Välkomna till ny säsong med Hanhals Kings
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Hanhals Kings

Björn Erlandsson om årets A-lagstrupp
2020-08-26 20:59
Fotograf Peter Olsson

Efter över 20 år i hallen & senaste 8 åren som Sportchef valde Björn Erlandsson att lämna sitt uppdrag i våras. Som klubben tidigare informerat om valde man att ersätta Björns roll med tre råd (ungdoms- ,junior- & seniorrådet) som ansvarar för de olika åldersgrupperna. 


Björn har en otrolig erfarenhet av hockey och speciellt Kungsbackahockeyn både som spelare, tränare och verksam inom klubben på många olika sätt. Därför blev vi i Hanhals IF mycket glada när Björn tackade ja till att bli ansvarig för Seniorrådet och högsta ansvariga för A-lagsbygget. 


Björn har sedan han började på sin nya roll lagt många timmar på att skapa ett slagkraftigt A-lag, som sedan några veckor tillbaka börjat träna under helt ny ledning. Björn som i princip fick börja om från början med årets trupp, är nöjd med vad han hittills lyckats sätta ihop på pappret. 

Efter bara några veckor på isen och uppstartsläger i Ulricehamn kan Björn redan känna att laget börjar komma samman. Som väntat visar vårt största nyförvärv Jens Hellgren vägen för övriga med sin ödmjukhet och professionalism.  


Närmaste tiden väntar ett antal träningsmatcher för Björns mannar och förhoppningsvis kommer en del frågetecken rätas ut och laget skall vara redo när säsongen väl drar igång. Björn hoppas laget kan påbörja serien månadsskiftet sep-okt. 


Pga. Coronaläget är det tuffa regler för spelare och ledare, men det är bara att infinna sig i och att följa, säger Björn.


Nyhetsarkiv
Sjukvårdare sökes2020-09-12 13:54
Seger i hemmapremiären 2020-09-04 22:09
Match inställd2020-08-28 19:46
Slutresultat 6-12020-08-20 21:15