Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bäcken HC
4 - 2
Hanhals IF
Bäcken HC4 - 2Hanhals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 26 oktober, 20:00
Plats:Marconihallen
Serie:J20 Division 1A
Samling:18:00
Toppmöte i J20 ikväll
2021-10-26 08:44
Fotograf Peter Olsson

Ikväll är det toppmatch i J20 division 1 mellan Bäcken HC serieledare och som även har hemmaplansfördel mot Hanhals Kings. Båda lagen har som målsättning att ta sig upp i J20 Elit och därför är detta ett extra laddat möte.

 

Bäcken leder serien efter 6 spelade matcher, totalt 18 poäng. Hanhals Kings ligger två med endast 4 spelade matcher och totalt 12 poäng. Det är två lag i serien som tar sig vidare till fortsättningsserien. På tredje plats ligger Lerum också på 12 poäng men 7 spelade matcher. 

 

Vi har tagit pulsen på Jonas Björck som är vår J20 tränare.

Jonas, Bäcken står för motståndet ikväll och vi vet att det blir derbykaraktär på denna match. Vad säger du om matchen?

 

- Detta är en match som jag vet att våra killar väntat på och tror säkert det är samma hos Bäcken. Många av killarna känner varandra väl sedan många år. Bäcken är ju #1 i serien och har spelat väldigt bra hockey. Det är ett tufft lag att möta. 

 

Vad blir viktigt för er ikväll?

 

- Att vi måste ha fullt fokus från start och att alla spelare måste ha en bra dag på jobbet. Det kommer bli en match som är jämn och spännande ända in i slutet, det är jag helt övertygad om och det är precis så det skall vara. Det kommer bli en rolig match för grabbarna att spela.

 

Till sist, något mer?

 

- Vi i laget hoppas verkligen så många som möjligt kommer till Marconihallen ikväll trots sen matchstart 20:00 för att få se en fartfylld och spännande match med några.

 

Vi önskar Er lycka till

 

- Tack

 

Ni som inte har möjlighet att vara på plats kan följa matchen på svenskhockey.tv


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher