Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Hanhals IF
4 - 2
Tranås AIF
Hanhals IF4 - 2Tranås AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 19 januari, 19:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Inför Tranås
2022-01-19 14:37

Det är återigen covid/omikron tider och spelschemat ändras från en dag till en annan men ikväll spelar vi mot Tranås i Kungsbacka Ishall. Senast mot Nyköping så tappade vi lite slarvigt två poäng i slutet efter haft ledning med 3-1. Vi tar nya tag och hoppas att segern bärgas i afton istället, eller hur Per Ljusteräng?

- Det hoppas vi på. Vi var besvikna på oss själva efter senaste insatsen men själva prestationen var ändå överlag bra.

 

Hur har ni kört på efter det?

 

- Vi har, som många andra, haft lite förkylningar men jag tycker vi kämpat på bra. Vi har varit tre femmor men det är vi vana med sedan hösten så det har ändå funkat. Matchen mot Mörrum blev som bekant flyttad så vi hade istället en ledig helg och laddade batterierna.

 

Nu väntar Tranås som verkligen kvaddade oss i sista matchen i förra serien, tankar?

 

- Som du säger så bjöd vi inte riktigt upp till kamp men till vårt försvar skall sägas att vi då hade ett riktigt ungt och oerfaret lag och att vi bara var 13 utespelare. Ikväll är det nya förutsättningar, vi har höjt oss betänkligt under resans gång och dessutom så mönstrar vi fyra fulla kedjor och sju backar. Vi går för revansch.

 

Hur formeras laget ikväll?

 

- Det blir ett ungt och hungrigt lag vi ställer på isen. Vi saknar Lindell, Svensson, Rosenqvist, Ramqvist och Stuxberg samt att Linus Andersson valt att sluta hos oss. Vi fyller på med fyra VF-spelare i Ewertzh, Sibbesson, Widlund och Saarinen Ek samt att Erik Strömberg glädjande gör comeback efter sin långvariga skada.

 

Det låter spännande, lycka till

 

- Tack så mycket

 

Här ser ni matchen på TVn ifall ni inte har chans att komma ner till hallen Hanhals IF - Tranås AIF (hockeyettan.se)


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 5/10 19:00
6 - 1  
Sön 2/10 17:45
Sön 25/9 17:45
Ons 20/4 19:00
7 - 2  
Sön 17/4 16:00
7 - 1  
Fre 15/4 16:00
3 - 2