Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

 

 

PASSION SEDAN 1949

Sedan 1949 har ishockeyn alltid varit en stor och viktig del av idrottandet i Kungsbacka. Namnen har varierat liksom platserna där killar och numera även tjejer både utövat och utövar sin ishockey.

 

Hanhals har genom åren haft förmånen att få fram många Hanhalsfostrade spelare, spelare som tagit sig vidare både inom Sverige och utanför landets gränser i sin fortsatta hockeykarriär. Alla med den stora drömmen.

 

Idag finns ett flertal av dessa spelare representerade i SHL, Hockeyallsvenskan, SDHL och NHL. Vår dröm och ambition är att vi ska ha en ishall och verksamhet fylld med barn, ungdomar, juniorer till A-lagspelare som alla lever sin hockeydröm. Oavsett om man är kille eller tjej, så skall Hanhals alltid vara en förening för alla, oavsett dröm.

 

Bli sponsor och stöd Hanhals IF! Sponsorskapet är för dig som vill vara en del av Hanhals IF, genom ditt sponsorskap bidrar du till utvecklingen av både ungdom, junior, dam och herr.

 

Genom stödet kan Hanhals IF fortsätta arbeta hårt och målmedvetet för att verka som en god förening och förebild i samhället samt att skapa goda förutsättningar för ännu fler hockeydrömmar både nationellt och internationellt.

 

Våra olika sponsorskap 24/25 finner du här

 

Välkommen som sponsor till Hanhals IF 

 

Kontakt:

Axel Fritiofsson
Tel: 0760-08 61 01