Välkommen att följa vårt representationslag

Vill ni följa allt kring vårt A-lag gör ni det på denna sida eller på https://www.hockeyettan.se/hanhals-if/

Om ni vill komma i kontakt med vårt A-lag kontakta följande personer.

Huvudtränare & Sportchef
Per Ljusteräng

Lagledare
Peter Dahlen

PR & Lägenheter/Jobb
Peter Olsson

Referat: Tranås AIF - Hanhals IF
Tuff bortamatch mot Tranås
2021-10-27 07:28

Vi reser mot Småland för möte mot ett formstarkt Tranås. En riktigt tuff utmaning då vi inte än har tagit några poäng på bortaplan. Att vi även gjorde en slät figur senast mot Kalmar gör inte att oddsen är på vår sida heller.

Referat: Hanhals IF - Kalmar HC
Förlust mot Kalmar
2021-10-25 12:37

Det ville sig inte alls när Hanhals tog sig an Kalmar under söndagseftermiddagen i Kungsbacka Ishall. Storförlust med 6-1 där det endast tog 19 sek innan gästerna hade spräckt hemmalagets nolla. Det är svårt att säga om vi hade en riktigt dålig dag eller om Kalmar var fantastiskt bra, sanningen ligger väl någonstans mittemellan som vanligt. Vi lyckades inte alls följa upp vår fina insats mot Mörrum på önskat sätt utan det var spel mot ett mål större delen av matchen. Gästerna vann tekningar, närkamper och ja allt som hände på isen i tävlingsväg.

Att Scott Hector var vår bäste spelare säger väl en hel del det också. Unga lag har ofta stora svängningar där formen är osynad inför varje match så vi får bryta ihop och komma igen på onsdag då vi reser upp till Småland för möte med Tranås. Nya tag!

Se highlights från matchen genom att klicka här

Nästa hemmamatch 3 nov, säkra din biljett genom att klicka här

Referat: Hanhals IF - Kalmar HC
Inför Kalmar
2021-10-24 09:58

Dags för hemmamatch igen då hårdsatsande Kalmar kommer på besök i Kungsbacka ishall under söndagseftermiddagen. De har haft en tuff start med nästan bara bortamatcher då deras nya arena inte varit färdigställd men ändå levererat bra med en fjärde plats f.n. i tabellen. Senast fick de äntligen inviga den och med seger som följd.

För vår del kommer vi från en bra insats med förlust i O.T mot Mörrum. Vi har stadigt blivit lite bättre och nu när nästan alla är tillbaka efter sjukdom så får vi hoppas att det fortsätter så. Spelskickliga och fartfyllda Kalmar blir en svår nöt att knäcka men våra krigare har överraskat förr, vi håller tummarna.

Senast lagen möttes i slutdramat av ATGHockeyettan i våras vann Hanhals med 2-1, det blev totalt 5 möten förra säsongen och en liten fördel Hanhals med 3-2.

Referat: Hanhals IF - Mörrums GoIS IK
Poäng mot Mörrum
2021-10-21 06:49

Tyvärr så blev det bara en poäng mot Mörrum i kvällens match. Jag skriver tyvärr för vi borde nog ha haft med oss minst två poäng efter hur det såg ut över ordinarie tid samt i OT. Deras stjärna Paulsson avgjorde efter en fin individuell prestation. För Mörrums del var det toppspelarna som var tungan på vågen, Paulsson och Henrion stod för tre av målen. Vi visade bra styrka genom att hämta upp ett 3-1 underläge tidigt i tredje perioden, riktigt stark gjort. En bra insats av oss får vi ändå säga eftersom det var serieledarna som vi mötte. Kul att se att vi blir bättre och bättre, får vi bort mer av vårt slarviga passningsspel kommer vi att kunna utmana ordentligt framöver. Skönt att se att målskyttet också börjar ta sig. Mest plus till tvåmålsskytten Kim Roussakoff och slitvargen Rasmus Rosenqvist.

Referat: Hanhals IF - Mörrums GoIS IK
Serieledarna på besök
2021-10-20 13:14

Efter tre raka förluster för oss stöter vi på tuffast möjliga motstånd för dagen, serieledarna Mörrum. En tuff uppgift men det skall spelas om poängen innan våra krigare ger tappt. Mörrum ledda av f.d. SHL-spelarna Andreas Paulsson och John Henrion har imponerat så här långt med ett stabilt och vinstgivande spel. För vår del får vi hoppas att de flesta har tillfrisknat så vi kan mönstra fullt lag vilket är ett måste för att kunna lugga Mörrum på poäng.

Sön 24/10 16:00
Ons 20/10 19:00