Välkomna till Hanhals Kings. Tillsammans är vi starka, Tillsammans gör vi skillnad
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS SEDAN 1949

 


VÄLKOMMEN TILL HANHALS CAMPER 

 

Hanhals IF bedriver sedan många år hockeycamper, detta för att erbjuda spelare från alla föreningar en möjlighet att träna och utbilda sig tillsammans i Kungsbacka Ishall. Vi är noga med att alla tränare är välutbildade och har meriter som säkerställer att våra camper blir intensiva och spännande och i slutändan ger ett bra utbildningsresultat. Vi har camper för ungdomar och juniorer.

 

Vår strävan är att individanpassa träningarna så att varje spelare får ut maximalt av sina dagar hos oss!  Vi lägger även stor vikt att erbjuda våra spelare god och näringsriktig mat. Vid halvdags camp ingår ingen mat.

 

AVBOKNINGSREGLER:

Vid erlagd betalning är anmälan bindande. Avbokning sker mot läkarintyg

 

SAMARBETE: 

Är du intresserad kring att samarbete med Hanhals IF gällande kommande camper? Kanske vill du arrangera en camp tillsammans med Hanhals IF?

 

vänligen kontakta Lotta Jansson

 

CAMP- CUPANSVARIG 

Lotta Jansson 

lotta.jansson@hanhalsif.se 

0707–12 84 21

Sandbergs Goalieweek 2024, Vecka 30
Goalieweek i Kungsbacka Ishall

 

Sandbergs Goalieweek äger rum mellan den 22/7 - 26/7 2024 i Kungsbacka Ishall och arrangeras tillsammans med Hanhals IF.

Gör som elitmålvakterna, starta säsongen hos oss på Sandbergs Goaltending. Allt vi gör kommer bara handla om målvakter och dess utveckling. Ispassen har alla ett tydligt tema, som målvakt så får du 9 ispass under Goalieweek. Den målvaktsanpassade fysen innehåller meditation, yoga, koordination och stabilitetsträning. Teoripassen innehåller teknik, taktik och analyser.

 

Samtliga målvaktsaktiviteter är ledda av professionella målvaktstränare som genomgått svenska ishockeyförbundets högsta utbildning.

Goalieweek är ett dagläger, dvs ingen övernattning förekommer.

 

Lunch, middag och frukt serveras under dagen. Slipning och tvättning av svettkläder fixar vår materialare. Du som deltager får en träningströja

från Jersey 53 och en liten hemlig gåva.

 

Goalieweek kommer att vara för målvakter, om målvakter, av målvakter! Vi kommer att ha tre grupper med målvakter från senior till födda 2011.

 

Mer praktisk information om Goalieweek finner du här

 

Anmälan till Sandbergs Goalieweek gör du här 

 

Pris: 7000:-

 

 

 

Sandbergs goaltending på SoMe Facebook och Instagram