Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Hanhalsdagen
 
Tid:lör 24 september, 10:00 - 16:00
Plats:Kungsbacka Ishall
Samling: Kungsbacka Ishall
Aktivitetsinfo:I år är det första gången Hanhalsdagen anordnas, en dag vi hoppas kommer bli en tradition i föreningen.
Tanken och önskan är att dagen ska bli fylld av härliga möten mellan olika spelare i föreningen, att vi ska synas i Kungsbacka och locka fler till hockeyn och att vi ska skapa fina minnen för både barn, ungdomar och vuxna.
Exakt hur schemat ser ut är inte klart men planera in dagen från 10-16 och vi vill gärna att så många spelare, ledare och föräldrar ska delta denna dag.
Barn, ungdomar och juniorer kommer blandas för att tillsammans spela smålagsmatcher i stora ishallen. I dessa lag kommer även a-lags killar delta - för att skapa en känsla av samhörighet och gemenskap inom Hanhals.
På utsidan av ishallen kommer det grillas hamburgare, vara skotttävling, loppis med hockeyprylar och Team Sportia kommer sälja lite småsaker.
Vår nya maskot Hanhalslejonet kommer invigas och till denna invigningen kommer en namntävling utlysas inom kort så lejonet ska även döpas

<< Tillbaka