekt start när Robin Sundman gör 2-2 02:52 in i tredje. Strax innan spelavbrottet får vi även ett PP som vi tyvärr inte lyckas skapa något hot mot KRIF. Jag tycker inte KRIF har så mycket mer chanser än oss, målet som KRIF gör 17:12 in i tredje är egentligen den enda heta chans man har.

Vad har du att säga om gruppen?

  • Killarna har ju haft en tuff höst men jag gillar verkligen mentaliteten och tron som Per lyckas skapa i gruppen. Vi har ju en vinst och en förlust och känner att vi kan slå alla lagen om vi gör jobbet. KRIF är en av favoriterna och vi var nära att knipa en poäng på deras hemmaplan.

Okej, låt oss prata lite om dig. Du är ny i Hanhals Kings och har långt förflutet i Visby/Roma, senast i Mölndal. Hur hamnade du på Västkusten?

  • Min sambo skulle börja plugga i Borås. Jag vara ganska trött på hockeyn och kände att det var läge att lägga av och testa på något nytt. Pandemin och flytten till Västkusten kom väldigt lägligt för mig. Min tid i Mölndal har gjort att jag fått glädjen tillbaka för hockeyn och är mer laddad nu än på länge.

Hur gick det till när du bestämde dig för att göra comeback i Hockeyettan i Hanhals Kings?

  • Per ringde mig för cirka 2 veckor sedan och delade sina tankar och ambitioner. Inget var givet för mig, men jag tyckte Pers tankar var lockande och vi kom då överens. Jag skulle ha startat redan förra veckan, men en influensa kom emellan. Så jag är inte riktigt på topp ännu, men ge mig några dagar till.

Du är 27 år och den som är äldst i laget!

  • Ja det är lite sjukt, men också väldigt inspirerande för mig. Jag har ju spelat över 200 matcher i Hockeyettan så en viss rutin hoppas jag kunna dela med mig av till laget.

Det är mycket snack om din tid i utvisningsbåset, men vad är du för spelare?

  • Jag vill vara en spelare som visar vägen på isen, jag är duktig med puck & bra spelsinne. Gillar boxplay och platsen framför mål i PP - helt enkelt en powerforward. Vinna puck och sätta tryck i anfallszon är något som jag vill bidra med och spela enkelt är något jag tror mycket på.

Välkommen till Hanhals Kings

  • Tack!

<< Tillbaka