Hanhals U-tjej

U-tjej är Hanhals träningsgrupp för tjejer födda 2005 till 2014 och består av c:a 60 tjejer som tränar ishockey tillsammans. För tjejer födda 2015 och yngre finns Hanhals tjejhockeyskola.

Hanhals U-tjej deltar i Göteborgs tjejhockeyserier med 3 olika lag.

Äldre laget, tjejer födda -07 till -10.
Mellanlaget, tjejer födda -11 till -12.
Yngre laget, tjejer födda -13 & -14.

Vårt huvudfokus är att ha kul tillsammans genom en bra social miljö och utvecklande träning för varje individ. Våra träningar bygger på nivåanpassad träning så att alla får utvecklas efter egen förmåga. Vi vill få så många tjejer som möjligt att komma och prova på ishockey. Alla får vara med oavsett förmåga. Flera av våra äldre tjejer är också nybörjare. Är du intresserad av att testa så finns det utrustningar att låna, kontakta i så fall Hanna Pehrsson eller 070-823 98 29.
Nu startar slutspeler för TV-pucken Tjejer
2022-11-03 14:38

Nu startar slutspelet för tjejerna i TV-pucken. Följ Liv, Alwa, Agnes och Wilma i kvartsfinal mot Södermanland på SVT Play. Matchstart kl.14:40, 3 November.

4 tjejer i Göteborgs TV-puckslag
2022-09-15 23:10

Imorgon startar gruppspelet i TV-pucken för tjejer. Göteborg spelar i kvalgrupp A i Stenungsund och tar sig an Blekinge i öppningsmatchen kl. 16:45.

I Göteborgslaget finns fyra tjejer som de senaste åren har varit av U-tjejs verksamhet. Liv Lindström (mv), Alwa Andersson, Agnes Borgman och Wilma Berlin.

Grattis tjejer och kör så det ryker!

5st tjejer från Hanhals U-tjej i Distriktslagets Bruttotrupp
2022-03-16 15:17

Hanhals fortsätter att vara starkt representerade i Göteborgs distriktslag för tjejer.

I den bruttotrupp som i helgen togs ut inför höstens TV-pucksturnering finner vi 5st tjejer från Hanhals Äldre Tjejlag. Återigen får vi ett fint kvitto på vår verksamhet i Hanhals med fortsatt stor representaton i distriktslaget. Grattis till Alwa Andersson, Agnes Borgman, Wilma Berlin, Elvira Eliasson och Liv Lindström!  Lycka till i jakten på en plats i det slutgiltiga TV-puckslaget!

Skarpt läge för Tjejjuniorlaget på söndag
2022-01-07 18:27

I sista stund ersattes kvalgrupperna i Svenska Ishockeyförbundets Juniorcup för Flickor av PlayOff-spel för att anpassa till nya läget med pandemin.

Det blev tuffast möjliga motstånd när våra tjejer får ta sig an favorittippade Linköping i första rundan av PlayOff-spelet.

Kom ner till hallen på söndag 9 januari och heja på våra tjejer. Matchstart kl. 12:30.

Tjejer Äldre Lottas om
2021-10-03 22:12

Skärgården och Varberg har beslutat sig för att slå ihop sina äldre flicklag till ett Allianslag i Tjejer Äldre och serien skall därför lottas om innan seriestart och spelas därmed med 4 lag istället för 5.