Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

Hanhals IF - Visby/Roma HK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 04 februari, 19:00
Plats:Kungsbacka Ishall (A)
Serie:ATG Hockeyettan
Samling:18:00
Efter Visby/Roma
2022-02-05 20:45

En riktigt trevlig fredagskväll i Kungsbacka Ishall när hemmalaget slog tillbaka en av seriefavoriterna Visby/Roma med 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) och skotten 31-31. En tempostark match där Hanhals lyckades hålla Visby på utsidan och med effektivt anfallsspel sätta sig i bra position inför slutperioden.

 

Den förväntade anstormningen i sista perioden uteblev och det var hemmalaget som drev spelet och kunde också gå fram till 3-0 vilket blev spiken i kistan. En sen reducering fastställde slutresultatet.

 

Kul att se hur rutinerat vårt unga lag uppträdde på slutet när de spelade i powerplay under slutminuterna. De höll i pucken i två minuter och lät bara tiden rinna, gött att se boys.

Mycket beröm finns att dela ut men Isaks spel i kassen och Sundmans spel stack ut lite extra. Stort plus också till spelet i boxplay som var klockrent.

Vi bollar över till Per Ljusteräng för några kommentarer.

 

Vilken bra insats, jag antar att du håller med?

 

- Ja verkligen, det var en toppinsats rakt igenom av oss. Vi spelade enligt gameplan hela matchen och det var kul att se hur vi utmanövrerade dem gång på gång.

 

Trots lite mindre manskap så hängde vi med dem matchen igenom, imponerande?

 

- Håller med, även om tre hela femmor är lite lyx för oss i förhållande mot hur det såg ut i höstas. Orkesmässigt ligger vi bra i fas, vi är starka och visar det gång på gång.

 

Kul att se hur juniorkedjan (Göransson, Andersson, Strömberg) tog för sig.

 

- Kan bara hålla med där också. Roligt att de fick skriva in sig i målprotokollet också med Erik Strömbergs första mål på seniornivå. Vi får heller inte glömma Axel Fritiofsson, en -04 som gör en riktigt stark insats hela matchen. Även han har växt in i seniorspelet på ett bra sätt.

 

Något annat positivt när vi ändå är igång?

 

- Tycker det är kul att se vår utveckling och att vi följer upp en bra insats mot KRIF med en ännu bättre. Det bådar gott inför fortsättningen

 

Vad väntar härnäst?

 

- Nu är det en ledig helg sedan är det en träningsvecka som avslutas med bortamatch mot Mörrum nästa fredag. Vi längtar redan.

 

Ok, lycka till framöver

 

- Tackar


<< Tillbaka