Bli medlem i Hanhals Idrottsförening
Välkommen till Hanhals IF

Vi är väldigt tacksamma för att ni ger oss denna möjlighet!
2023-02-03 19:00

Det finns barn och ungdomar som inte kan bo med sina föräldrar av varierande anledningar. I de flesta fall mår de bra av att bo kvar i kommunen med sina kompisar och sin skola.

Vi på Familjehemsenheten behöver få kontakt med engagerade och kloka vuxna som vill öppna sina hem för barn under en kortare eller längre tid. Vi vet att de vuxna som finns på Trekronorsmatchen, är engagerade i barns vardag, både era egna och andras ungdomar.

Den 5 februari kommer vi finnas på plats i Kungsbacka ishall för att svara på frågor gällande uppdrag som familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner.

Vi ser framemot engagerade hockeyälskare och hög stämning!

Ett stort tack till Hanhals Kings

Min allra första kompis
2023-02-01 12:09

Det här är min första kompis i ishallen och det var tack vare kiggenilssonofficial och hans företag isobetong som jag flyttade in i ishallen och fick alla mina underbara kompisar i Hanhals.

Kigge är något så coolt som betonginfluencer, jag vet inte riktigt vad det är men jag har en dröm om att hälsa på honom på jobbet någon dag.

På söndag ska jag ha ett härligt och smaskigt godisregn på Trekronan och det är min goa kompis Kigge som ser till att det blir en massa gott godis! Tack snälla Kigge för allt du fixar och för att du sponsrar Hanhals! Gör som Kigge och sponsra och kom ner på matchen på söndag!

Din kompis Buddy

U16 Region Syd
Ny headcoach för U16 RS 2023/2024
2023-01-29 14:51, U16 Region Syd
Zoltan Pal med Johan Sandström, junioransvarig, och Jonas Björk, sportchef

Zoltan Pal kommer att vara Hanhals headcoach för U16 RS säsongen 2023/2024. Zoltan är denna säsong headcoach för U16 bredd i Frölunda HC.  Tidigare har han varit headcoach för Varbergs A- lag och har dessutom en egen karriär som spelare i olika delar av världen.
Vi är väldigt glada att Zoltan valt att komma till Hanhals och vara en del av vår organisation kring U16RS och junior. Han kommer bidra med hockeykunskap, livserfarenhet och ett stort engagemang.

Tack till Buddys vänner
2023-01-24 09:32

Känns naturligtvis väldigt kul att jag har fått en sponsor till Trekronorsmatchen. Klockan 16.00 den 5.e februari är det matchstart.

Ju fler sponsorer jag får, ju mer roligt kan jag och barnen hitta på. Tänk att få möjligheten att ha ännu fler godisregn.

Hoppas att vi hörs och ses snart

Din kompis Buddy

Ladda ner medlemsappen