Aktivitetsinfo: Buss lämnar hallen 16:00

Viktigt vi håller denna tid för att hinna fram i tid
Seger i premiären trots strul
2022-10-07 06:12

Sammanfattning av J18 match borta mot Grästorp.

Vi får en mycket märklig uppladdning inför matchen med försening pga trafik och lite olyckligt vägval. Vi får tacka Grästorp och domarna som gick med på att flytta fram matchstarten. En erfarenhet av att inte få de förutsättningar man vill ha där vi fick möjlighet att hantera utmaningen tillsammans vilket alltid är bra för en grupp.

Grabbarna kommer ut med "bussben" vilket inte är så konstigt och vi får 0-1 i första bytet. Första perioden stänger vi med ledning trots allt, vilket är starkt av killarna. I andra perioden är grabbarna uppvärmda och kuggar i bättre i spelet. Vi får fäste i anfallszon och bättre längd på anfallen vilket ger resultat. I tredje perioden stänger vi matchen på ett bra sätt. Killarna håller sig lugna trots flertal situationer som är stökiga.

Ludvig Hagelin i mål kommer upp med fina 91,89% räddningar och Jacob Sveide noteras för ett hattrick. Oliver Olsson(2+3) blir matchens lirare och bildade en stark line med Casper Jönsson(2+2) och Lowe Johansson(0+1) från U16RS. Nya tag i nästa match mot Partille hemma den 13 oktober.