Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhals IF - Halmstad Hammers HC
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 december, 19:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Nyförvärv spelklar redan ikväll!
2021-12-17 16:54
Fotograf Leif Hellerin

Vi når en stressad Per Ljusteräng bara några timmar innan kvällens match mot Halmstad Hammers. Per har och är mycket aktiv och scoutar spelare till vårserien och sedan tidigare är ju Jonatan Stuxberg klar och gjorde debut mot KRIF i onsdags. I eftermiddag blev det klart med Samuel Wälimaa som ansluter från Karlskrona HK. Samuel väljer att avsluta kontraktet för spel i Hanhals Kings.

 

 

Samuel Wälimaa som är född 01, 20 år gammal. Moderklubb Växjö Lakers HC där han spelade fram till 2015/2016. Efter det avslutade han sitt U16Elit år hos Troja Ljungby. Junioråren samt debut i seniorhockey gjordes i Borås HC organisation. Slutet 2019/2020 skrev Samuel på för KHK där han spelade både J20 som seniorhockey. Det blev totalt 52 matcher innan han nu i eftermiddag flyttar till Västkusten för att spela klart säsongen hos Hanhals Kings.

 

Dags att bryta förlustsviten

 

Kvällens match spelas mot Halmstad Hammers som har bra facit mot Hanhals Kings denna säsong. Ikväll är det nya förutsättningar och Halmstad som siktade på Allettan har fått ställa om i vårserien. En förlust och en vinst precis som Hanhals Kings gör att lagen står på samma poäng inför kvällens match, som också är den sista innan julafton. Därefter ett litet break innan lag återigen möts nere i Halmstad dagen innan nyårsafton.

 

Hanhals Kings plockar även in Albin Sibbesson från Frölunda J20 till kvällens match. Innebär att Hanhals Kings åter igen matchar med 4 femmor vilket inte varit så vanligt sista månaderna.

 

Matchen startar 19:00 i Kungsbacka ishall.


<< Tillbaka