Välkomna till Hanhals Kings
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Hanhals Kings

Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
BLI MEDLEM
Boende sökes!
2021-05-16 20:17

Hej medlemmar,


Som ni säkert sett via sociala medier håller vårt A-lag på att byggas upp men även tränare för juniorlagen har tillsatts. Till dessa personer söker nu klubben boenden. Vi skulle vara mycket tacksamma om ni som har boende att hyra ut eller vet någon som har kan höra av sig till klubben. 

 

Kontaktperson för boende är Erika Markhede på vårt kansli. Ni når Erika på 0709-204014 alt via mejl kansli@hanhalsif.se skriv gärna ”lägenhet” i ämnet om ni mejlar. 

 

Tack på förhand

 

Klubben

J20
Jonas Björck ny Huvudtränare J20
2021-05-15 10:56, J20

Det har tagit lite tid att hitta rätt tränare för vårt J20 lag. Christian Sivemark som tillsätter tränare för första året har velat få in en rutinerad tränare som kan utveckla vårt J20 lag på rätt sätt. Det är därför en glad Christian nu kan presentera Jonas Björck som ny tränare för J20.

 

”Han kommer bidra till den utvecklingen av individen samt laget som vi önskar med vårt nya akademitänk” säger Christian.

J18
David Axebrink ny J18 tränare
2021-05-10 20:29, J18
David Axebrink

Klubben satsar för att höja nivån på juniorsidan och därför är Christian Sivemark, junioransvarig extra nöjd att kunna presentera David Axebrink som ny J18 tränare, han kommer att ha ett delat ansvar tillsammans med Tobias Gustavsson även kallad ”Tuben” i hallen. Det har varit ett tufft jobb att hitta rätt team säger Christian, men nu är han nöjd att kunna presentera tränarstaben för klubbens J18 spelare.

A-lag
Återvänder hem till Västkusten
2021-05-08 07:31, A-lag

Emil Backman valde att lämna Hanhals IF för Tranås inför säsongen. Han hade en bra säsong bakom sig med 20 poäng på 30 matcher i Hanhalströjan. Tog chansen i Allettan med Tranås redan 19/20 & valde sedan att förlänga. Men inför nästa säsong vänder alltså Skärgårdskillen hem till Västkusten igen.

Lättnader i rekommendationer och restriktioner
2021-05-06 19:58

Hej medlemmar,

 

Med vår, värme och vaccin kommer lite lättnader i rekommendationer och restriktioner. Vi fortsätter att hålla i och hålla ut och hålla avstånd ett tag till och följer kommunens, Svenska hockeyförbundets och Göteborgs ishockeyförbunds direktiv.

 

Ladda ner uppdaterade rekommendationer från GIF som innebär att det nu går bra att träna utomhus med två grupper. Ex Tjejer tränar med ett ålderslag för pojkar två gånger och med sitt tjejlag två gånger.

 

GIFs skrivelse om självkarantän gäller endast träning inomhus på is och är ändrad till 7 dagar.

 

Läs även Sifs tolkning av regeringens och fhms rekommendationer,

 

Vi påminner om att inte skapa trängsel i korridorer och andra trånga utrymmen utan komma ombytta och klara för all typ av träning.

 

Tack för ert samarbete!

 

Hanhals IF

A-lag
Rasmus Rosenqvist förlänger
2021-05-03 17:42, A-lag

Rasmus kom inför säsongen som en av de mer meriterade Hockeyettanspelare i laget. Nu har klubben och Helsingborgaren kommit överens om ytterligare ett år. Med över 100 matcher blir han även en viktigt kugge kommande säsong. Med ett ungt lag blir 24-åringen en av de mer rutinerade spelarna i omklädningsrummet.

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag, 03/05 17:42 
U16 Region Syd, 27/04 19:35