Välkommen till Hanhals IF J18/J20
Hej!

Välkommen till lagsidan för Hanhals Kings träningsgrupp för J18/ J20. Här finns information om lagen, träningar, matcher och annan information som är bra för både spelare och föräldrar. Tag gärna för vana att titta in på hemsidan med jämna mellanrum för att ta del av den senaste informationen.

Referat: Grästorps IK - Hanhals IF
Seger i premiären trots strul
2022-10-07 06:12
OBS! ovan resultat stämmer inte utan just nu felsöker vi vad det är som gör att det saknas en etta. Slutresultat är 3 -10 och inget annat.

Sammanfattning av J18 match borta mot Grästorp.
Vi får en mycket märklig uppladdning inför matchen med försening pga trafik och lite olyckligt vägval. Vi får tacka Grästorp och domarna som gick med på att flytta fram matchstarten. En erfarenhet av att inte få de förutsättningar man vill ha där vi fick möjlighet att hantera utmaningen tillsammans vilket alltid är bra för en grupp.

J18 Seriepremiär
2022-10-06 07:00
Ikväll är det seriepremär borta mot Grästorp för J18. Johan Sandström ny tränare säger så inför premiären.

Här känns det inför premiären?

Mycket bra, vi är riktigt sugna på att komma igång. Många spelsugna killar som ser fram emot matchen.

Hur har försäsongen varit?

Lite ryckig med mycket sjukdomar. Vi har fått sätta igång samarbetet med U16 RS direkt och många av spelarna där har fått prova J18 hockey, det är bra att killarna lär känna varandra mellan lagen. Alla J18 killar har utvecklats mycket under försäsongen, det lovar gott framåt. Flera spelar sitt första år i J18 och de gör det överraskande bra, vi bygger vidare på det. De har bra miljö stt utvecklas på träningarna där J20 killarna sätter hög nivå på allt, fart, passningar och närkampsspel.

Vad blir viktigt för er i vinter?

Att hitta ett grundspel som vi är trygga med, utifrån det kan vi vara kreativa i offensiven och täta i defensiva spelet. Det är en intensiv höst som vi ska ta tillvara på bästa sätt.
Referat: Kungsbacka HC - Hanhals IF
Folkfest när J20 tog ny seger
2022-10-05 11:06

Igår fick vi se en spännande match i en princip fullsatt hall. Vinsten i premiären följdes upp med en ny stabil seger i derbyt mot Kungsbacka Hockey. Derby är alltid derby vilket skapade extra anspänning och nervositet då det var två lag som verkligen ville vinna denna drabbning.

Hanhals visade dock styrka och mod och hade övertag i stora delar av matchen. Vi gick upp till en 5-1 ledning när vi släppte in KHC i tredje perioden genom lite onödiga utvisningar.

Matchens lirarare i Hanhals blev vår starke man, Wiggo Lereby, med sin fart och sina två mål visade han vägen.

Nästa hemmamatch är nu på lördag mot Partille klockan 16:40. Upplev stämningen du med och ge det stöd vi behöver.

Seger i seriepremiären för J20
2022-10-02 11:50
Seger i premiären för J20

Seriepremiären är avklarad och vilken match vi fick se vi som var där. Nya tränaren Andreas utlovade innan match att vi skulle få se kreativt och frejdigt anfallsspel med många mål. Detta var precis vad vi fick se.
Först ut i målskyttet var Einar Rindeskär som blev matchens gigant med 4 mål och 2 assist.

Alla kedjor levererade och stabilt målvaktsspel bäddade för seger med klara 15-4.

Redan nu på tisdag är ny match mot KHC

Kom ner och heja fram vårt lag.

J20 Seriepremiär
2022-10-01 09:15

J20 Seriepremiär väntar ikväll i vår klassiska gamla ishallen kl 19:55. Andreas Larsson ny tränare i J20 säger så här inför kvällens premiär:

Start, 21/09 07:30
Start, 21/09 07:24