Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Alumni

Välkommen till Hanhals IF Alumni (tidigare spelare)

 

Om du har spelat eller förälder i Hanhals IF eller annat lag i Kungsbacka hockeyn (KBA 67, HK KINGS) är du en Alumn och du är alltid varmt välkommen in i ”kylan”.

 
Vad betyder ”alumn”? – Själva ordet kommer ifrån latinets ”alumnus” som betyder lärjunge, men när man använder ordet idag menar man oftast en före detta högskole- eller universitetsstudent. För oss i Hanhals IF betyder det ambassadör och du tidigare har spelat i föreningen.

 

Du är viktig, håll kontakten

 

Som tidigare Hanhalsspelare/förälder har du alltid en plats i föreningen och du är en viktig del av Hanhals IF. Dina erfarenheter kan hjälpa oss att ge dagens och morgondagens aktiva bättre förutsättningar att utvecklas som både spelare och människa. Din kunskap och erfarenhet kan bidra till att bygga en inkluderande och demokratisk förening, och kanske göra världen lite bättre.

 

Du som är deltagare i Hanhals IF Alumni får inbjudningar till alumniaktiviteter, nyhetsbrev med information om vad som händer i föreningen och Hanhalsmagasinet som kommer ut en gång om året. I magasinet kan du läsa intressanta artiklar om det senaste inom föreningen och hockeyn, inklusive en intervju med årets Alumn. 

 

Det kostar ingenting att vara alumn i föreningen men vi ser gärna att du är stödmedlem.

 

Klicka här för att komma till anmälan!