Välkommen till Hanhals Kings U11

I team 2012 är vi 50 st killar och tjejer  som älskar att spela hockey tillsammans. Vi lägger stor vikt vid att ha skoj på isen men oxå utanför. På isen tränar vi mycket grunder i skridskoteknik, passningar och skott. Målvakter är en naturlig del av varje träningspass.

Killarna leds av ca 10 st ledare och runt laget har vi materialare och en engagerad föräldragrupp

Gruppindelning Hanhals Trophy 17 december
2022-10-30 21:17

Hej alla föräldrar!

Den 17 december anordnar U11 cupen Hanhals Trophy i ishallen!

För er som inte var på informationsmötet, finns info under "Dokument" under vår lagsida.

Föräldragruppen har delat in alla föräldrar i olika arbetsgrupper inför cupen. Respektive gruppledare kommer kalla till möte from vecka 45.

Gruppindelningen ligger under "Dokument" under vår lagsida och kommer även läggas ut i vår lagchatt!

Föräldragruppen U11

Försäljningsaktivitet Aurora hälsodryck
2022-10-20 09:12

Hejsan!

Igår fick alla lagmedlemmar information från föreningen gällande den första försäljningsaktiviteten för säsongen.
Den startade igår den 19 oktober och pågår i 3 veckor.

Hur försäljningen går till, framgår i mailet från föreningen. Har ni inte fått ett sms från Lagshoppen, kontakta Fredrik på Aurora: 0733-339771

Det uppsatta målet är 5 tråg per medlem. Allt som säljs utöver detta tillfaller lagkassorna, så detta är ett ypperligt tillfälle att få ett tillskott till vår lagkassa för U11!

Föräldragruppen följer upp hur försäljningen går för vårt lag!

Lycka till!

Med vänlig hälsning,