Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Truppen tar fart för 2021/2022
2021-02-02 20:42
Arbetet med juniortrupperna är i full gång och Christian Sivemark är mycket nöjd att kunna presentera två viktiga kuggar i kommande lagbygge. 

Först ut är forwarden Axel Fritiofsson som växt upp i klubben och startade sin resa som 5 åring i klubben. Axel själv säger så här när han bestämt sig för att fortsätta i klubben; 

- Tycker det är skönt att vara på hemmaplan och tror jag kan utvecklas bra under dessa år. 

Christian är förstås nöjd med att Axel fortsätter i klubben och säger;

- Axel tog steget från U16RS till J20 denna säsongen. Gjorde det mycket bra och gör han bara det hårda jobbet kommer han vara aktuell för vårt A-lag i framtiden.


Johan Carmen-Wiklund nästa målvakt i juniortruppen och även han en spelare som växt upp i föreningen sedan tidig ålder. Johan säger så här om valet att stanna i moderklubben: 

- Hanhals Kings är min moderklubb och jag tror att min utveckling kommer vara bra under de kommande åren och skönt att bo hemma. 

Avslutningsvis säger Christian;

- Såklart jättekul att Johan väljer att fortsätta spela i Hanhals Kings. En målvakt med hög potential som har alla möjligheter att gå långt med sin ishockey.


Nyhetsarkiv
2020-09-16 19:38
2020-09-16 19:36